Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #360: Axagon ID-kaardi lugeja 4in1 CRE-SM2

Axagon

Seekord oleme kasuliku vidina rubriiki valinud ühe tõeliselt universaalse seadme, milleks on Axagon ID-kaardi lugeja 4in1 CRE-SM2. Axagon ID-kaardi lugeja teeb eriliseks see, et seade loeb ka SD & microSD mälukaarte ning SIM kaarte. USB-A pistikuga ID-kaardi lugeja ühildub nii Windowsi, Linuxi kui ka Mac OS operatsioonisüsteemiga seadetega. Usaldusväärne ja kvaliteetne seade aitab sul teha oma pangatoimingud ja allkirjastamised kiirelt ja lihtsalt.

Just täpselt ühe sellise universaalse Axagon ID-kaardi lugeja 4in1 CRE-SM2 loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

ID-kaart

ID kaardi lugeja vajalikkus Eesti e-riigis on üsna ilmselge – kordades lihtsam pangaarveldus, sealhulgas vaikimisi suuremad päevalimiidid, ligipääs riigiportaalidele ning lepingute ja muude dokumentide kiire ja mugav digiallkirjastamine veebi teel saatmiseks.  Axagon ID-kaardi lugeja tuvastab ID-kaardi automaatselt ja kiiresti ning praktiline LED indikaator annab märku seadme valmisolekust. Mugav 130 cm pikkune USB-A pistikuga kaabel võimaldab vaevata lugeja arvuti külge ühendada.

ID-kaardi lugeja

Turvaline Axagon ID-kaardi lugeja toetab ka mitmeid teisi kaarte, milleks on ATM/CAC/IC ja SIS kaardid. Lisaks saad seadet kasutada ka SD, microSD, SDHC ja SDXC mälukaartidelt failide arvutisse tõmbamiseks. Samas seadmes on veel ka SIM kaardi pesa, mida saad vajadusel samuti failide transportimiseks kasutada.

Axagon 4in1

Axagon CRE-SM2 universaalne seade pakub Sulle turvalist, kiiret ja usaldusväärset ID-kaardi lugemist mitmete teiste võimalustega. Nii saad kõiki pangateenuseid, e-teenuseid ja riigiasutuste teenuseid kasutada ilma, et peaksid töökohalt või arvuti tagant lahkuma. Lisaks ei ole Sul enam vaja meeles pidada tüütuid kasutajanimesid ja salasõnu, vaid piisad ainult paarist ID-kaardi pin koodist, et saaksid kõiki teenuseid segamatult kasutada.

Axagon CRE-SM2

Kui sooviksid seda universaalset kaardilugejat ka endale saada, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest juba esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Axagon ID-kaardi lugeja 4in1 CRE-SM2 uueks omanikuks. Loomulikult leiad praktilise Axagon ID-kaardi lugeja ka meie veebikaubamajast.

 


Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(720)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Axagon ID-kaardi lugeja 4in1 CRE-SM2
  • USB ühendusega ID-kaardi lugeja
  • Loeb lisaks SD-, microSD- ja SIM-kaarte
  • Praktiline LED-indikaator
  • Tuvastab ID-kaardi automaatselt
  • 130 cm kaabel
17.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga