Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nüüd saadaval: kinokvaliteeti pakkuv Sony FX3 kaamera

Sony FX3

Tänavu aasta veebruari lõpus maailmale avalikustatud uhiuus Sony FX3Cinema Line” kaamera on nüüd jõudnud müügile ka Photopoint. Tegemist on täiskaadersensoriga hübriidkaameraga, mis mõeldud peamiselt video- ja filmitegijatele, kuid siiski on sellega võimalik jäädvustada ka pilte ning see sarnaneb vägagi Sony a7S III mudeliga.

Sony FX3 võimekus

Uue kaamera südameks on 10,2-megapiksline taustvalgustusega Exmor R täiskaadersensor, mis teeb koostööd BIONZ XR protsessoriga. Sensori tundlikkus on võimalik tõsta kuni ISO 409 600 tasemele ning sensori dünaamiline ulatus on kuni 15 stopi. Kaameralt leiab ka S-Cinetone värviprofiili – sama, mida kasutavad Sony profiklassi FX6, FX9 ja Venice kaamerad.

Sony FX3 suudab jäädvustada materjali kuni 600 Mbps All-I. Valida saab nii XAVC S/H.264 kui MPEG-H HEVC/H.265 koodekite vahel. 4K lahutusvõimega saad seadistada kaadrisageduse kuni 120 kaadrit/sek ja FullHD lahutusvõimega kuni 240 kaadrit/sek. Läbi HDMI saab edasta 16-bit RAW materjali.

Sony FX3

Suureks eeliseks vanemate kaamerate eest on Sony FX3 autofookus. Kaameral on 627-punktiline faasituvastusega teravustamissüsteem, mis toetab otseajas teravuse jälgimist ning juba varasemast tuttavat otseajas silmade järgi teravustamist (Real-time Eye AF). Esimest korda Sony Cinema Line kaamerate ajaloos on FX3 mudelile lisatud ka keresisene 5-teljeline stabilisaator, mis koostöös digitaalse stabilisaatoriga jäädvustab videot kuni 120 kaadrit/sek kiirusega kasutades Active Mode režiimi.

Üks korralik profiklassi videokaamera ei saa olla ilma XLR pesadeta. Selleks on Sony komplekti lisanud kaamerale käepideme, millelt leiab kaks täismõõdus XLR/TRS helisisendit. Adapteri küljes on ka helimikser, et heli seadistamine oleks mugavam. Kaamera suudab ise salvestada 24-bitiseid helifaile.

Selleks, et kõik see kvaliteetne materjal ka kuhugi ära mahuks, siis on Sony kaamerale lisanud kaks mälukaardipesa, mis toetavad ülikiireid CFExpress Type A mälukaarte. Lisaks on kaameral olemas WiFi ning USB-C kaudu LAN võrguühendused. 

Profiklassi kinokaamerad on reeglina suured ja rasked, aga Sony FX3 meenutab oma kerelt pigem kõrgelthinnatud Sony Alpha seeria täiskaader hübriidkaameraid. See kaalub kõigest 715 grammi ja tänu sellele sobib hästi käest filmimiseks, aga näiteks ka droonidele kinnitamiseks. Kaamera kerelt leiab mitmeid UNC kinnituspunkte, mis võimaldavad kinnitada sinna kõiksugu tarvikuid.

 

Kahtlemata on sellise kaamera soetamine arvestatav investeering ja seetõttu pakume võimalust nii eraisikutel kui ettevõttetel kasutada mugavaid ja paindlikke järelmaksu võimalusi – nii ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saab maksta osamaksete kaupa.

 

Ärata oma visioonid ellu ja telli Sony FX3 kaamera ››

 

 

Photopoint on Sony fototehnika pikaajaline partner ja esindaja Eestis.

(325)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Sony FX3 kere
  • 12,1-megapiksline täiskaader EXMOR R BSI CMOS sensor
  • 4K UHD 3840 × 2160 120p videosalvestus
  • 5-teljeline SteadyShot Inside stabilisaator
  • Eemaldatav käepide koos XLR sisenditega
  • 10-Bit 4:2:2 XAVC S-I,16-Bit Raw väljund
4749€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga