Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #262: Green Clean sensori puhastuskomplekt After Shake

Kaamera sensori puhastamine võib mõnele tunduda ülimalt lihtsa, teisele jällegi keerulise ja veidi isegi hirmutava protseduurina. Kuid siiski võib mustust ja tolmukübemeid aja jooksul sensorile koguneda ning et vältida oma kaunite jäädvustuste rikkumist, tuleb paratamatult aeg-ajalt üks korralik sensoripuhastus ette võtta. Kuna kevad juba on traditsiooniliselt üks suurpuhastuste aastaaeg, siis tahamegi aidata meie ajaveebi lugejate kaamerate sensorid veidi puhtamaks teha ning valisime sellel nädalal kasulikuks vidinaks ühe lihtsa kuid ülimalt praktilise Green Clean After Shake sensori puhastuskomplekti.

Just täpselt ühe sellise asjaliku Green Clean After Shake sensori puhastuskomplekti loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Green Clean After Shake komplekti puhul on tegemist ultrasonic tolmueemaldussüsteemiga digitaalsetele peegelkaameratele mõeldud sensori puhastuskomplektiga. Komplekti kuuluvad praktilised suurendusprillid, LCD puhastuslapp ning viis paari niiskeid ja kuivi puhastuspulki (põhjaliku ja ülevaatliku artikli nimel avasime ühe paari puhastuspulki). Seega on olemas vahendid nii sensori pinna kui ka ekraanide ja muude optiliste pindade puhastamiseks.

LCD puhastuslapp on väga pehme ning sobibki ideaalselt näiteks ekraanide ja muude optiliste pindade puhastamiseks, olles Sinu seadmega õrn ning kahjustamata seejuures näiteks läätse või hoopis pildiotsija delikaatset pinda. Lapp on helekollast värvi ning selle mõõtmed on 8 × 8 cm.

Mugavad ja lihtsasti käsitsetavad puhastuspulgad ongi mõeldud kaamera sensori puhastamiseks. Niiske pulk on valmistatud pehmest švammist ning selle abil saab sensori pinnale langenud mustuse ja tolmu õrnalt kuid efektiivselt nii-öelda lahti lahustada. Kuiva pulga otsas on ülimalt õrn ja siidjas mikrofiiber kangas, millega saab aga hõlpsasti sensori pinnal oleva mustuse ära pühkida. Mõlemad pulgad on õhukindlalt ja üksteisest eraldatult pakendatud, seega on puhastusvahendite värskus ja puhtus alati tagatud.

Lisaks kuuluvad Green Clean puhastuskomplekti veel ka ülimalt praktilised suurendusprillid, mille abil muutuvad täppistööde tegemised kordades lihtsamaks… täpsemalt suurendavad prillid vaatevälja koguni 1,75×. Prillide küljes on mugav kinnitusklamber, millega võid prillid hõlpsasti näiteks nokamütsi külge kinnitada. Suurendusprillide hoiustamiseks on nendega kaasas ka praktiline kandevutlar.

Kui tunned, et just sellise asjaliku Green Clean puhastuskomplektiga saaksid oma kaamera sensori säravpuhtaks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Green Clean After Shake sensori puhastuskomplekti uueks omanikuks. Loomulikult leiad selle sensori puhastuskomplekti ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(672)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Green Clean sensori puhastuskomplekt After Shake (SC-5200)
  • Lihtne sensoripuhastuskomplekt
  • Ultrasonic tolmueemaldussüsteemiga kaameratele
  • Mugavad ja lihtsalt käsitsetavad puhastuspulgad
  • Komplektis viis paari puhastuspulki
  • Lisaks suurendusprillid ja puhastuslapp
34.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga