Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 108. IFTTT – kui juhtub see, siis sina teed seda – ehk üks ülimugav automatiseerimise rakendus

IFTTT_avang

IFTTT on algselt saanud väga positiivset tagasisidet iOS kasutajate poolt ning selle kohta on öeldud, et tegu on ühe parima ning mugavaima seda tüüpi rakendusega, mis eales tehtud. Nüüd on IFTTT saadavalt ka Android kasutajatele ning astub selliste suurte tegijate kandadele, nagu Tasker, Atooma, On{X} ning muud. Selle rakenduse puhul on populaarsus peidetud lihtsusesse – ei mingeid keerulisi tingimuste loomist või käskudejada välja nuputamist. Ei mingit suurte lisamoodulite alla laadimist ning nende integreerimist olemas olevasse töövoosse. Samas, pakkudes rohkem valikuid, kui enamus meist vajab.

Sweet Jesus, kõik see funktsionaalsus…

Rakendus koosneb retseptidest ehk reeglitest, mis panevad paika tingimused, millal mida teha. “Millal” ning “mida” ehk mis tingimusel on tootja poolt lisatud tinglikult kanaliks. Hetkel on nende süsteemis üleval pea 100 erinevat kanalit, alates asukohast, lõpetades Evernote, Instagram või mõne muu teenusega. Ning kõik muud tingimused, mis sinna vahele jäävad.

Tegevused, mida rakendus läbi viib, on samamoodi nimetatud kanaliteks. Need juba sõltuvad konkreetselt kasutaja poolt valitud aktiveerimissündmusest, kuid valikuvõimalused on ikka ilmatuma suured.

IFTTT_tutvustus_1

IFTTT_tutvustus_2

IFTTT_tutvustus_3

IFTTT ei ole selline rakendus, kus sa pead kõik ise käsitsi sisestama. Kasutaja saab sirvida eelnevalt määratletud retsepte, kohandada neid enda jaoks ning palju muud. Mugavus tuleb suuresti ka sellest, et retseptid on mugavalt sorteeritud kataloogidesse kanalite järgi.

Egas ma väga pikalt siinkohal kõiki erinevaid retsepte ümber jutustama ei hakkagi. Väikese inglise keelse ülevaate saate juba tootja kodulehelt. Platvormile registreerides näeb juba kõike retsepte ning kanaleid.

Miks mul veel ühte sellist rakendust?

Kõik meist ei ole sellised hullud kasutajad, kes on nõus terve õhtu veetma nutitelefoni seadistades ning kohandades. Seda just sellises võtmes, et luua täppishäälestus automatiseerimisrakendusele. Teisalt, kõik ei kasuta ka oma telefoni või tahvelarvutit igapäevase töö juures käepikendusena, vaid sotsiaalmeedia tarbimiseks või suhtlemiseks. IFTTT pakubki sellist lihtsat kasutusmugavust. Mugavust integreerida erinevad platvormid omavahel, säästa end korduvatest liigutustest või hoopis tuua rohkem infot käe-jala ulatusse.

IFTTT_retseptid_1

IFTTT_retseptid_2

IFTTT_retseptid_3

Teisele grupile – nendele power-user tüüpi kasutajatele – on IFTTT siiski samamoodi võimalusterohke ning paindlik platvorm. Ehk et leidub kõigi jaoks sobivaid reegleid või võimalus luua meelepäraseid.

IFTTT Google Play rakendusepoes

(1095)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga