Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Canon esitleb digitaalset peegelkaamerat EOS 7D

Postitas: Lauri

Canon tõi eile lavale uue digipeegli nimega EOS 7D.

Kaameral on uus 18 MP CMOS sensor, sarivõtte kiirus kuni 8 kaadrit sekundis, uus 19 punktiga automaatse teravustamise süsteem ja 63 tsooniga särimõõtmine, digitaalne lood, TTL särimõõterežiimis juhtmevaba välgu tugi, 1080p HD-formaadis videoklipi salvestamine ja palju muud.

Canon EOS 7D on nii hinna kui ka omaduste poolest otsene konkurent Nikoni keskklassi digipeeglitele D300 ning D300s 1625.65€. See on Canoni kõige innovaatilisem digipeegel pärast 2007 aastal esitletud täiskaadersensoriga pildimasinat EOS-1D Mark III 3833.57€. Lisaks ülal loetletud uuendustele tuleb veel ära märkida pildiotsija ning kaamera kere. Viimasel olevate juhtnuppude funktsioone on fotograafil võimalik oma maitse järgi muuta enam kui seniste Canoni kaamerate puhul.

Uuel sensoril on pikslid väikseimad kui mistahes vanemal Canoni digipeeglil. Firma väitel ei avaldu see digimüra tõusus – hoopis vastupidi. Valgust suunavad mikroläätsed olevat sensori valgusdioodidele lähemale toodud ning see tingivat märksa puhtama signaali.

EOS 7D pildiotsija kaadri katvus on 100% ning suurendus 1.0x. See on esimene selliste parameetritega Canoni digipeegel. Pentaprisma all on läbipaistev LCD-kiht, mis kuvab pildiotsijasse teravustamispunktid, punktmõõtmise ala ning abijooned.

Uue aparaadi tagaküljel asuv LCD-ekraan on 3″ diagonaaliga ning mahutab 920 000 pikslit. Ekraan asub tugevdatud klaasi all. Live View režiim on sarnane Canoni senistes digipeeglites kasutatule – 30 kaadrit sekundis, 2x ja 10x suurendus, kolm automaatse teravustamise funktsiooni… Live View režiimi jaoks on eraldi nupp. Sellesama nupu abil saab alustada ka filmimist.

Nagu ülal märgitud, filmib EOS 7D HD videoklippi (1920×1080 pikslit) kiirusega 30 kaadrit sekundis. Kaameraga on võimalik ühendada välise stereomikrofoni. Videot on võimalik lisaks automaatrežiimile filmida ka manuaal- ning poolautomaatsetes särimõõterežiimides.

Kaamera pildistab sarivõtterežiimis meeletu kiirusega – kuni 8 kaadrit sekundis. Niiviisi saab salvestada järjest kuni 126 JPEG kaadrit või 15 RAW formaadis faili.

Canon EOS 7D eeldatavaks hinnaks saab olema €1649 (26400 EEK).

Canoni ametlik pressiteade

(659)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Nikon D300s kere 12,3 megapikslit, DX formaadis CMOS sensor, EXPEED pildiprotsessor, sensori tolmueemaldussüsteem, 3-tolline LCD ekraan, NEF (RAW) failivorming, magneesiumsulamist korpus, Live View, HD videosalvestus, SD/CF kaardipesad.
Canon EOS 1D Mark III kere 10,1 megapiksliga APS-H (1,3×) sensor, kaks DiG!C III protsessorit, sarivõte 10 kaadrit/sek (kuni 110 JPEG), integreeritud sensoripuhastussüsteem, 3-tolline LiveView LCD, ilmastikukindel magneesiumsulamist kere. Ühildub kõigi EF süsteemi...
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga