Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #366: Digipower ringvalgusti Invisilight 11″ Foldable

Digipower ringvalgusti Invisilight 11" Foldable

Videoblogijate populaarsus aina kasvab ja seetõttu tutvustame sellel nädalal Digipower Inisilight 11″ Foldable ringvalgustit, mis võimaldab Sul nii kodustes tingimustes, kui ka ringi liikudes luua täiuslikult valgustatud videosid ja pilte. Professionaalseid kaadreid saad luua nutitelefoni abiga, mille saad turvaliselt kinnitada ringvalgusti keskel oleva telefonihoidiku külge. Seadet on võimalik asetada nii lauale, kui ka põrandale ning pikendada kuni 1,5 m pikkuseks.

Just täpselt ühe praktilise Digipower Invisilight 11″ Foldable ringvalgusti loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Digipower Invisilight ringvalgusti omadused

Ringvalgusti

Võimsal ringvalgustil on tervelt 120 LED lampi, mille valgustemperatuur on reguleeritav kolmes astmes – külm, neutraalne ja soe (3100-6500 K). Valgustus on juhitav mugava kaablisisese juhtpuldi abil, mis pakub 10 erinevat varianti valgustugevuse muutmiseks. Lisaks on Digipower ringvalgustil muudetav kõrgus, mis võimaldab valgusti muuta isegi kuni 1,5 m kõrguseks, et saaksid filmida videosid või teha pilte ka näiteks püsti seistes. Samuti võimaldab reguleeritav kõrgus ringvalgustit asetada nii põrandale kui ka lauale.

Digipower Invisilight

Digipower Invisilight Foldable ringvalgustil on mugav sisseehitatud reguleeritav telefonihoidik, mis võimaldab videosid ja pilte teha nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Samuti on telefonihoidikul pehmendusega äärised, et hoida Sinu nutitelefoni turvaliselt paigal ja kaitsta seda paigaldamisel tekkida võivate kriimustuste eest. Ringvalgustil on mugav kaasaskantav disain, mis võimaldab selle transportimiseks ja hoiustamiseks kokku voltida.

Digipower

Tänu reguleeritavale telefonihoidikule saad ringvalgustit kasutada iga nutitelefoniga. Samuti võid seadet kasutada ka lihtsalt lisavalgustina meigi või soengu tegemisel. Minimalistliku valge disainiga Digipower Invisilight sobitub iga toa interjööriga ja on praktiliseks kaaslaseks Sinu blogiteekonnal. Lisaks on Photopointi tootevalikusse lisandunud veel erinevaid Digipoweri komplekte videoblogide tegemiseks, mille seast saad valida endale sobivaima.

Invisilight

Kui sooviksid seda praktilist Digipower Inisilight 11″ Foldable ringvalgustit ka endale saada, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest juba esmaspäeval saabki üks õnnelik just selle seadme uueks omanikuks. Loomulikult leiad toote ka meie veebikaubamajast.

 


Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

 

(505)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Digipower ringvalgusti Invisilight 11" Foldable
  • Videovalgusti nutitelefonile
  • Võimas 120 LED-iga ringvalgusti
  • Muudetav valgustemperatuur ja -tugevus
  • Komplektis käepärane telefonihoidik
  • Mugavalt kaasaskantav disain
69.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga