Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointist saab nüüd tellida profikvaliteediga paberfotosid

D1005HR1Alates tänasest asub Photopoint pakkuma võimalust tellida profikvaliteediga paberfotosid. Uus teenuse nimi on Photopoint Prolab ning see on mõeldud kõigile, kelle jaoks on oluline, et väljatrükk oleks võimalikult täpse tonaalsuse, laia värvusulatuse ja lahutusvõimega.

Profikvaliteediga paberfotod valmivad uhiuutes Noritsu D1005 HR kuivlaborites, mis on suutelised eriti laia värvusulatusega väljatrükkideks lahutusvõimega kuni 1440 dpi. Profikvaliteediga paberfotosid saab tellida veebist PhotoExpress PRO keskkonna abil.

Uue teenuse kõrval jääb muutumata püsima ka senine Photopointi fototrükk PhotoExpress Online.

Profiklassi tehnikaga profiklassi paberfotod

PhotoExpress Pro abil tellitud paberfotod prinditakse välja mõned nädalad tagasi Photopointi jõudnud Noritsu D1005 kuivlaborites. Võrreldes Eestis veel laialt levinud märglaboritega on see täiesti teistsugune kaasaegne tehnoloogia. Siin ei loputata fotopaberit läbi keemiliste lahuste, vaid kasutatakse kõrgekvaliteedilist fototinti, mis “sulatatakse” läikega või poolmatile fotopaberile.

Imetlusväärne pildikvaliteet

Noritsu D1005 kuivlabor on võimeline printima fotosid ülisuure lahutusvõimega 1440 punkti tolli kohta. Üks selline punkt koosneb maksimaalselt kuuest erinevast värvitoonist, mille igaühe suurus varieerub veel skaalal ühest viieni. Kujutlege seda meeletut täpsust, millega Teie digipildid paberile kantakse! Tulemuseks on ühtlased värvide üleminekud ning selged ja teravad kontuurid.

Lai värvusulatus ja kontrastsus

Nüüd saad enda võimekast fotokaamerast viimase välja pigistada. Lülita see Adobe RGB värviruumi – salvestama enam värve kui kuvarid või märglaborid neid näidata suudavad. PhotoExpress Pro abil tellitud paberfotode värvusulatus on samal tasemel parimate professionaalsete tindiprinteritega. See tähendab, et fotodes on rohkem värve – toonid on kirkad ja selged. Samas on pildid tänu sügavtumedatele mustadele toonidele ka kontrastsemad. See viimane väljendub iseäranis hästi just must-valgete fotode puhul.

Täpsed värvid

Professionaalide ja fotoentusiastide jaoks on väljaprintide puhul eriti oluline värvitoonide täpsus. PhotoExpress Pro abil fotosid tellides võid olla kindel, et printetulemus vastab võimalikult täpselt kalibreeritud monitoril nähtavale.

Siidja pealispinnaga või läikega fotopaber

PhotoExpress Pro kaudu saab tellida profikvaliteediga fotosid kahel erineval paberitüübil:  “läikega” ja “poolmatt”. Läikega fotopaber on visuaalselt sarnane tavapärasele läikega paberile. Poolmatt paber on aga märglabori matist paberist erinev. Selle pealispind peegeldab õrnalt valgust ning on siidja, pisut teralisena tunduva läikega. See on tõeline näitusekvaliteet!

Telli PhotoExpress PRO keskkonnast

Photopoint Prolab`ist saad profikvaliteediga paberfotosid tellida PhotoExpress Pro keskkonna abil. Kogu enda parimad fotod või kallimad mälestused kokku ja proovi ära.

PhotoExpress Pro tellimiskeskkond – profiklassi kvaliteediga paberfotod Photopointi Prolab`ist

(3944)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga