Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Click and Grow digitaalne lillepott

Kes oleks võinud arvata, et Photopointi valikus kunagi ka lilled ja lillepotid olema saavad. Alates tänasest aga just nii ongi. Just täna jõudis kõigisse Photopointi kauplustesse Click and Grow 39.65€ – nutikas lillepott, mis kasvatab lilli sinu eest. Helgete peadega Eesti mehepoegade välja mõeldud ja teoks tehtud imemasin on programmeeritud selle sees olevat taime kastma ja väetama. Modernse aedniku ülesandeks jääb lisada üks kord kuus vett ning  iga 8 kuu järel patareisid ning imetleda, kuidas lumivalge lillepoti augukestest õrnad taimed võrsuma hakkavad. Kui ühest taimest kõrini saab, võib taimekasseti kestast välja visata ning uue taime asemele panna. Niiviisi saad ühte digitaalset lillepotti kasutada korduvalt erinevate taimede kasvatamiseks. Vaatame lähemalt:

Photopointis on müügil nn stardikomplekt 39.65€, mis sisaldab endas digitaalset lillepotti koos nn “kassetiga”, mille sees on muld ja seemned. Stardikomplekti kuulub “Impatiens walleriana” nimeline lill, mis näeb välja just selline värviliste õitega, nagu karbil oleval illustratsioonil kujutatud on.

Kesta alt koorub välja ümbris, millel olev tekst teatab äsjasele lilleomanikule et ümbrise sees olev kast on tõeliselt viimase peal asi.

Ümbrispaberi siseküljel on veel igasugust infot. Kasutusjuhend sellisel kujul – see on igatahes väga hea disainilahendus. Nii ei jää oluline info märkamata.

Nagu näha, teatab lillepott omanikule oma hädadest värviliste signaaltulukestega. Ei teeks paha, kui vahel veereservuaar puhtaks küürida. Kindlasti ei tohi taime kasvamise ajal lillekassetti oma pesast eemaldada. Selline tegevus lööb ilmselt programmi sassi.

Siin on välja toodud kolm lisataime, mida potis kasvatada saab.

Digipoti aukude peal on kleeps, mis näitab, et aukudest vett sisse valada ei tohi. Kleeps tuleb maha tõmmata aga keeld jääb kehtima.

Click and Grow.

Siin viljaka pinnase sees need lilleseemned end peidavad.

Lillepoti kaante alt avaneb vaade veereservuaarile. Siin on neli patareid, mis tuleb sisestada punase pealispinnaga patareihoidikusse.

Keskmine, augukestega osa ongi see müstiline “kassett”, mida saab vahetada. Eemaldamiseks tuleb seda lihtsalt ülespoole tõmmata.

Patareid sisse.

Nii kiiresti see lill muidugi kasvama ei hakka. See ülalolev lill on Photopointi peakontoris umbes kuu aega tagasi tööle klikitud.

Oma disainilt sobib selline lillepott eelkõige modernsema disainiga kodudesse. Loodame, et Click and Grow mehed kunagi ka antiiksema välimusega lillepoti valmis meisterdavad. Igatahes on see hea lahendus neile, kes ei viitsi või kellel lihtsalt ei ole aega oma lille eest hoolt kanda kuid kes sellegipoolest oma koju mingit taime kasvama soovivad. Click and Grow üheks paremaks omaduseks on võimalus lilli ilma uut kesta ostmata vahetada. Nii võib kord soetatud või kingitud digitaalne lillepott oma peremehe kodu tõepoolest aastakümneid kaunistada.

(3649)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Click & Grow Starter Kit virk-liisu Click and Grow on nutikas lillepott, mis kastab ja väetab sinu lilli ja maitsetaimi.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga