Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopoint soovitab: 10 kingiideed nuti-, foto- ja videotehnika huvilistele

Jõulupühad on peagi käes ja kui soovid see aasta teha mõnele oma lähedasele nuti-, foto- või videotehnika huvilisele ühe väärt kingituse, siis see postitus on mõeldud just sulle.

Oleme välja valinud 10 kingiideed (mitte kindlas järjekorras) mõnedest meie populaarsematest toodetest, mis kindlasti rõõmustaksid Sinu lähedasi ja miks mitte ka sind ennast. Kõik allolevad tooted on saadaval nii Photopointi veebikaubamajas kui ka esinduskauplustes koha peal.


Polaroid Now kiirpildikaamera

Lõbusa alternatiivina digikaamerale, saad Polaroid Now abil enda tehtud fotod kohe kaamerast füüsilisel kujul kätte. Olenemata sinu fotograafiaoskustest on piltide lõpptulemused alati huvitavad ning terve pilditegemise protsess ka väga põnev.

Polaroid Now jõulud

Polaroid Now mudel lülitub automaatselt maastiku- ja portreerežiimi vahel ümber, et tagada igas olukorras parim tulemus. Tänu sisse ehitatud välklambile on kaameraga võimalik pildistada ka hämarates tingimustes, mis teeb sellest ülimalt mitmekülgse ning vahva kaaslase. 

Muide, müügil on ka Polaroid Now Everything Box komplekt, kuhu lisaks kaamerale kuulub ka kaks pakki i-Type Color New paberit.

 

Vali sobivat värvi Polaroid Now kaamera välja ja telli ära »

 


Sony WF-C500 juhtmevabad kõrvaklapid

Sony on alati olnud kõrvaklappide maailmas üks kuulajate lemmikutest ning WF-C500 mudel on nende üks kõige taskukohasem valik. Eriti praegu, kui see on müügil lausa 40% soodsamalt ehk kõigest 59,99€ (99,99€).

Sony WF-C500 juhtmevabad kõrvaklapid

Nendes kompaktsetes juhtmevabades kõrvaklappides peitub suurepärane helikvaliteet ning tänu silikoon otsadele on need ülimalt mugavad, isegi pikaajalistel kandmistel. Sony WF-C500 akukestvus on kuni 10 tundi ning koos laadimiskarbiga on võimalik saada veel lisa 10 tundi kuulamisaega.  Sony Headphones Connect abil on võimalik tuunida kõrvaklappide erinevaid seadistusi.

Valikus on 4 erinevat värvi – must, valge, roosa, roheline.

 

Telli Sony WF-C500 kõrvaklapid kiiresti ja mugavalt veebipoest »

 


Apple AirPods 3 juhtmevabad kõrvaklapid

Apple Airpods 3 gen

Apple seadme(te) kasutajale soovitaks Sony kõrvaklappide asemel AirPods 3 mudelit, kuna Apple toodete omavaheline ühilduvus on palju kiirem ning kasutajasõbralikum.

Kolmanda generatsiooni Apple AirPods juhtmevad kõrvaklapid pakuvad samuti suurepärast helikvaliteeti ning akukestvust – 6 tundi kuulamisaega ning laadimiskarbiga koostöös veel kuni 30 tundi akukestvust.

Muide, kes soovivad tõelist tippklassi, siis müügil on ka II generatsiooni Apple AirPods Pro mürasummutavad juhtmevabad kõrvaklapid.

 

Apple AirPods 3 on kohe saadaval veebipoes ja esinduskauplustes »

 


DJI Osmo Mobile SE telefonistabilisaator

Tänavu sügisel müügile jõudnud soodsa hinnaga DJI Osmo Mobile SE on video- ja fotohuvilistele suunatud kvaliteetne telefonistabilisaator, mille abil saad filmida kogu vajaliku otse enda nutitelefoniga ülisujuvalt ning värinate vabalt. 

Sellel on tänu hästi läbimõeldud ja kompaktsele disainile potentsiaali saada Sinu lemmikuimaks aksessuaariks run-and-gun stiilis videote loomisel.

DJI Osmo Mobile SE

Osmo Mobile SE kergesti kokkupandav disain muudab selle kaasaskandmise mugavaks ning magnetilise telefonikinnituse abil on telefoni kinnitamine ja vajadusel gimbali küljest lahti võtmine ülimalt kiire. Magnetkinnitust on võimalik kinnitada ka kaitseümbrise peale.

 

Telli DJI Osmo Mobile SE kohe e-poest või osta esinduskauplustest »

 


Boya BY-WM3T2 mikrofonisüsteem

Videohuvilistele suunatud kingituste juures püsides, võiks videoloojatele huvi pakkuda ka pisike Boya BY-WM3T2 juhtmevaba mikrofonisüsteem, mis viib Instagrami/TikToki vm kanalitesse loodavate videote helikvaliteedi järgmisele tasemele.

Komplekt koosneb kahest saatjast, mille sisse on integreeritud ringsuunaline mikrofon ja ühest vastuvõtjast, mis ühildub kas Apple Lightning või USB-C pesaga nutiseadmetega.

Boya WM3T juhtmevabad mikrofonid

Sellel Boya mikrofoniseerial on ka nutikas mürasummutustehnoloogia, mis suudab tõhusalt keskkonnamüra tuvastada ning seda summutada. See funktsioon on eriti kasulik välitingimustes salvestades – summutades autode ja rahvahulga müra.

Tuvu lähemalt: Fotograaf Ardo Kaljuvee: Boya WM3T juhtmevaba mikrofonisüsteem on suurepärane abiline heli püüdmises

Muide, Photopointi foto- ja videotehnika rendis nii Tallinnas kui Tartus on kõigile huvilistele ka Boya BY-WM3T2 juhtmevaba mikrofonisüsteem Android ja iOS seadmetele laenutamiseks saadaval.

 

Soodsad Boya WM3T juhtmevabad mikrofonid Photopointis ››

 


DJI Mini 2 droon

Suurepärane valik algajatele droonijuhtidele, DJI Mini 2, on kerge 249g kaaluv droon, millel on 12 megapiksline kaamera. Ära lase selle suurusel end petta – tegemist on siiski väga kvaliteetse ja vastupidava drooniga, mis toodab kauneid fotosi igasugustes ilma- ning valgustingimustes.

Drooni kohta ka väga taskukohase hinnaga alates 459€ on see kindlasti üks parimaid, mis hetkel on müügis.

DJI Mini 2 droon

Selle lennuaeg ühe akuga on lausa kuni 31 minutit ning valides Fly More Combo on komplektis kokku 3 akut, mis annab lausa poolteist tundi lennuaega. Drooni on võimalik juhtida lihtsasti läbi telefoni ja juhtimispuldi koostöö. See ühildub loomulikult nii iOS kui ka Android seadmetega.

 

Osta DJI Mini 2 mugavalt meie veebikaubamajast või esinduskauplustest »

 


Apple Watch SE 2

Ihaldusväärne Apple Watch SE 2 on muuhulgas eelmisest mudelist kergem ja täiustatud “Workout” rakenduse abil saad jälgida täpsemaid trenninäitajaid ning teada-tuntud aktiivsusringid hoiavad Su liikumas ja motiveeritud.

Apple Watch SE 2022

Apple Watch SE (2022) on müügil alumiiniumist korpuses, mille suuruseks on 40 mm või 44 mm. See on on disainitud nii et rihma vahetamine võtab vaid paar sekundit ja esmases värvivalikust on saadaval musta (midnight), kuldse (starlight) ja hõbedase rihmaga versioonid.

 

Telli Apple Watch SE 2 nutikell endale või kingituseks ››

 


Wacom One graafikalauad

Väljenda enda kunsti digitaalselt – Wacom on digikunstnike poolt soovitatud ning eelistatud graafikalaua tootja ja neil on ka pakkuda kaks erisuuruses eriti rahakoti sõbraliku hinnaga Wacom One mudelit (suurustes Small ja Medium)

 

Mõlemad graafikalauad sisaldavad loomulikult ergonoomilist ja survetundlikut puutepliiatsit, mille abil muutub sinu töövoog eriti sujuvaks. Need on ideaalsed igasuguseks illustreerimiseks ning ka fototöötluseks, mida on võimalik teha ühendades seadme enda arvutiga läbi USB kaabli. Tegelikult tasub pilk peale visata kogu Wacom graafikalaudade valikule.

 

Telli Wacom One graafikalaud veebist või osta esinduskauplustest »

 


PocketBook Basic Lux 3 e-luger

Raskete ning mahukate raamatute kaasas kandmine on minevik, sest nüüd on kõik Sinu lemmikraamatud surutud kokku ühte kompaktsesse tahvlisse – PocketBook Basic Lux 3 e-luger võib olla raamatulugeja jaoks just ideaalne kingitus.

PocketBook Basic Lux 3

 

Selle e-lugeri 6-tolline E Ink Carta™ ekraan on optiliste omaduste poolest võimalikult lähedal tavalisele trükitud lehele, mille üle rõõmustavad ka Sinu silmad. Nutika SMARTlight funktsiooni abil saad ekraani heledust ja värvitemperatuuri vastavalt soovile või keskkonnale enda jaoks täpseks timmida.

Tutvu ka teiste PocketBook e-lugerite Photopointi veebikaubamajas ››

 

Telli valget või musta värvi PocketBook Basic Lux 3 e-poest ››

 


Xiaomi Mi Band 7 aktiivsusmonitor

Kui sinu lähedane ei oma veel nutikella või aktiivsusmonitori, siis Xiaomi Mi Band 7 võib olla just see õige kingitus. Tegemist on modernse ja minimalistliku aktiivsusmonitoriga, mille abil on võimalik jälgida enda samme, und, hingamist, südametööd, vere hapnikusisaldust ja palju muud.

Sellel Xiaomi aktiivsusmonitoril on nüüd eelinstalleeritud enam kui 110 treeningrežiimi, mille hulgast peaks igaüks endale meelepärase leidma. Mi Band 7 sensoreid on edasi tuunitud, mistõttu suudab see veelgi täpsemalt mõõta erinevaid parameetreid (nt VO2 Max ja SpO2) ning isegi hinnata treeningkoormust, taastumist ja treeninguefekti – funktsioonid, mis muidu on kallite spordikellade pärusmaaks.

Ostes ja karbist välja võttes on Xiaomi Mi Band 7 varustatud musta rihmaga, aga soovi korral saad muud värvi rihmad eraldi juurde osta ja seeläbi kella oma stiiliga veelgi rohkem isikupärastada.

 

Telli nutikas Xiaomi Mi Band 7 kohe ära ››

 


Ostuks napib raha? 2022. aasta lõpuni on Inbank järelmaksu lepingutasu 0 € ja sissemakse alates 0 € – saad toote kohe kätte, aga ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saad maksta osamaksete kaupa. Lisaks toimub loos, mille auhinnaks on detsembris üks Xiaomi Mop 2 Lite robottolmuimeja (väärtus 199€).

Juhul, kui nendest ideedest jääb väheks, siis on alati võimalus kinkida Photopointi 10€50€ või 100€ kinkekaart, et saaja saaks ise endale sobiva toote välja valida.

 

Veebikaubamajast ostmine on mugav ja turvaline ››

(923)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Xiaomi Smart Band 7, must
  • Värvilise 1,62" AMOLED ekraaniga aktiivsusmonitor
  • Aktiivsuse ja tervise jälgimine, 110+ treeningrežiimi
  • Nutitelefoni märguanded otse randmel
  • Aku kestab kuni 14 päeva
  • Veekindel, sobib ujumiseks
39.99€54.99€
PocketBook e-luger Basic Lux 3 6" 8GB, must
  • 6" E Ink Carta ekraan
  • Silmadele õrn SMARTlight eestvalgustus
  • WiFi, 8 GB sisemälu & mälukaardipesa
  • Aku peab ühe laadimisega vastu terve kuu
  • Kaalub kõigest 155 grammi
Polaroid Now, punane
  • Klassikalise disainiga kiirpildikaamera
  • Kasutab Polaroid i-Type & 600 pabereid
  • Foto suurus: 107 × 88 mm
  • Integreeritud aku laetav USB kaudu
  • Autofookus & intelligentne välk
Wacom graafikalaud One by Wacom Small (CTL-472-N)
  • 15,2 × 9,5 cm aktiivne ala
  • Ergonoomiline survetundlik puutepliiats
  • Visandamiseks, illustreerimiseks, fototöötluseks
  • Kompaktne disain ei võta töölaual palju ruumi
  • Lihtne ühenduvus USB kaudu
39.99€
DJI Mini 2
  • 4K UHD videosalvestus ning 12-megapikslised fotod
  • Integreeritud 3-teljeline kaamera kinnitus
  • Lihtne lennata, uued intelligentsed lennusüsteemid
  • Lennuaeg kuni 31 minutit
  • Ülikompaktne disain – mahub isegi taskusse
Wacom graafikalaud One by Wacom Medium (CTL-672-N)
  • 21,6 × 13,5 cm aktiivne ala
  • Ergonoomiline survetundlik puutepliiats
  • Visandamiseks, illustreerimiseks, fototöötluseks
  • Kompaktne disain ei võta töölaual palju ruumi
  • Lihtne ühenduvus USB kaudu
59.99€
DJI Osmo Mobile SE Kampaania
  • Videostabilisaator nutitelefonile
  • Kompaktne, kaasaskantav disain
  • Magnetiline telefonikinnitus
  • Spetsiaalsed rakendused paremateks videoteks
  • Aku kestab kuni 8 tundi
109€
Sony juhtmevabad kõrvaklapid WF-C500G, roheline
  • Juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid
  • Rikkalik, detailiderohke heli & integreeritud mikrofon
  • 10 tundi kestev aku toetab ka kiirlaadimist
  • Laadimiskarp lisab veel 10 tundi akukestvust
  • Ergonoomiline, pritsmekindel disain
64.99€99.99€
Apple AirPods 3rd generation + Lightning laadimiskarp
  • Apple AirPods juhtmevabad kõrvaklapid
  • Detailne, sügava bassiga ruumiline heli
  • Integreeritud mikrofon käed-vabad kõnedeks
  • Aku kestab kuni 6 tundi / 30 tundi laadimiskarbiga
  • Pritsmekindel IPX4 disain
199€209€
Apple AirPods 3rd generation + MagSafe laadimiskarp
  • Apple AirPods juhtmevabad kõrvaklapid
  • Detailne, sügava bassiga ruumiline heli
  • Integreeritud mikrofon käed-vabad kõnedeks
  • Aku kestab kuni 6 tundi / 30 tundi laadimiskarbiga
  • Pritsmekindel IPX4 disain
199€219€
PocketBook e-luger Basic Lux 3 6" 8GB, valge
  • 6" E Ink Carta ekraan
  • Silmadele õrn SMARTlight eestvalgustus
  • WiFi, 8 GB sisemälu & mälukaardipesa
  • Aku peab ühe laadimisega vastu terve kuu
  • Kaalub kõigest 155 grammi
Polaroid Now, valge
  • Klassikalise disainiga kiirpildikaamera
  • Kasutab Polaroid i-Type & 600 pabereid
  • Foto suurus: 107 × 88 mm
  • Integreeritud aku laetav USB kaudu
  • Autofookus & intelligentne välk
Polaroid Now, sinine
  • Klassikalise disainiga kiirpildikaamera
  • Kasutab Polaroid i-Type & 600 pabereid
  • Foto suurus: 107 × 88 mm
  • Aku kestab kuni 15 filmipakki
  • Autofookus ja intelligentne välk
Polaroid Now, must
  • Klassikalise disainiga kiirpildikaamera
  • Kasutab Polaroid i-Type & 600 pabereid
  • Foto suurus: 107 × 88 mm
  • Integreeritud aku laetav USB kaudu
  • Autofookus & intelligentne välk
Polaroid Now, roosa
  • Klassikalise disainiga kiirpildikaamera
  • Kasutab Polaroid i-Type & 600 pabereid
  • Foto suurus: 107 × 88 mm
  • Integreeritud aku laetav USB kaudu
  • Autofookus & intelligentne välk
Polaroid Now, black & white
  • Klassikalise disainiga kiirpildikaamera
  • Kasutab Polaroid i-Type & 600 pabereid
  • Foto suurus: 107 × 88 mm
  • Integreeritud aku laetav USB kaudu
  • Autofookus & intelligentne välk
Polaroid Now Everything Box, must
  • Klassikalise disainiga kiirpildikaamera
  • Kasutab Polaroid i-Type & 600 pabereid
  • Foto suurus: 107 × 88 mm
  • Aku kestab kuni 15 filmipakki
  • Autofookus ja intelligentne välk
Polaroid Now Everything Box, valge
  • Kiirpildikaamera koos fotopaberiga
  • Kasutab Polaroid i-Type & 600 pabereid
  • Foto suurus: 107 × 88 mm
  • Integreeritud aku laetav USB kaudu
  • Autofookus & intelligentne välk
Sony juhtmevabad kõrvaklapid WF-C500D, roosa
  • Juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid
  • Rikkalik, detailiderohke heli & integreeritud mikrofon
  • 10 tundi kestev aku toetab ka kiirlaadimist
  • Laadimiskarp lisab veel 10 tundi akukestvust
  • Ergonoomiline, pritsmekindel disain
64.99€99.99€
Sony juhtmevabad kõrvaklapid WF-C500W, valge
  • Juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid
  • Rikkalik, detailiderohke heli & integreeritud mikrofon
  • 10 tundi kestev aku toetab ka kiirlaadimist
  • Laadimiskarp lisab veel 10 tundi akukestvust
  • Ergonoomiline, pritsmekindel disain
64.99€99.99€
Sony juhtmevabad kõrvaklapid WF-C500, must
  • Juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid
  • Rikkalik, detailiderohke heli & integreeritud mikrofon
  • 10 tundi kestev aku toetab ka kiirlaadimist
  • Laadimiskarp lisab veel 10 tundi akukestvust
  • Ergonoomiline, pritsmekindel disain
64.99€99.99€
Boya mikrofon BY-WM3T2-U USB-C Wireless
  • Juhtmevaba mikrofonisüsteem USB-C seadmetele
  • Komplektis 2 saatja-mikrofoni ja 1 vastuvõtja
  • Ringsuunaline salvestus & mürasummutusrežiim
  • USB-C pesa laadimiseks kasutamise ajal
  • Töötab 50 meetri raadiuses
79.99€
Boya mikrofon BY-WM3T2-D Lightning Wireless
  • Juhtmevaba mikrofonisüsteem iOS seadmetele
  • Komplektis kaks saatjat ja üks vastuvõtja
  • Ringsuunaline salvestus & mürasummutusrežiim
  • USB-C pesa laadimiseks kasutamise ajal
  • Töötab 50 meetri raadiuses
79.99€
DJI Mini 2 Fly More Combo
  • 4K UHD videosalvestus ning 12-megapikslised fotod
  • Integreeritud 3-teljeline kaamera kinnitus
  • Lihtne lennata, uued intelligentsed lennusüsteemid
  • Lennuaeg kuni 31 minutit
  • Ülikompaktne disain – mahub isegi taskusse
Apple Watch SE 2 GPS 40mm Sport Band, starlight
  • LTPO OLED Retina puutetundlik ekraan
  • 32 GB sisemälu, WiFi & Bluetooth 5.3
  • Aktiivsuse & tervise jälgimine, õnnetuse tuvastus
  • Pulsiandur, GPS, muusika & Apple Pay
  • Veekindel 50 meetri sügavuseni
Apple Watch SE 2 GPS 40mm Sport Band, midnight
  • LTPO OLED Retina puutetundlik ekraan
  • 32 GB sisemälu, WiFi & Bluetooth 5.3
  • Aktiivsuse & tervise jälgimine, õnnetuse tuvastus
  • Pulsiandur, GPS, muusika & Apple Pay
  • Veekindel 50 meetri sügavuseni
Apple Watch SE 2 GPS 40mm Sport Band, silver/white
  • LTPO OLED Retina puutetundlik ekraan
  • 32 GB sisemälu, WiFi & Bluetooth 5.3
  • Aktiivsuse & tervise jälgimine, õnnetuse tuvastus
  • Pulsiandur, GPS, muusika & Apple Pay
  • Veekindel 50 meetri sügavuseni
Apple Watch SE 2 GPS 44mm Sport Band, midnight
  • LTPO OLED Retina puutetundlik ekraan
  • 32 GB sisemälu, WiFi & Bluetooth 5.3
  • Aktiivsuse & tervise jälgimine, õnnetuse tuvastus
  • Pulsiandur, GPS, muusika & Apple Pay
  • Veekindel 50 meetri sügavuseni
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga