Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi uus teenus – telli oma valitud pildiga pusle või kruus

Kindlasti on teil mõni selline digipilt, mida on kahju jätta ainult helendavale arvutiekraanile. Nüüd on võimalus saata see pilt ja veel paljud teised sarnased Photopointi, kus need laborantide kärmete näppude ja terava pilgu all vastavalt Teie soovile näiteks fotokruusiks või pusleks võlutakse.

Meenetele lisatavad pildid ei pea olema sugugi välja tulnud Teie enda fotokaamerast. Lisada saab ükskõik milliseid pilte – interneti avarustest leitud või fotoateljees pildistada lastud – eeldusel, et nende pikslite arv puslede jaoks seatud minimaalse piirmäära ületab.

Oma pildiga tooted on äraütlemata hea kingiidee lähedastele ja sõpradele, kellega koos jagatud hetkedest juhtub ilmselt olema tõendusmaterjali ka fotode kujul. Kruusile võib peale fotode lisada ka logosid või muud graafikat. Termokruus aga tekitab garanteeritult huvi ka kõige paadunumate flegmaatikute seas.

Termokruusi võib esmasel visuaalsel vaatlusel segamini ajada tavalise, musta värvi ja seest valge tassiga. Suur on aga pealtvaatajate hämmeldus, kui sinna sisse valada veidi soojemat või kuuma vedelikku. Kruusi pealispind muutub siis säravvalgeks ning musta katte alt koorub nähtavale seal peidus olev pilt.

 
 

Oma valitud pildiga fotopusle näeb välja justkui fotopaberile prinditud foto. Vaid pusle kitsad lõikejooned reedavad, et tegemist on millegi enamaga. Ega seda puslet ei peagi tingimata kohe tükkideks kiskuma. Selle võib panna kogunisti seinale raami sisse. Ja kui selle vaatamisest ükskord villand saab, siis võib selle rahumeeli lahti võtta ning mängida nagu iga teise tavalise pilditükimänguga. Pusle jaoks tuleks muidugi valida säherdune foto, millel väga laiu ühtlase tooniga alasid ei oleks. Muidu võib seda pärast olla keeruline seda kokku seada.

Fotomeeneid saab tellida Photopointi kodulehelt, spetsiaalselt selle tarvis välja töötatud veebivormi kaudu. Lisaks kruusidele ja pusledele on valikus veel ka näitrks T-särgid, fotokristallid, mänguasjad, hiirematid, magnetid, võtmehoidjad, seinapildid, kaardid ja kalendrid.

Tellimine ja tellimuse eest tasumine on lihtne, kiire ja väga mugav. Kohe on võimalik näha ka prekonstruktsiooni sellest, kuidas pilt näiteks kruusil või puslel välja nägema hakkab. Minul sellel aastal jõulukinkide valimisega probleeme ei ole. Termokruusid all around.

 

Asu omanäolisi fotomeeneid looma »

Mitte lihtsalt Photopoint. Meie veebikaubamajas on ka:

KAITSEMASKID | KUMMIKUD | ROBOTTOLMUIMEJAD | VISIIRID

KÜLMKAPID | ÜHEKORDSED NÄOMASKID | KORDUVKASUTATAVAD NÄOMASKID

(26348)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga