Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi ajaveeb toob Photokina fotomessi taas Eesti fotohuvilisteni

photokina-2014-nadal

Juba alates 1950-ndast aastast toimub Lääne-Saksamaal Kölni linnas üritus, mis toob kokku fototootjad, fotograafid ning muidu fotohuvilised üle kogu maailma. Photokina fotomess – nii on selle ürituse nimi – leiab aset iga kahe aasta tagant. Eelmine Photokina toimus 2012 aastal 18-24 septembril ja Photopointi ajaveeb tõi selle oma lugejateni uhkemalt, kui keegi teine. Vaata Photokina 2012 erilehte siit.

Kaks aastat on märkamatult möödunud ja Photokina 2014 fotomess saab oma ametliku alguse juba nädala pärast, 16. septembril. See tähendab et ka Photopointi reporterduo – koosseisus Ardo-Jako Olev ja Lauri Veerde – pakib taas oma tehnika ja suundub Kölni. Selleks, et tunglevast rahvamassist üles leida ja sinuni tuua kõik põrutavamad tehnikašedöövrid ja visuaal-orgastilised vaatemängud – video, fotode, teksti, interaktiivsete panoraamide abil.

Messi ajal soovitame fotohuvilistel kindlasti hoida pilku peal Photokina 2014 messi erilehel siinsamas Photopointi ajaveebis. See on koht, kuhu postitame kõik messil filmitud videod ja pildistatud fotod. Sealsamas on plaanis luua eraldi tutvustavad lehed suuremate fotofirmade jaoks, mis siis nende esitlusest 360 kraadi interaktiivsete panoraamide ja muu sisu abil väga hea ülevaate annavad. See erileht täieneb järgmisel nädalal iga päevaga.

Photokina messilt kirjutatud artikleid ja filmitud videoid tasub vaadata ka seetõttu, et seoses messiga on Photopointi e-poes kavas vallandada ulatuslik sooduskampaaniate laine. Nimelt loobime Photokina postitustes sooduskoode, mille abil vastavate tootjate fototehnikat Photopointi veebipoest soodushindadega osta saab.

Photopointi ajaveebi reporterduo jõuab Kölni pühapäeval 14. septembril kella 18:00 paiku. Seal viskame kompsud hotelli ja suundume kohe messihallidesse, kus käivad alles suured ehitustööd ja ettevalmistused eelseisvaks nädalaks. Olge meiega.

Photokina 2014 erileht

(464)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga