Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Fujifilm GFX 50R keskformaatkaamera pakub ülimat pildikvaliteeti väiksemas ja soodsamas vormis

Fujifilm esitleb Photokina 2018 fotomessi raames uut keskformaatkaamerat nimega Fujifilm GFX 50R. See on pisem ja soodsam versioon ettevõtte senisest, enam kui aasta tagasi turule toodud Fujifilm GFX 50S keskformaatkaamerast. Uus mudel kasutab täpselt sama 51.4MP, 43.8 x 32.9mm keskformaatsensorit ja pildiprotsessorit, mistõttu peaks selle pildikvaliteet olema senisega identne. Väiksem korpus on saavutatud tänu kaamera nurka integreeritud madalama lahutusvõimega pildiotsijale, LCD-ekraani lihtsamale konstruktsioonile (LCD on nüüd kallutatav), pealmise LCD eemaldamisele ja reale korpuse juures tehtud disainimuudatustele nagu näiteks sügava käepideme eemaldamine.

Fujifilm GFX 50R korpuse koostekvaliteet on jäänud suurema versiooniga võrreldes sarnaseks. Samuti on ka uuel keskformaatkaameral olemas võimalus muuta säriaega selleks spetsiaalselt lisatud ketta abil. Eraldi ketast ISO muutmiseks siiski kaamera peale mahtunud pole – seega tuleb ISO muutmiseks kasutada kas eesmist või tagumist valikuketast.

Fujifilmi uus keskformaatkaamera kasutab sedasama NP-T125 liitiumakut, mis peaks kestma kuni 400 fotot ühe laadimiskorraga. Erinevalt GFX 50S kamaerast on 50R aparaadil olemas ka Bluetooth ühenduvus, mis peaks WiFi ühenduse loomise senisest märksa lihtsamaks muutma.

Fujifilm GFX 50R keskformaatkaamerat võib müügile oodata novembris. Kaamera soovituslikuks jaehinnaks on Fujifilm seadnud keskformaadi jaoks rekordiliselt soodsad 4999€.

Allikas: Dpreview, Fujifilm

 

 

NB: Fotomaailma aasta suursündmuse Photokina messi puhul on meie veebikaubamajas käimas suur soodusmüük, kus kõik kaamerad ja fotokaubad on lisaallahinnatud (ka soodushinnast)! Lisasoodustus rakendub harjumuspäraselt kõikidele kaupadele automaatselt ostukorvis. Nii et vaata välja kaup, mida vajad ja lisa ostukorvi – seal näed täpselt ära, kui palju kokku säästad. Ja see sääst on tavapärasest kindlasti suurem! Vaata e-poest: KAAMERAD :: FOTOKAUBAD

(322)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga