Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Samsung Galaxy S20 – Samsungi uus lipulaevade perekond

Igikestvas võitluses mobiiltelefonide kasutajate parema tuleviku nimel käis Samsung lauale oma järjekordse trumpässa – kolmest telefonist koosneva Galaxy S20 telefoniseeria, kuhu kuuluvad S20, S20+ ja S20 Ultra 5G.  Globaalselt on seeria isegi suurem, sest S20 ja S20+ on eraldi mudelitena saadaval ka 5G võimekusega.

Oma sisult on kolmik laias plaanis üpris sarnane, kuid on ka olulisi erinevusi. Kõigepealt ekraanisuurus: S20el on see 6,2 tolli, S20+-il on see 6,7 tolli ja Ultral 6,9 tolli. Kõigi kolme juures on Samsung kasutanud Dynamic AMOLED ekraani, mis valmistatud Gorilla Glass 6-st. Põhiline, et ekraanisagedus on kõigil kolmel 120Hz (kuni Full HD resolutsioonini), mis on mobiiltelefonide seas üks paremaid. Kui protsessor ja graafikakiip on kõigil kolme identsed, siis Ultra võib uhkustada teistest mahukama põhimälu (kuni 512 Gb vs 128 Gb S20 ja S20+) ning jõudsama muutmäluga (12 ja 16 Gb vs 8 Gb S20 ja S20+).  

 

 

Märkimisväärsed vahed tulevad perekonnas sisse kaameraid võrreldes. Nii S20 kui ka S20+ on varustatud 12 MP lainurk kaamera, 64 MP telefotokaamera, 12 MP ultralainurk kaamera ning kolmekordse optilise hübriidsuumiga. S20 Ultra 5G-l on aga 108 MP lainurk kaamera, 48 MP Periscope telefotokaamera, 12 MP ultralainurk kaamera ning kümnekordne hübriidsuum. Sama on ka endlikaameraga – kui S20 ja S20+ ekraanikaamera resolutsioon on vaid 10 Mp siis Ultral on 40 Mp. Kui varem on iPhone’id silmapaistnud konkurentidest kõrgema videokvaliteediga, siis nüüd võimaldavad kõigi S20-seeria kaamerad filmida 8K resolutsiooniga videot. Seega saavad Samsungi 8K televiisorite omanikud peatselt vaadata oma telerite ekraanilt 8K resolutsiooniga koduvideoid.

 

Telefonide akudega on lood tasakaalukamad, S20 aku on 400mAh, S20+ aku on 4500 mAh ning Ultra aku mahutavus on tervelt 5000 mAh. Kui raudvaraliselt teeb Samsung S20-seeriaga ära oma igipõlisele konkurendile Apple’ile, siis lõppude lõpuks suudab ta seda teha ka telefonide hinnaga. Samsung Galaxy Ultra 5G tippmudel peaks oma hinnalt lööma Apple’i analoogi.  

Vali telefonile kaaned e-poest!

Allikas: GSMarena

(600)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga