Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #283: Silicon Power mälukaardilugeja Combo 2in1 USB 3.1

Kompaktsus, mugavus ja eriliselt nutikas disain – just sellised sõnad sobivad kõige paremini sellenädalase kasuliku vidina kirjeldamiseks. Teie ette astub ülimalt praktiline ja funktsionaalne Silicon Power mälukaardilugeja Combo 2in1 USB 3.1.

Ühe just sellise mugavalt kompaktse Silicon Power Combo 2in1 USB 3.1 mälukaardilugeja loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Silicon Power Combo puhul on tegemist ühe kompaktse kaks-ühes mälukaardilugejaga, mis on ülimugav abiline erinevate andmete kopeerimisel nii mälukaardilt arvutisse kui ka arvutist mälukaardile. Kuid mis teeb selle kaardilugeja eriliseks ongi just selle omapärane ja nutikas disain, mis muudab kaardilugeja kasutamise praktilisemaks ning kaasaskandmise lihtsamaks ja turvalisemaks. Nimelt saab Silicon Power Combo USB pistiku mugavalt kaardilugeja korpuse sisse peita. Niiviisi ei pea liikvel olles muretsema, et USB pistik kuidagi vigastada võiks saada.

Silicon Power Combo kaardilugeja mitmekülgsus seisnebki aga just selles, et see toetab nii SDHC, SDXC kui ka microSDHC ja micro SDXC mälukaarte ning seejuures suudab neid ka koguni üheaegselt lugeda. Seega saad kiirelt ja mugavalt korraga arvutise liigutada kõik pildid nii nutitelefonist kui ka peegelkaamerast – lihtsalt pane mälukaardid mälukaardilugejasse ning ühenda see arvutiga.

Mõlemad mälukaardipesad peituvad korpuse ühes otsas ning mingeid lisajubinaid kuskilt välja ei hüppa. Mälukaardilugeja teises otsas leiabki peidetava USB pistiku. Seejuures on kaardilugeja varustatud ülikiire ja funktsionaalse USB 3.1 ühendusega, mille andmeedastuskiirus on lausa 10× kiirem kui USB 2.0 ühenduse puhul.

Silicon Power Combo 2in1 mälukaardilugeja suudab seega särada nii nutika, ülimalt mugava ning praktilise disainiga kui ka funktsionaalsusega. Mugava disaini puhul pole aga unustatud seadme kompaktsust – kõigest 16,7 grammi kaaluva kaardilugeja umbkaudsed mõõtmed on 6 × 3 cm ning seega saab seda pea täiesti märkamatult kaasas kanda nii arvutikotis kui ka lihtsalt taskusse pannes. Enam ei pea otsima sahtlipõhjast kaamera või telefoni jaoks sobivat andmekaablit, sest Silicon Power Combo 2in1 mälukaardilugejat võid endaga alati kaasas kanda.

Kui nüüd tunned, et just selline ülimalt mugav ja kompaktne kaks-ühes mälukaardilugeja muudaks Sinu elu palju mugavamaks ja kiiremaks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Silicon Power Combo 2in1 USB 3.1 mälukaardilugeja uueks omanikuks. Loomulikult leiad selle asjaliku kaardilugeja ka meie veebikaubamajast, kus lisaks veel valikus ka valget värvi Combo mälukaardilugeja.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(434)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Silicon Power mälukaardilugeja Combo 2in1 USB 3.1, must
  • Kompaktne mälukaardilugeja
  • Toetab SD / microSD mälukaarte
  • Kiire USB 3.1 ühendus
  • Nutikas disain
Silicon Power mälukaardilugeja Combo 2in1 USB 3.1, valge
  • Kompaktne mälukaardilugeja
  • Toetab SD / microSD mälukaarte
  • Kiire USB 3.1 ühendus
  • Nutikas disain
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga