Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Üllatavalt ebaüllatav (aga hea) HTC One M9

M9_6V_Silver_010315_EMEA_0

Täiesti ootuspäraselt tutvustas Barcelonas alanud mobiilimessil oma järjekordset tippmudelit ka HTC. Uue mudeli nimeks on HTC One M9. Tekib tunne, et HTC arvates on ta absoluutse nutitelefoni valemi ära mõistatanud ja nüüd muudkui vorbib neid väikeste modifikatsioonidega kuni aegade lõpuni. Sedavõrd sarnane nii välimuselt kui ka sisemuselt on uus HTC lipulaev M9. Samasugune lihvitud alumiiniumist korpus nagu varem, sama suur 1080p 5-tolline ekraan. Okei, värvilahendustest on saadaval lisaks sunduslikele hõbedasele, tumedale (Gun Metal Gray) ja kuldsele ka roosa! Kui hea mõte on selline värvivalik, jätan ma juba lugejate otsustada. Ümbris on väidetavalt minimalistlikum ning kriimukindla kattega.

Mõnevõrra eelkäijatest enam muskleid vaatab aga meile vastu nö kapoti alt: Qualcomm Snapdragon 810 kiibistik, millel pesitseb 64-bitine kaheksatuumaline protsessor (neli 2,0GHz Cortex-A57 tuuma + neli 1,5GHz Cortex-A53 tuuma), 3Gb muutmälu, 32Gb põhimälu ning 2840mAh aku. Lisaks muidugi mälukaardipesa (toetab kuni 128Gb mälukaarte), NFC, LTE ja ac sagedustega WiFi.

Kaamera võib kiidelda safiirklaasist kattega, mis kaitseb F/2,2 objektiivi. Ultrapixel-tehnoloogia on taandunud 5Mp ekraanikaamerasse, tagaküljel on 20Mp Toshiba ½,3“sensoriga kaamera, mis toetab nii RAW –formaati kui ka 4k videot. Piinliku detailina tuleb aga ära märkida puuduv OIS. Häbi, HTC, häbi! Seevastu rõõmustavad aga endlifännid, sest Ultrapixel pidavat andma endlitele erakordse selguse ja sära. Muuhulgas võimaldab M9 ka eksootilist (ja ilmselt puhtalt HTC-keskset) HäälEndlit (Voice Selfie). Mida see endast kujutab saame ilmselt teada, kui uus mudel huvilistele kättasaadavaks muutub. Valguskiireks pimeduseriigis on kaamera kahetooniline dual-LED välk.

Lisaks värskele Lollipop’ile on uuenenud ka HTC enda kasutajaliides Sense, mis kannab nüüd järjekorranumbrit 7. Väidetavalt moodustab sellest suure osa ühel avaekraanidest asuv uudistegeneraator Blinkfeed, mis produtseerib uudiseid ka lukustatud telefoniekraanile. Kuuldavasti pakkuvat uus kasutajaliides piiramatul hulgal tuunimisvõimalusi, et kasutaja saaks muuta telefoni just endale meelepäraseks.

Kompvekiks sellel pisut aegunud välimusega kreemikoogil on BoomSound connect, mis võimaldab telefoni kõlareid liita väliste kõlaritega täieliku surround efekti saavutamiseks. Heli kvaliteeti aitab parandada kohalviibiv Dolby Sound tehnoloogia.

HTC One M9 pole paraku veekindel, kuid HTC sõnul ilmuvad peatselt müüki ka telefoni jaoks sobivad vee- ja tolmukindlad ümbrised.

Allikas: GSMArena

 

M9_6V_Silver_010315_EMEA_0

 

(3178)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga