Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR on lausa 14-kordse suumiga reisiobjektiiv

Nikon Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR objektiiv

Nikon Z-bajonetile seni kõige laiema suumivahemikuga loodud Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR on müügil nii Photopointi esinduskauplustes kui veebikaubamajas.

Tegu on Nikon täiskaader hübriidkaameratele mõeldud objektiiviga, kuid muidugi on võimalik seda ette keerata ka Z DX ehk Nikon poolkaader hübriidkaameratele, mille tulemusena saavutad soliidse 42-600mm fookuskauguse vahemiku.

Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR — kõik-ühes supersuum

Nikon Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR võimaldab Sul reisile minnes kõik teised objektiivid julgelt koju jätta, sest see toru pakub suumivahemikku lainurgast kuni supertelefotoni välja — kõik, mida jäädvustada vaja, saad sellega tehtud!

Kaalu poolest on Z 28-400mm VR üpris kergekaaluline, arvestades kõike, mida see endas pakib. See kaalub 725 grammi ning kõige kompaktsemas asendis on see 142mm pikk. Ühesõnaga, reisile kaasa võtmiseks on see objektiiv kahtlemata sobilik variant.

Kindlasti tasuks ära kasutada Z 28-400mm f/4-8 VR lähiteravustamis võimalust, sest laiemast otsast on võimalik Sul teravustada juba alates 20 cm kaugusest. Lisaks pakub see 0,35-kordset maksimaalset suurendust.

 

Teravustamiseks kasutab Z 28-400mm f/4-8 VR samasugust samm-mootorit nagu ka kõik teised hiljutised Nikkor Z-objektiivid, mis on tõestatud pakkuma kiiret ja vaikset fokusseerimist. Manuaalselt teravustades on võimalik kasutada ka lineaarset teravustamist.

Nikon’i vibratsiooni vähendus tehnoloogia ehk VR aitab kaadrit lausa kuni 5-stopi võrra stabiliseerida ning kui keerad selle objektiivi mõne keresisese stabilisaatoriga kaamerakere külge, siis lisandub veel lisaks 0.5-stopi võrra stabilisatsiooni.

Nikon Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR objektiiv

Boonusena tuleb objektiiviga kaasa vinge “square” päikesevarjuk, mis tuleb kasuks päikeseliste ilmade korral ning peaks ka mainima, et see annab objektiivile päris kena välimuse.

Kui aga päike ei paista ning ilmaolud on hoopis kehvemad, siis võta teadmiseks, et Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR on tolmu- ja pritsmekindla disainiga, et Sa ei peaks iga väiksema tibutuse pärast objektiivi peitu panema.

 

Telli Nikon Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR kohe ära »

 


Juhul, kui Sul antud investeeringu tegemiseks peaks vahendeid puudu jääma, siis pakume mugavaid ja paindlikke järelmaksu võimalusi – nii ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saab maksta osamaksete kaupa.

PS! Teeme vahetust – too enda enda vana fototehnika meile ja saad uue kaamera ostul isegi soodushinnast veel alla! Rohkem infot ››

Photopoint on Nikon fototehnika ametlik ja pikaajaline partner Eestis. Photopoint.ee ostujuhid – ammuta inspiratsiooni ja teadmisi.

(64)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Nikon Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR objektiiv
  • 28–400 mm supersuumobjektiiv
  • Kiire ja täpne STM teravustamismootor
  • Nikon VR stabilisaator, kuni 5 stoppi
  • Tolmu- ja pritsmekindel disain
  • Nikon Z bajonetiga kaameratele
1549€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga