Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #276: Speedlink kaardilugeja Carrea

Suvel klõpsame oma kaamerate ja nutitelefonidega ilmselt tavapärasest veidi rohkem pilte ning selle võrra on vaja neid tihedamini ka mälukaardilt arvutisse tõsta. Et meie ajaveebi lugejatel oleks oma suviste jäädvustuste mälukaardilt arvutisse kopeerimine võimalikult mugav ja kiire olemegi sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud Speedlink kaardilugeja Carrea.

Just täpselt ühe sellise ülimalt kompaktse ja funktsionaalse Speedlink Carrea kaardilugeja loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Mälukaardilugejad on ühed ütlemata kasulikud abimehed nii piltide kui ka muude failide liigutamiseks erinevate seadmete vahel. Speedlink Carrea kaardilugejaga on ülimugav kopeerida erinevaid andmeid nii mälukaardilt arvutisse kui ka arvutist mälukaardile. On Sul siis vaja liigutada pildi-, heli- või tekstifaile – Carrea kaardilugeja saab kõigega hakkama. Lihtsalt aseta oma mälukaart kaardilugejas sobivasse pesasse ning ühenda see integreeritud USB kaabli abil arvutiga ja oledki valmis faile kopeerima.

Speedlink Carrea mälukaardilugeja on varustatud nelja erineva pesaga, mis on võimelised samaaegselt nii andmeid lugema kui ka kirjutama. Seega sobiva kaardipesa leiavad endale vast enamike mälukaartide omanikud. Täpsemalt toetab Carrea nimelt SD, microSD, SDXC, MMC, MS ja M2 mälukaarte – seega valikut jagub hulganisti. USB 2.0 ühendus pakub 480 Mbit/s andmeedastuskiirust, mis võimaldab suvised lemmikpildid kiiresti näiteks nutitelefonist või hübriidkaamerast arvutisse tõsta, et siis oma parimaid hetki ka sotsiaalmeedias jagada.

Disainilt on Carrea stiilselt tagasihoidlik ning ütlemata kompaktne. Kõik mälukaardipesad peituvad korpuse külgedel ning mingeid lisajubinaid kuskilt välja ei hüppa. Lisaks on kaardilugeja USB kaabel ka mugavalt korpuse sisse peidetav, mis muudab selle disaini veelgi kompaktsemaks. Seejuures on tähelepanuväärsed ka kaardilugeja mõõtmed ja kaal – kõigest 16 grammi kaaluva mälukaardilugeja mõõtmed on vaid 77 × 25 × 18 mm, mis teeb selle kaasas kandmise peaaegu täiesti märkamatuks. Kuna aga väiksed ja kompaktsed asjad on kahjuks lihtsad ka kaduma, siis Speedlink on kaardilugejale lisanud ka mugava aasa, millega võid kaardilugejast kas või funktsionaalse võtmehoidja teha.

Kui nüüd tunned, et just sellise funktsionaalse mälukaardilugejaga oleks Sul mugav ja kiire oma faile seadmete vahel liigutada, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Speedlink Carrea kaardilugeja uueks omanikuks. Loomulikult leiad selle asjaliku mälukaardilugeja ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(447)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink kaardilugeja Carrea (SL-150001-BK)
  • 4 pesaga kaardilugeja
  • Loeb kõiki levinud mälukaarte
  • Suudab andmeid lugeda ja ka kirjutada
  • Integreeritud USB 2.0 kaabel
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga