Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #334: Panasonic eneloop laadija BQ-CC87USB + 4×1900

Vähemalt üks komplekt ülikvaliteetseid eneloop seeria akupatareisid võiks igal ajaveebi lugejal alati käepärast olla. Et aga need vastupidavad akud peale kasutust uuesti ka täis laadida, tuleb kasuks omada ka ühte funktsionaalset ja kvaliteetset universaallaadijat. Seetõttu olemegi sellenädalaseks kasulikus vidinaks valinud Panasonic eneloop laadija BQ-CC87USB koos nelja eneloop 1900mAh AA akuga.

Just täpselt ühe sellise Panasonic eneloop laadija BQ-CC87USB + 4×1900 loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Panasonic eneloop laadija BQ-CC87USB + 4x1900

Panasonic BQ-CC87USB puhul on tegemist sellist tüüpi eneloop laadijaga, mis kasutab laadimiseks microUSB sisendit. See tähendab, et enam ei pea akude laadimiseks ilmtingimata mõne vaba seinakontakti läheduses olema. Selline USB pesa kaudu laadimise võimalus laiendab oluliselt akude laadimise võimalusi ning muudab selle universaallaadija ülimalt praktiliseks kaaslaseks ka tihti liikvel olevatele inimestele. Seega saad akupatareisid laadida lisaks seinakontaktile ka näiteks sülearvuti vabas USB pesas. Ülimugava lisafunktsioonina saad seda laadijat kasutada ka akupangana nutiseadmete laadimiseks. Selleks lihtsalt aseta eneloop akud laadijasse ning tänu laadija USB väljundpesale saadki sellisel moel ka oma nutitelefoni laadida.

Panasonic BQ-CC87USB laadijaga on võimalik laadida nii AA kui ka AAA elemente ning loomulikult ei diskrimineeri Panasonic seejuures ka teiste tootjate NiMH tüüpi akusid – kõik saavad laetud. Korraga on võimalik laadida kahte või nelja akupatareid ning samaaegselt saab laadida nii AA kui ka AAA tüüpi elemente. Seejuures tuleb aga silmas pidada, et erinevat tüüpi elementide puhul ei tohi neid laadijasse asetada läbisegi, vaid lähtuda reeglist, et 2 AA tüüpi akud asetsevad ühe poole pesades ja 2 AAA tüüpi akud teise poole pesades.

Kogu oma mugavuse ja praktilisuse juures on BQ-CC87USB universaallaadija ka nutikalt funktsionaalne. Nimelt on laadija varustatud kolmevärviliste LED indikaatoritega, mis süttivad põlema vooluvõrguga ühendades. Indikaatorid näitavad vastavasse pesasse laadima pandud akude laetuse taset. Esmalt vooluvõrguga ühendades vilguvad LED indikaatorid, et diagnoosida akude olekut, ning seejärel süttivad vastavalt akude laetusele püsivalt põlema. Sõltuvalt laetavatest elementidest kulub akupatareide laadimiseks 2–5 tundi.

Panasonic eneloop laadija BQ-CC87USB + 4x1900

Kui tunned, et just selline ülipraktilise USB laadimisvõimalusega eneloop universaallaadija on praegu Sinu elust puudu, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Panasonic eneloop laadija BQ-CC87USB + 4×1900 uueks omanikuks. Kui aga nii kaua kannatada ei jaksa, siis loomulikult on Panasonic BQ-CC87USB olemas ka meie veebikaubamajas.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(438)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga