Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Asus ZenPad S 8.0 tahvelarvuti on üliõhuke, hea ekraaniga ning võimas

zenpad

Eile Taiwanil alanus Computex 2015 arvutitehnika messil on väga jõuliselt esile astunud Asus. Lisaks Windows tahvelarvutile, ZenWatch 2 nutikellale, profiklassi monitorile ja muudele seadmetele toob see Taiwani ettevõte messil avalikkuse ette ka uue Android operatsioonisüsteemil töötava tahvelarvutite seeria nimega ZenPad.

ZenPad seeria asendab senise MemoPad tootesarja. Uued tahvlid tulevad nii 7-tollistena, 8-tollistena kui ka 10.1-tollistena ning eraldi mobiilandmesidet võimaldavate mudelitena.

Mudel, mis enim silma hakkab, on kerge aga samas võimas ZenPad S 8.0. See on vaid 6,6mm peenike ja 289 grammi kaaluv arvuti mis rabab oma 2048 x 1536 pikslise IPS paneeliga, pakkudes nii tugevat konkurentsi iPad Minile. Jõudluse pärast kartma ei pea – Inteli 64-bitine Atom Z3580 protsessor ning 4GB vahemälu teeb ilusti kõik toimetused ära. Helisüsteemiks on kaks eesmist stereokõlarit, mida aitab DTS kinohelikoodek, et heli võimalikult hea kvaliteediga oleks. Lisana on võimalik osta ka Z Stylus puutepliiats – näiteks mugavama joonistamise jaoks.

zenpad1

ZenPad S 8.0 tahvlist on olemas ka soodsam, Atom x3 protsessoriga versioon. See kannab nime ZenPad 8.0 ja on välimuse poolest võimsama tahvliga väga sarnane.

Momendil pole kommagi uue tahvelarvuti tehniliste andmete kohta suurt midagi teada. Küll aga on meediani jõudnud info tahvlite lisavarustusest. Zen Clutch ja Zen Case kaitsevad tahvelarvuteid füüsiliselt, Audio Cover muudab kõlarid 5.1 helisüsteemiks ning Power Case, tõstab aku eluiga 15-tunnini.

zenpad2

Nii palju kui ajakirjanikel on lubatud uusi seadmeid lähemalt uurida, on muljed sellised, et ZenPad 8.0 S mudeli ehitus on palju soliidsem kui teistel sama sarja seadmetel ning metallikviimistlus servades lisab muljet, et tegemist on keskmisest tugevama seadmega.

Hinna ning aja kohta, millal uued tahvelarvutid poelettidele võiksid saabuda, pole veel midagi öeldud. Sellegipoolest saab esmamuljete põhjal olema tegemist arvestatavate tegijatega tahvelarvutite turul. Kui Asus tahvlid õigesti hinnastab, ennustatakse neile suurt edu nii tippklassi seadmete kui ka taskukohaste seadmete kategooriates.

Allikas: engadget.com

 

(2486)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga