Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Soovid võita purjereisi? Algab eneloop ambassadors’ tour 2018

Juba 22. juunil saab alguse 2018. aasta eneloop ambassadors’ tour ehk suur heategevuslik matk läbi Euroopa. Heategevusliku ürituse raames võistlevad 12 meeskonda 12 nädala jooksul, et koguda heategevuse tarbeks 21 000 eurot.

Selleaastasele heategevuslikule matkale pääses osalema lausa kolm meeskonda Eestist: “sail4sustainability”, “han duo” ja “backpack-gals”.

Esimesena asub võistlustulle meeskond sail4sustainability. Duo on valinud roheliseks transpordivahendiks õppepurje jahi nimega “Vesta”. Meeskond alustab oma seiklust Poola väravatest ehk Gdański linna sadamast 22. juunil. Reis lõppeb kõigi eelduste kohaselt Tallinna sadamas 29. juunil.

Meeskond sail4sustainability pakub suurpärast võimalust heategevusüritusel kaasa lüüa. Nimelt on kõikidel soovijatel võimalik osaleda Panasonic Energy Estonia Facebook lehel toimuvas auhinnamängus, mille võiduks on vägev elamus merel.

Kas Sinus on merekaru?

Vaata lähemalt ja võida unustamatu õppereis avamere purjejahil.

 

Teine eestlastest koosnev duo ehk meeskond Han Duo alustab oma seiklust 20. juulil Krakówi linnas Poolas ja saabub sihtpunkti, Ungari pealinna Budapesti, 27. juulil. Seiklejad valisid roheliseks traspordivahendiks jalgrattad.

Kolmas duo “backpack-gals” stardib 31.08 Saksamaa Baieri liidumaa pealinnast Münchenist ja lõpetab matka 7.09 Saksamaa piirilinnas Konstanzis. Tiim läbib vahemaa kasutades selleks pöidlaküüti ehk hääletades. Lähemalt kõikide võistlejate kohta loe siit: https://eneloopambassadorstour.eu/teams/

Võistlus

Võistluse eesmärgiks on propageerida rohelist ja jätkusuutlikku mõtlemist ning -eluviisi. Selleks, et keskkonnaprobleemidele rohkem tähelepanu tõmmata, kasutatakse sotsiaalmeedia abi. Iga osalev võistkond saab nädalaks eneloop`i saadiku tiitli. Nädalase perioodi vältel peab saadiku tiitlit omav võistkond läbima kindla vahemaa kasutades selleks võimalikult „rohelist“ transpordivahendit – olgu selleks siis purjekas, jalgratas või rula.

Heategevus

Selleaastase heategevusliku matka võidufondi saab enda käsutusse Saksamaal asuv vabatahtlikkest koosnev heategevusorganisatsioon Aktionsgemeinschaft Artenschutz (AGA). Üle 30 aasta on organisatsioon rahvusvaheliselt tegutsenud, et kaitsta ja säilitada loodust, tõsta keskkonnateadlikkust ja vältida inimeste, loomade ja taimede elukeskkonna hävitamist. Selleaastast võidufondi jagab AGA Cheetah Conservation Fund’iga, mis on gepardite kaitseks loodud fond.

Võistlust saad jälgida eneloop ambassadors’ tour Facebooki lehel või veebilehel https://eneloopambassadorstour.eu/.

(235)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga