Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nüüd saadaval – uuendatud Razer DeathAdder V2 ja Razer Basilisk V2

Basilisk V2

Photopointi veebipoes on saadaval Razeri uusimad hiired DeathAdder V2 ja Basilisk V2. Pole oluline, kas oled mängur või tavakasutaja, ergonoomiline ja usaldusväärne hiir on teretulnud kaaslane iga arvutisõbra käe alla. Mõlemad Razeri hiired on varustatud uusimate riist- kui ka tarkvaraliste lahendustega. 

Razer DeathAdder V2

Kultuslik mängurihiir Razer DeathAdder, mis lõi mänguritarvikute turul laineid juba aastal 2006, on tagasi uues kuues – või kas ikka on? Kui vaadata pingsalt Razer DeathAdder V2 korpuse kuju, siis jääb mulje, et Razeri insenerid on läinud lihtsama vastupanu teed ning  kopeerinud oma „kodutöö“ varasemalt mudelilt.

Basilisk V2

Hiire kuju on ju samasugune nagu kuulsal eeskäijal. Siinkohal oleks aga paslik küsida, kas peaks muutma seda, mis toimib? Lühike vastus on – ei pea! Just DeathAdderi ergonoomilise kuju tõttu on see hiir vallutanud paljude e-spordi tippude ja veel suurema hulgal igapäevaste tavakasutajate hiirematid.

Olgugi et hiire DeathAdder V2  välimuses suuremaid muudatusi ei ole tehtud, ei saa seda öelda aga „kapoti“ all toimuva kohta. Hiire sisemus on saanud uuendused, mida naljalt ei leia isegi konkureerivate mänguritele suunatud mudelite seast.

Basilisk V2

Hea näide siinkohal on 20 000 dpi tundlikkusega ja 99,6% täpsusega Razer Focus+ optiline sensor. Lisaks sellele on DeathAdder V2 varustatud täiesti uudsete optiliste lülititega, mis registreerivad hiireklõpsu kõigest 0,2 sekundiga.

Uuendusi on saanud ka hiire kõhualune ja võib öelda, et innovatsioon on tulnud sõna otseses mõttes köögist. Nimelt on hiire jalad varustatud PTFE-materjalist, ehk samast materjalist, millega on kaetud mittenakkuvad pannid. See tagab hiire sujuva libisemise väga erinevatel pindadel. 

Razer Basilisk V2

Erinevalt DeathAdderist on Razeri Basilisk seeria võrdlemisi uus, kuid mängusõprade seas sellegi poolest laialdaselt tuntud. Hiire uusversioon Basilisk V2 toob endaga kaasa mitmeid olulisi uuendusi, mis aitavad domineerida virtuaalsetel lahinguväljadel.

DeathAdder V2

Razer Basilisk V2 on varustatud 11 täielikult programmeeritava nupuga. See võimaldab igale nupule anda vastavalt enda vajadusele funktsiooni või lisada hoopis makro. HyperShifti nimeline omadus võimaldab lisada igale nupule ka topelt klahvifunktsioonid. See tähendab, et kõigest ühe nupu vajutusega on võimalik anda hiire nuppudele hoopis teise funktsioonid.

Üks tõeline mängurihiir pakub kasutajale ohtralt seadistusvõimalusi ja sellega Basilisk V2 juba jänni ei jää. Nimelt on Razeri insenerid paigutanud hiire kõhu alla ühe igati kasuliku häälestusnupu, mille abil  saab kohandada rulliku hõõrdetugevuse täpselt selliseks nagu vaja.

DeathAdder V2

Razer Basilisk V2 „silmaks“ on ülitäpne Razer Focus+ optiline sensor tundlikkusega kuni 20 000 dpi-d. Kombineeritult Razer optilise lülitiga annab see mängudes võideldes kahtlemata suure eelise.

Razer Basilisk V2 korpuse kuju on jäänud eelkäijaga võrdlemisi sarnaseks. Razeri insenerid on suurendanud pisut libisemiskindlat ala, mistõttu on muutunud pisut ka hiire välimus. Hiire üheks kõige mugavamaks omaduseks on korpusest väljaulatuv tugi pöidlale, mis võimaldab head haaret ja seetõttu ka kontrolli oma hiire üle.

DeathAdder V2

Razer Basilisk V2 on omaduste poolest suurepärane hiir vägagi erinevate mängužanrite mängimiseks. Hiir on ideaalne „kiirete“ FPS mängude austajatele tänu oma ülitäpsele sensorile ja kiiretele lülititele. Teisest küljest pakub selle hiire nuppude rohkus ja seadistusvõimalused suurepärast „töövahendit“ ka kõikidele MMORPG või näiteks strateegiamängude sõpradele.  

Razer DeathAdder V2 Photopointis »

Razer Basilisk V2 Photopointis »

Razeri tooted Photopointis »

(345)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Razer hiir DeathAdder V2
  • 8-nupuline mängurihiir
  • Ülitäpne 20 000 dpi Razer Focus+ optiline sensor
  • Iseseisvalt seadistatavad nupud
  • Razer Chroma valgustus
  • Razer SpeedFlex paindlik ja sujuv kaabel
Razer hiir Basilisk V2
  • 11-nupuline mängurihiir
  • Ülitäpne 20 000 dpi Razer Focus+ optiline sensor
  • Razer HyperShift topelt klahvifunktsioonid
  • 2 Razer Chroma valgustsooni
  • Razer SpeedFlex paindlik ja sujuv kaabel
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga