Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #249: Pildiraam CK 1005 3×0

Lapsed on meie kalleim vara ning fotod parim mälestuste talletamise viis. Ning mis saab veelgi parem olla, kui oma kalleimast varast tehtud pildid ka paberile panna ning imearmsa raami abil enda kodu oma laste piltidega kaunistada. Seetõttu olemegi sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud ühe ütlemata armsa CK pildiraami kolme foto jaoks.

Just täpselt ühe sellise imearmsa 3 fotot mahutava CK 1005 pildiraami loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

See vahva disainiga pildiraam on eelkõige mõeldud laste fotode raamimiseks ning see mahutab kuni kolm ümmargust fotot. Olgu nendeks siis näiteks kolme erineva lapse pildid või hoopis ühest lapsest erinevas vanuses tehtud pildid – võimalusi ja valikuid ühe raami sisse erinevaid pilte paigutada jagub kõigile. Armas pildiraam toob rõõmu nii vanematele endale kui sobib ka ideaalselt lastetuba kaunistama, samuti võiks raam olla ka südamlik kingitus vanavanematele.

Disaini poole pealt on pildiraam tegelikult üks vahva armas karu, kelle käes olevate õhupallide sisse saab fotod paigutada. Raami ääred on kaunistatud erinevate tähekestega ning taustal asetsev vikerkaar lisab pildiraamile lõbusaid värve. Raami tagumine osa on kaetud musta värvi sametiga, mis annab sellele veidi ka luksuslikku välimust. Raam on tagaküljelt avatav ning selle praktiline tugijalg võimaldab raami mugavalt endale kõige sobivamasse kohta paigutada.

Õnneks on PhotoExpress Online abil kõikide oma lemmikfotode paberile talletamise protsess lihtsaimast lihtsamaks tehtud. Lihtsalt vali välja oma lemmikpildid, lae need kas või otse oma arvutist, Facebooki või Dropboxi albumist üles PhotoExpress Online fotode tellimise keskkonda, kus saadetakse need meie usinatele laborantidele, kes siis juba Sinu fotod paberile trükivad. Mugav ja kiire viis pildid paberile panna kodust lahkumata! Lisaks on just sellel nädalavahetusel kõik PhotoExpress Online kaudu tellitavad paberfotod 20% soodsamad – kiirustage!

Kui hakkasid nüüd mõttes läbi lappama kõiki neid fotosid, mis ideaalselt selle üliarmsa pildiraami sisse sobiksid, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle vahva pildiraami uueks omanikuks. Kui aga nii kaua kannatada ei jaksa, siis loomulikult on see pildiraam olemas ka meie veebikaubamajas.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad comment/kommenteeri 👇

(342)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Pildiraam CK 1005 3x0 SK Vahva metallist raam beebipildile
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga