Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #309: Platinet akupank Wireless Qi 10 000mAh

Ajal, mil juhtmevaba laadimine on saamas standardiks nii nutitelefonide kui ka muude seadmete puhul, peavad akupangadki suutma trendidega sammu pidada. Täiesti tuliuuena on Photopointi tootevalikusse saabunud võimas juhtmevaba Qi laadimist toetav akupank, mille oleme loomulikult valinud ka sellenädalaseks kasulikuks vidinaks. Teie ette astub Platinet akupank Wireless Qi 10 000 mAh.

Just täpselt ühe sellise funktsionaalselt võimsa Platinet akupanga Wireless Qi 10 000mAh loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Kunagi akupankade võidukäigu algusaegadel võis tunduda, et no enam mugavamaks ei saa seadmete laadimine minna – lae oma seadmeid igal ajal ja igal pool. Platinet soovib aga ilmselgelt tehnoloogia arenguga kaasas käia ning uus Platinet Wireless Qi akupank muudab kõik veelgi lihtsamaks ja mugavamaks. Nagu nimestki võib välja lugeda, siis on tegemist juhtmevaba Qi laadimist toetava akupangaga, mis võimaldab Sul oma juhtmevaba laadimist toetavat nutitelefoni, nutikella, kõrvaklappe või muid seadmeid laadida ülimugavalt ilma igasuguste kaabliteta. Lihtsalt aseta oma laadimist vajav seade akupangale ning laadimine algab automaatselt.

Juhtmevaba laadimise võimaluse arvelt ei ole õnneks siiski ka akupanga võimekust ohverdatud. Tegemist on akupangaga, mille sees peitub vastupidav 10 000 mAh liitium-polümeer aku, mis võimaldab võrreldes teiste liitium-ioon akupankadega väiksema korpuse sisse tunduvalt rohkem võimsust mahutada. Seetõttu ongi akupanga mõõtmeteks vaid tühised 157 × 77,5 × 13,8 mm ning kaaluks 250 grammi.

Lisaks ei pea muretsema ka selle üle, et mõni seade jääb selle akupangaga laadimata, kuna seade ei toeta juhtmevaba laadimist. Nimelt on Platinet Wireless Qi akupangal siiski alles jäetud ka kaks USB 2,1 A pesa, mis sobivad iga USB laadimiskaabliga kasutamiseks. 10 000 mAh mahutavus võimaldab lisaenergiat vajavaid seadmeid laadida mitu korda, olenevalt seadme aku mahutavusest. Akupangal on stiilselt tagasihoidlik välimus ning selle pealispind on kummeeritud, mis aitab vältida seadme maha libisemist. Akupank on varustatud ka LED näidikuga, mille abil on ülimalt lihtne ja mugav aku taset kontrollida. Lisaks on komplektis kaasas ka microUSB kaabel.

Kui tunned, et just see Platinet Wireless Qi akupank oleks ideaalne Sinu seadmete juhtmevabaks laadimiseks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle funktsionaalse ja ülimalt võimeka Platinet akupank Wireless Qi 10 000mAh uueks omanikuks. Loomulikult leiad Platinet Wireless Qi 10 000 mAh akupanga ka meie veebikaubamajast.

Tutvu lisaks Photopointi kõigi akujaamade ja akupankade valikuga.


Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(870)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet akupank 10000mAh 2xUSB Wireless QI, must (44572)
  • Lae oma seadmeid igal ajal, igal pool
  • Eriti suur 10 000 mAh mahutavus
  • 5 W juhtmevaba laadimine
  • Kaks USB väljundit: max 2,1 A
  • Vastupidav liitium-polümeer aku
39.99€
Platinet akupank 10000mAh 2xUSB/1xUSB-C Wireless QI, must (44570)
  • Lae oma seadmeid igal ajal, igal pool
  • Eriti suur 10 000 mAh mahutavus
  • Juhtmevaba laadimine
  • Kolm väljundpesa: 2 × USB & 1 × USB-C
  • Quick Charge 3.0 & Power Delivery
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga