Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #293: Platinet õhuniisutaja PAHCZ01

Pakane on saabunud ning kütteperiood on täies hoos. See paratamatult võib nii mõnelegi meist tähendada, et kodudes on tavapärasest tunduvalt kuivem õhk, mis pole hea ei hingamisteedele ega nahale. Õnneks aitab sellist muret leevendada üks väike aga tubli seadeldis, mille oleme ka meie sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud – teie ette astub Platinet õhuniisutaja PAHCZ01.

Just täpselt ühe sellise ülimalt kasuliku Platinet PAHCZ01 õhuniisutaja loosime välja peale pühi, neljapäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Platinet PAHCZ01 puhul on tegemist USB õhuniisutajaga, mis aitab kiiresti värskendada ning niisutada toas olevat õhku. Õhuniisutaja tööpõhimõte on lihtne ning selle kasutamisega saab hakkama igaüks – vala veepaaki vesi, lülita seade sisse ning õhuniisutaja muudab vee õrnaks veeauruks, mis ruumis levides aitabki parandada ning puhastada hingatava õhu kvaliteeti. See aga omakorda aitab leevendada kuivast õhust tekkinud vaevuseid ning Sinu üldist enesetunned ja heaolu.

Platinet USB õhuniisutajal on kaks töörežiimi (pidev ja vahelduv), mis aitavad igal kasutajal just endale sobivaima seadistuse valida. Lisaks on õhuniisutaja varustatud ka 250 ml suuruse veepaagiga ning automaatse kaitsega selle vastu, kui seadme töötamise ajal peaks vesi otsa saama. Seejuures on õhuniisutaja tõhusus 20 ml/h – seega pigem on seade mõeldud väiksemates ruumides kasutamiseks.

Õhuniisutaja peal asub nii veeauru väljalaskeava kui ka sisselülitusnupp. Tänu ülimalt kompaktsele (14 × 6 cm) disainile sobib see õhuniisutaja nii kodus kapinurgal kui ka kas või kontoris töölaual kasutamiseks. Praktiline USB ühendus võimaldab voolu saada ka näiteks vabast sülearvuti USB pesast ning minimalistlik välimus ei riiva ka silma. Lisaks on õhuniisutaja varustatud väikese LED tulukesega ning komplektis on kaasas ka lisafilter.

Kui nüüd tunned, et just selline tõhus aga kompaktne õhuniisutaja aitaks Sinu poolt hingatava õhu kvaliteeti paremaks muuta, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just neljapäeval saabki üks õnnelik selle Platinet õhuniisutaja PAHCZ01 uueks omanikuks. Kui aga neljapäevani oodata ei jaksa, leiad selle Platinet õhuniisutaja ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(608)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet õhuniisutaja PAHCZ01
  • USB õhuniisutaja
  • Tagab värske ja niisutatud õhu
  • Minimalistlik ja kompaktne disain
  • Tõhusus: 20 ml/h
  • Maht: 250 ml
10€19.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga