Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Canon EOS R6 Mark II pakub parimat võimekust nii foto- kui videograafidele

Canoni seni kõige kiirem täiskaader hübriidkaamera EOS R6 Mark II suudab jäädvustada kuni 40 kaadrit/sekundis sarivõtet ja pakub ülimalt täpset autofookust ning on nüüd Photopointis saadaval.

Kasutades sama DIGIC X protsessori tehnoloogiat mis oli EOS R5, EOS R6 ja EOS-1D X Mark III südameks, koos kaamera uue 24,2-megapikslise CMOS sensoriga toetab EOS R6 Mark II järgmise põlvkonna Dual Pixel CMOS AF II autofookust ja seeläbi pakub töökindlust võrreldamatul tasemel.

Kaamera suudab jälgida objekte, hoides need stseenis liikudes teravana. Kasutades täiustatud süvaõppega tehisintellekti, tunneb see ära inimesed, sõidukid ja loomad.

Caono EOS R6 Mark II kaameral on kuni 8-astmelise pildistabilisaatoriga maailma kõige tõhusam IS jõudlus. Kasutades kombineeritud IS tehnoloogiat, optilist ja digitaalset – suudab see jäädvustada käest hoides pikki säritusi äärmise selguse ja teravusega. Lisaks suudab kaamera automaatselt teravustada kuni -6.5 EV valguses ja sensori tundlikus küündib ISO 102 400 väärtuseni.

Canon EOS R6 Mark II uue põlvkonna kiirus

Canon reklaamib enda uut kaamerat kui kiireimat täiskaader hübriidkaamerat nende valikus. Tõsi see on, et 40 kaadrit/sekundis sarivõte teeb silmad ette ka teistele kaameratootjatele. Selline kiirus saavutatakse muidugi kasutades elektroonilist katikut. Mehaanilise katikuga on sarivõtte kiiruseks kuni 12 kaadrit/sekundis.

Võrreldes EOS R6 mudeliga on oluliselt vähendatud ka rolling shutter efekti, mis kaasneb kiirete stseenide pildistamisel just elektroonilise katikuga.

Lisaks peab EOS R6 Mark II sammu fotograafide vajadustega, salvestades tegevusi enne pildistamise algust 0,5 sekundilise eelvõttega RAW sarivõtte režiimis – see on suurepärane eelis ettearvamatute objektide pildistamisel.

RAW sarivõtte režiim pildistab pidevalt kiirusega 30 kaadrit/sekundis kuni 191 kaadrit, salvestades iga pildi ühte CR3-faili. Sellest failist saab Canoni Digital Photo Professional tarkvara abil või kaamerasiseselt eraldada üksikuid kaadreid ja salvestada need JPEG, HEIF või RAW failidena.

Videosalvestus

Kasutades kogu sensori laiust, on Canon EOS R6 Mark II ainus kaamera oma klassis, mis suudab salvestada 4K 60p videot Dual Pixel CMOS AF II teravustamisega. Kõik 4K kaadrid luuakse sensori 6K väljundi ülekirjutamisega, mille tulemuseks on suurepärane pildikvaliteet.

Edasijõudnud filmitegijatele, kes soovivad veelgi suuremat jõudlust, väljastab EOS R6 Mark II HDMI väljundi kaudu 6K RAW vormingut, mida saab jäädvustada välisesse salvestajasse. See annab videole rohkem detaile ning võimaldab reguleerida järeltöötluses selliseid parameetreid nagu valgetasakaal.

 

Võimaldades sisuloojatel ja filmitegijatel rahuldada kasvavat nõudlust toota nii vapustavat pilte kui ka videot, suudab uuenduslik EOS R6 Mark II väljastada aegluubis kaadreid AF toega, kasutades FullHD kiirust kuni 179,82 kaadrit sekundis. Video salvestamise ajal saab särituse paremaks seadistamiseks kasutada False Color funktsiooni, mis on eriti kasulik tingimustes, mille tulemuseks on tavaliselt ülesäritatud heledad alad.

Tänu PQ kaudu pakutavale HDR toele ja Canoni populaarsele Canon Log 3 pildiprofiilile saavad loojad jäädvustada hingematvaid videoid ja realiseerida suuremat dünaamilsit ulatust. Kasutades valitud Canon objektiive toetab kaamera ka fookuse hingamise korrigeerimist, mis võimaldab luua veelgi kinemaatilisemat sisu.

Canon EOS R6 Mark II kere ja ühendused

Canon EOS R6 Mark II kere disain ei erine suuresti varasemast Canoni RF kinnitusega kaamerakujust. Tänu sellele on varasemalt Canoni kaameraid kasutanud fotograafidele lihtne vahetada enda kaamera uuema vastu. Lisaks mõnedele uutele nuppudele ja lülititele on Canon uuendanud ka kaamera välgukinga.

Uuel välgukingal on nüüdsest elektroonilised kontaktid sarnaselt Sony kaameratele ning see võimaldab kasutada erinevaid lisatarvikuid ilma lisakaablite või akudeta nagu uut Canon Speedlite EL-5 välku.

Kaamera kere pakub Canonilt oodatud vastupidavust, taludes ebasoodsaid ilmastikutingimusi. Kõrge lahutusvõimega 3,69-miljoni punktiga elektrooniline pildiotsija pakub fotode või videote tegemisel kristallselget vaadet, kuna selle värskendussagedus on 120 Hz.

Lisaks on EOS R6 Mark II pärinud EOS R3 kaameralt optilise pildiotsija abifunktsiooni, mis pakub loomulikku välimusega pilti ja säilitab detailid varjualades ning kuvab gradiatsioone naturaalsemalt. EOS R6 Mark II ühildub ka samade LP-E6 akude ja aku käepidemega nagu EOS R6, kuid aku kasutusiga pikeneb umbes 50% kasutades LCD ekraani.

Canon EOS R6 Mark II täiskaader hübriidkaamera kaamera on saadaval kolme erineva komplektina – ainult kere ja kere koos RF 24-105mm f/4.0-7.1 IS STM USM või RF 24-105mm f/4 L IS USM objektiiviga. 

 

Telli Canon EOS R6 Mark II hübriidkaamera Photopointist ››

 


Pakume ka mugavaid ja paindlikke järelmaksu võimalusi – nii ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saab maksta osamaksete kaupa.

Teeme vahetust – too enda enda vana fototehnika meile ja saad uue kaamera/objektiivi ostul isegi soodushinnast veel alla! Rohkem infot ››

Photopoint on Fujifilm fototehnika ametlik ja pikaajaline partner Eestis. Photopoint.ee ostujuhid – ammuta inspiratsiooni ja teadmisi.

(687)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Canon EOS R6 Mark II kere, must
  • 24,2-megapiksline täiskaader CMOS sensor
  • 4K UHD 3840 × 2160 60p videosalvestus
  • Dual Pixel CMOS II teravustamissensor
  • Kuni 8-stopine keresisene pildistabilisaator
  • Kaks SD UHS-II mälukaardipesa, WiFi & Bluetooth
2749€3099€
Canon EOS R6 Mark II + 24-105mm IS STM
  • 24,2-megapiksline täiskaader CMOS sensor
  • 4K UHD 3840 × 2160 60p videosalvestus
  • Dual Pixel CMOS II teravustamissensor
  • Kuni 8-stopine keresisene pildistabilisaator
  • Kaks SD UHS-II mälukaardipesa, WiFi & Bluetooth
3149€3499€
Canon EOS R6 Mark II + 24-105mm L IS USM
  • 24,2-megapiksline täiskaader CMOS sensor
  • 4K UHD 3840 × 2160 60p videosalvestus
  • Dual Pixel CMOS II teravustamissensor
  • Kuni 8-stopine keresisene pildistabilisaator
  • Kaks SD UHS-II mälukaardipesa, WiFi & Bluetooth
4079€4499€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga