Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #371: Platinet juhtmevabad kõrvaklapid + mikrofon Thunderbold (PM1010B)

Platinet Thunderbold

Tänase kasuliku vidinana toome teie ette Platineti tootevalikkuse lisandunud Thunderbold (PM1010B) juhtmevabad kõrvaklapid millel on ka integreeritud mikrofon. Need mugavad ja kvaliteetsed kõrvasisesed kõrvaklapid võimaldavad Sul oma lemmikmuusikat nautida ilma segavate kaabliteta ning on ideaalsed kaaslased ka sportimisel. Tänu Bluetooth ühendusele ühenduvad kõrvaklapid Sinu nutitelefoniga automaatselt.

Just täpselt ühed praktilised Platinet Thunderbold (PM1010B) juhtmevabad kõrvaklapid loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Platinet Thunderbold (PM1010B) omadused

Thunderbold PM1010B

Platinet Thunderbold (PM1010B) puhul on tegemist täielikult juhtmevabade kõrvasiseste kõrvaklappidega millel on kvaliteetne Bluetooth 5.0 ühendus. Bluetooth 5.0 ühendus tagab kõrvaklappidele stabiilsema ühenduse, kvaliteetsema heli ja laiema tööraadiuse. Kõrvaklapid ühenduvad automaatselt Sinu nutitelefoniga, kui võtad need laadimiskarbist välja. Lisaks kuvatakse kõrvaklappide nutitelefoniga ühendamisel automaatselt nii klappide kui ka laadimiskarbi aku tase.

Juhtmevabad kõrvaklapid + mikrofon

Tänu integreeritud mikrofonile ja juhtnuppudele ei pea Sa kõnede puhul enam telefoni taskust välja võtma ning saad vastata vaid ühe nupuvajutusega. Kvaliteetne mikrofon tagab selge helikvaliteedi, kuna see elimineerib taustamüra. Nii saad nautida liikumise vabadust, kus iganes ning millal iganes soovid. Kõrvaklappidel olevad integreeritud juhtnupud võivad esialgu jääda märkamatuks, kuid varustavad Sind mugavate võimalustega.

Kõrvaklapid

Loomulikult kuulub kõrvaklappidega komplekti ka stiilne 200 mAh mahutavusega juhtmevaba laadimiskarp nii kõrvaklappide hoiustamiseks kui ka laadimiseks. Kõrvaklappide aku kestab kuni 3 tundi ning täis laetud laadimiskarbiga saad klappe uuesti täis laadida koguni neli korda. Nii, ei pea sa pidavalt laadijat kaasas kandma ja saad klappe laadida just siis kui ise soovid. Lisaks laadimisele on juhtmevaba laadimiskarp praktiline vahend, et hoida ära kõrvaklappide kadumist. Samuti muudavad integreeritud magnetid kõrvaklappide ja laadimisdoki koostöö lihtsaks ja mugavaks.

Juhtmevabad kõrvaklapid

Kui nüüd tekkis tunne, et ka Sina tahaksid neid Platinet Thunderbold (PM1010B) juhtmevabasid kõrvaklappe ka endale saada, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas need endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik nende kvaliteetsete uueks omanikuks. Kui loosiõnne peale ei taha lootma jääda, siis loomulikult leiab need ka meie veebikaubamajast.


Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(428)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet juhtmevabad kõrvaklapid Thunderbold, must (PM1010B)
  • Juhtmevabad nööpkõrvaklapid
  • Bluetooth 5.0 ühenduvus
  • Integreeritud mikrofon & juhtnupud
  • Kuni 3 tundi kestev aku
  • Komplektis ka laadimiskarp
19.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga