Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #139: Omega digitaalne ilmajaam

IMG_8339

Vist on kätte jõudnud hetk, mil meil enam millestki rääkida ei ole, sest sel nädalal räägime ilmast! Või olgu – ilmajaamast, nimelt Omega digitaalsest ilmajaamast, mis hoiab Sind kursis väljas valitsevatest oludega ka toasoojuses istudes.

NB! Loosimine on lõppenud! Random.org numbrigeneraator valis võitjaks kommenteerija nr 21 – Mart! Palju õnne! Võtame võitjaga peagi ühendust.

IMG_8335

Digitaalne ilmajaam – jah, ilmajaam! – ei ole lihtsalt termomeeter, vaid veidi asjalikum tegelane. See komplekt koosneb nimelt kahest osast: lisaks ilmajaamale, mis andmeid kuvab, on pakendisse sätitud ka juhtmevaba sensor.

Usinam kui tavaline termomeeter, mida aknaraamile sättida, näitab digitaalne ilmajaam lisaks välisele temperatuurile ka toa õhuniiskust ja ruumisisest temperatuuri. Samuti on sellel ilmaennustuse funktsioon – analüüsides viimase ööpäeva andmeid, ennustab see Sulle, kas päev tuleb päikeseline, pilves selgimistega, täiesti pilvine või vihmane. Samas hoiatab Omega ette ära, et tegemist ei ole ilmatargaga ja vidina ennustuste peale kihla vedada ei maksa.

IMG_8316

Sensori võid välisele aknalauale, terrassile või mujale õue paigutada ja see saadab signaali tuppa ilmajaamale – ilma mingisuguste juhtmeteta. Väga mugav! Kuna sensor on Sinu kodus ja registreerib end ümbritsevat temperatuuri, saab selle näitudele ka kindlam olla, kui üldiste ilmaennustuste puhul. (Olgu öeldud, et eksimisvõimalus on sellel 1° kraad kummalegi poole.)

IMG_8330 IMG_8331

Lisaks ilmastikuoludele kuvab ilmajaam ka kellaaega ning nädala- ja kuupäeva. Miks mitte asetada see oma öökapile, sest ilmajaam on lausa multifunktsionaalne – kasuta kasvõi äratuskellana. Seadme režiimide vahel on lihtne liikuda MODE nupu abil, kus alarmi režiimi all saab äratuse sättida. Siinkohal on mõeldud ka unimütsidele, kes kuidagi esimese äratuse peale üles ärgata ei taha, sest SNZ/LIGHT nupu all peitub funktsioon, mis lükkab äratuse 5 minutit hilisemaks. Sama nuppu vajutades süttib ekraani taustvalgustus, mis võimaldab infot näha ka pimeduses uniste silmadega.

IMG_8321

Tuleb tunnistada, et ilmataat meid nendel suvekuudel just hellitanud ei ole. Üks hetk sajab vihma, teisel paistab päike ning soe õhk vahetub jahedaga kiiremini, kui mõnel sokid. Ega selle ilmataadiga tea kunagi, mis tal meile varuks on, aga et natukenegi õues valitsevaks valmis olla võib abiks olla just selline digitaalne ilmajaam, mis asub Photopointi veebipoes vaid kliki kaugusel.

(3974)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega digitaalne ilmajaam (42362)
  • Mugav ilmajaam Sinu koju
  • Sise- ja välistemperatuuri kuva
  • Niiskustase & ilmaprognoos
  • Juhtmevaba välissensor
  • Kella ja kuupäeva kuva, äratus
24.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga