Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Razer Marauder klaviatuur

Razer Marauder 121.99€ on kahtlemata kõige kenama disainiga klaviatuur, mida ma karbist-välja seeria jaoks pildistanud olen. 2010 aastal välja tulnud strateegiamängu Star Craft II auks valmistatud klaviatuur järgib kultusliku mängu disainikeelt ning teeb seda Razerile omaselt perfektsionistlikul moel. Marauder kuulub Razeri kõrgeimasse eliit-mängutarvikute sarja – see tähendab, et sel on olemas kõik samad tarkvaralised funktsioonid mis Razeri lipulaeval, Mehaaniliste klahvidega Black Widow klaviatuuril: makrode salvestamine paari klahvivajutusega, Windowsi menüüd lukustav mängurežiim, mitme erineva heledusastmega taustvalgustus ja programmeeritavad klahvid.

Razer Marauder paistab silma oma kompaktsusega. Ning kuigi see võib mõnedes olukordades osutuda positiivseks omaduseks, peab Marauderi omanik arvestama ühe olulise nüansiga. Nimelt ei ole sel klaviatuuril standardset nooleklahvistikku. Nooled on integreeritud numbriklahvistiku sisse (sarnaselt näiteks Roccat Arvo klaviatuurile) – nooleklahvidelt (sealhulgas Delete) numbrite kasutamisele üle minnes (ja vastupidi) tuleb vajutada Num Mode klahvile. US klahvistiku enter-klahv on ka talumatult pisike – siin all karbist välja võetud Nordic-tüüpi klaviatuuril 121.99€ seda probleemi pole. Vaatane lähemalt:

Tavalise neoonrohelise asemel on StarCraft II mängutarvikud pakendatud helesinise karbi sisse. Lisaks Marauder klaviatuurile on Razeril StarCraft II seerias ka Banshee kõrvaklapid 121.99€ ja Spectre hiir.

Karbi tagant saab lugeda Marauderi olulisemaid trumpe: makrode käigu pealt loomine, APM valgustussüsteem (draiverist seadistatav) ning kõrged, optimeeritud käiguga klahvid

Marauder oma uhkes kookonis.

Razer püüab alati oma karpide sisse disainida eraldi lahtri, mille sisse saab torgata kasutusjuhendite lektüüri. Mitte ei viska ümbrikut lihtsalt niisama karbi sisse klaviatuuri alla.

Karbis polegi midagi muud peale Marauder klaviatuuri 121.99€ ja esmaste kasutusjuhendite.

Klaviatuur näeb tõepoolest hea välja – mõjub kuidagi ühtse, rahuliku ja tõsisena. Väike enter-nupp on US klaviatuuri kasutajate seas palju kriitikat põhjustanud. Nagu näha, siis Nordic asetusega klaviatuuri puhul see probleemiks ei ole.

Klahvide pealispind on kaetud näpu all pehme ja pisut kummitaolise kihiga. Midagi sarnast on kasutatud ka Lycosa klaviatuuri puhul.

Üleval vasakul oleval “Num Mode” kirjega varustatud klahvi vajutades saab vahetada numbri- ja nooleklahvide vahel. Ka tihti vajutatavat Delete-klahvi ei saa kasutada numbriklaviatuurirežiimis.

Altpoolt.

Suured kummeeritud jalad hoiavad klaviatuuri kindlalt laual.

Külje peal on valgustusribad.

Sellelt pildilt tuleb esile klahve kattev pehme kummina tunduv kiht.

Ilus logo klaviatuuri ülaservas on samuti taustvalgustatud.

Klaviatuuri ühendamiseks arvutiga on vaja kahte vaba USB-porti. Üks on andmete ja teine voolu jaoks. Selline võimas taustvalgustus võtab oma osa.

Taustvalgustuse intensiivsust saab Fn+F12 klahvidele vajutades muuta. Draiverist ob võimalik aga muuta eraldi klahvide taustvalgustuse, külgmiste triipude valgustuse ning logo/nurkmiste triipude valgustuse värvust. Valida daab 48 eelseadistatud värvitooni vahel või 16 miljoni ise defineeritava värvitooni vahel.

(518)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Razer klaviatuur Marauder NORDIC Loodud spetsiaalselt StarCraft® II: Wings of Liberty™ mängule
Razer kõrvaklapid + mikrofon Banshee StarCraft 2 StarCraft II: Wings of Liberty disainiga ülistiilsed kõrvaklapid
Razer klaviatuur Marauder RUS Loodud spetsiaalselt StarCraft® II: Wings of Liberty™ mängule
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga