Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Razer Black Widow Ultimate klaviatuur mängureile

Razer Black Widow Ultimate 132.16€ on üks eriline klaviatuur. Risti vastupidiselt tänapäeva klaviatuuritrendile on see megapaks ja raske ning kõrgete-kõrgete klahvidega. Umbes nagu klaviatuurid aastast 1995. Kogu sel reegleid eiraval väliskujul on aga konkreetne põhjus – olla parim klaviatuur, mis kunagi mängureile valmistatud.

Kui tavalistel klaviatuuridel on klahvide all silikoonist membraan, siis Black Widow klahvide all toimub kontakt mehaaniliselt. Mitte aga ka nii, nagu tavaliste mehaaniliste klaviatuuride puhul, kus peab klahvid lõpuni alla vajutama. Black Widow klaviatuuri puhul toimub kontakt juba poolel teel klahvi alla vajutades ning mängurile antakse vajutusest tagasisidet samasuguse kliki abil nagu hiireklahvide puhulgi. Selle kõige tulemusena on klahve lihtsam vajutada ning mängur saab olla kindel, et vajutus on olnud edukas. Vaatame lähemalt:

Razer Black Widow Ultimate karp on sarnaselt Ironclad hiirematile väga raske. Siin aga ei ole mingit metallist vutlarit ega peidetud kaalupomme. Kogu raskuse annabki klaviatuur ise. Nagu näha, on karbi sisse jäetud ka auk, et kliendid saaksid poes nuppude toimimist ise järele proovida. Meil Photopointis saad soovi korral ka teisi nuppe ise järele proovida.

Igatpidi kokku volditud pakendist on Black Widow Ultimate klaviatuuri paras tükk tegemist kätte saada.

Kuid siin ta on: Razer Black Widow Ultimate klaviatuur ning tume ümbrik Razeri standardse lektüüriga.

Muljetavaldavalt kõrge profiiliga ning tõsiste joontega klaviatuur.

Razer Black Widow klahvide mehhanism on konstrueeritud tavalise mehaanilise klaviatuuri omast oluliselt erinevalt. Tavalise klaviatuuri puhul toimub kontakt alles siis, kui klahv jõuab oma kõige alumisse asendisse 4 mm sügavusel (enamikel klaviatuuridel). Razer Black Widow klahvide kontakt toimub aga juba poole vajutuse peal – 2 mm sügavusel. Kontakti toimumise hetkel kuuleb mängija klikki ning see on kinnituseks, et vajutus on toimunud. Lisaks kontakti sügavusele ja tagasisidele on Razer Black Widow klaviatuuri klahvid kergemini alla vajutatavad.

Juba ilma alumiste jalgadeta on Black Widow Ultimate laua peal päris kaldu. Ilmselt enamikele mängureile seda niiviisi kasutada meeldibki.

Kes soovib, võib aga klaviatuuri tagumise osa veel kõrgemale tõsta

See karbist välja võetud klaviatuur on nordic paigutusega klahvidega. Photopointis on aga veel saadaval ka vene paigutusega Black Widow Ultimate klaviatuur 132.16€.

Esiküljel, läbipaistva liistu all on Razeri logo, mis klahvivalgustuse sisse lülitudes siniselt helendama lööb.

Täitsa stiilne värk.

Viis makronuppu on paremal pool. Makrosid saab luua käigu pealt. Makrode salvestamiseks tuleb pressida Fn+Alt nuppe. Seejärel makro sisse trükkida, seejärel taas Fn+Alt ning siis vajutada ühele viiest makronupust mis siis vastloodud funktsiooni käivitama hakkab.
Mängimise ajaks saab deaktiveerida Windows-klahvi vajutades nuppudele Fn+F11.

Paremal pool külje peal on kõrvaklappide väljund, mikrofonisisend ja üks USB-pesa ka. Klaviatuur toimib seega ka pikendusena arvuti ja kõlarite/mikrofoni/USB seadme vahel.

Alumine pool. Kummist padjandid ja tugijalad.

Taustvalgustus on Black Widow Ultimate klaviatuuril päris efektne. Valgustatud ei ole mitte ainult klahvid vaid ka klahvide alune pind. Valgustuse heledust/tumedust saab Fn+F12 nuppudele vajutades ka kolmeastmeliselt reguleerida.

Kas selline mehaaniline klahvide konstruktsioon on mängusituatsioonis efektiivne või mõttetu? Kas see on kirjutamisel tõhus või takistav? Seda peab ilmselt otsustama iga mängur või kirjutaja ise. Kõigile sellised pika käiguga ja klõbisevad klahvid kindlasti ei sobi. Teistsugune kogemus on see aga kohe kindlasti ja väga suur võimalus on, et leiad Razer Black Widow`s endale just sellise klaviatuuri nagu oled alati igatsenud. Mine proovi Photopointis järele.

Vaata kindlasti ka Razer Bladk Widow käed-küljes videot kevadiselt CeBit tehnikamessilt

(654)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Razer klaviatuur Blackwidow Ultimate NORDIC Mehaaniliste klahvidega klaviatuur tagab terava ja selge reaktsiooni igal vajutusel
Razer klaviatuur Blackwidow Ultimate RUS Mehaaniliste klahvidega klaviatuur tagab terava ja selge reaktsiooni igal vajutusel
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga