Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Ole valmis – “Püsikliendi Pühapäev” viib veebikaubamajas hinnad veel alla

püsikliendi-puhapaeva-kampaania-photopoint

Photopointi veebikaubamaja “omadjoped” ehk registreerunud kasutajad saavad sellel pühapäeval, 30. mail osta kõiki kaupu kuni 22% soodsamalt!

Lisaallahindlus rakendub seekord kõikidele kaupadele automaatselt ostukorvis, kui oled enda photopoint.ee kontoga sisse loginud. Nii et logi pühapäeval www.photopoint.ee lehel enda kontoga sisse, vaata välja asjad mida vajad ja lisa need ostukorvi – seal näed täpselt ära, kui palju kokku säästad.

Meie 500 000 ehk poole miljoni tootega veebikaubamaja valikus on mänguasju igas vanuses lastele, tippklassi fotokaameraid ja objektiive fotograafia huvilistele, tööriistu ja autokaupu meestele ning külluses kosmeetikat ja parfüüme naisperele. Lisaks on see avatud 24/7 ja kõik kaubad saad jätkuvalt tellida kulleriga koju, SmartPosti, DPD & Omniva pakiautomaati või Photopointi esinduskauplustesse.

Kui ihaldatud kaupade ostuks hetkel raha napib, siis on võimalus kasutada järelmaksu abi – nii on hea suuremaid kulutusi hajutada.

 

Vaata kohe kaubad valmis ja osta need pühapäeval soodsamalt ››

 


KUIDAS LUUA PÜSIKLIENDI KONTO?

Photopointi veebikaubamaja külastades oled kindlasti avalehel üleval paremas nurgas märganud sellist kirja nagu Minu konto. Sellele salapärasele kirjale/nupule vajutades saadki luua endale personaalse photopoint.ee e-poe konto, mis muudab ostlemise veelgi kiiremaks ja mugavamaks, sest registreerunud kasutaja:

Vaatame koos järele, kuidas kiirelt ja kergelt luua endale photopoint.ee kasutajakonto – juhul kui Sul seda veel ei ole:

Samm 1. “Minu konto” nupp asub photopoint.ee veebipoe avalehel kohe üleval paremas nurgas (keelevaliku kõrval). Sellele nupule klikkides avaneb sisse logimise väli, kuhu konto olemasolul tuleb sisestada enda kasutajatunnus ehk e-maili aadress ning parool.

Kui Sul veel kontot ei ole, siis vajuta nupule “Loo konto”. Kui oled parooli unustanud, siis vajuta nupule “Unustasid parooli?”

Samm 2. Vajutades “Loo konto” nupule suunatakse konto loomise lehele, kus vasakul pool tuleb sisestada enda e-posti aadress ning vajutada uuesti nupule “Loo konto” ning sind viiakse püsikliendiks registreerumise lehele.

Samm 3. Püsikliendiks registreerumise lehel tuleb veel ära täita kaks välja – eesnimi ja perekonnanimi. (NB! Sinu andmed on 100% kaitstud. Kasutame neid ainult konto edukaks loomiseks).

Olles vajalikud väljad täitnud, vajuta nupule “Kinnita konto”. “Minu Photopoint” konto saab luua ka ettevõttele ehk juriidilisele isikule – see valik on mugav, kui soovid Photopointist kaupu ettevõtte nimel osta.

Samm 4. Kui konto kinnitatud, jõuad “Minu andmed” lehele mis tähendab, et oled edukalt Photopointi perekonnaga liitunud. Kontole sisse logimise parool saadetakse automaatselt sinu e-posti aadressile (igaksjuhuks kontrolli rämpspostikaust üle, kui kohe parooliga kirja ei märka).

“Minu andmed” lehelt leiad oma andmed ja soovi korral saad neid muuta või täiendada. Vajutades üleval “Minu tellimused veebipoest” sakile, näed sooritatud tellimusi, mis on tehtud siis kui oled kontoga sisse loginud.

 

Loo Photopoint.ee konto ja osta pühapäeval soodsamalt – photopoint.ee ››

 

Ühe klikiga hetke kõige populaarsemate kategooriate juurde:

PARFÜÜMID | KUMMIKUD | AIAKAUBAD | MURUNIIDUKID

PESUMASINAD | SPORDIKELLAD | EROOTIKAKAUBAD | JUHTMEVABAD KÕRVAKLAPID

 

Kampaania kehtib 30.05.2021 kell 00.00 – 23.59 “Minu kontoga” sisse loginud klientidele. Soodustus ei kehti kinkekaartidele ning kampaania ajal ei saa kasutada teisi sooduskoode. Pakkumine kehtib ainult laos olevale kaubale. Lisagarantiile ja kindlustusele kampaania ei kehti. 

(1866)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga