Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Maailma targim mänguriklaver Razer Deathstalker Ultimate hoiab sind eluga kursis. Näitab nüüd ka kiisuvideosid

See sai alguse 2011 aasta CES tehnikamessil. Just seal esitles Razer esimest korda oma uudset kontseptsiooni – pisikest puutetundliku ekraaniga sülearvutit, mille läbipaistvate klahvide põhjas olevad OLED-ekraanid vastavalt klahvi funktsioonile ka oma välimust muutsid. Switchblade – nii oli selle kontseptsiooni nimi – oli ülipopulaarne publikumagnet ning sai ka CES 2011 parima toote auhinna.

Switchblade inkarneerus esimest korda aasta tagasi. Uhke sülearvutina, mis muidu oli nagu MacBook Pro – kui välja arvata klahvistiku kõrval olev puutetundlik ekraan ning 10 OLED nuppu selle kohal. Razer Blade – nii oli selle sülearvuti nimi – oli tõeline läbikukkumine. Eelkõige just hirmkalli hinna tõttu.

Aasta on möödunud, ning tundub, et Razer on lõpuks Switchblade kontseptsiooni õigesse vormi valanud. Nimelt esitleb USA mänguritarvikute tootja Saksamaal, Kölnis toimuval Gamescom 2012 arvuti- ja videomängude messil uut klaviatuuri nimega Razer Deathstalker Ultimate.

Nagu tähelepanelik lugeja arvata võib, on selle klahvistiku tähelepanuväärseimaks omaduseks just see Switchblade`ilt pärit OLED-nuppude kontseptsioon. Numbriklahvistiku asemel on stiilselt õhukese ja puhta disainiga Deathstalkeril Razer Blade sülearvutilt tuttav puutetundlik 4.05″ diagonaaliga ekraan ning selle kohal 10 nuppu, mille OLED-ekraanid vastavalt mänguolukorrale ning kasutaja soovile erinevaid ikoone kuvavad.

Klaviatuuri enda sees mingit protsessorit ega muutmälu ei ole – kogu andmevahetus ja voolutarve käib USB-ühenduse kaudu. Razeri spetsiaalse tarkvaraga tulevad kaasa rakendused, mille abil saab klaviatuuri puuteekraani kasutades Facebookis käia, YouTube`ist videoid vaadata, mängusisest infot vaadata, makrosid salvestada, mängu ajal ekraanisalvestust teha ning neid hallata jne.

Klaviatuuri kohta on Deathstalker Ultimate hind muidugi üüratu – 249.99€. Eks siin tekib tõepoolest tunne, et kui mul on juba puutetundliku ekraaniga nutitelefon siis miks ma pean ühe piiratud kasutusega ja klaviatuuri sisse paigutatud nutitelefoni veel juurde ostma. See omakorda viib jälle mõttele, et ehk on Roccat oma Power-Grid kontseptsiooniga naelapea pihta tabanud. Olgu kuidas on – vähemalt on mänguritel taas kord rohkem võimalusi valida.

See sai alguse 2011 aasta CES tehnikamessil. Seal esitles Razer esimest korda oma uudset kontseptsiooni – pisikest puutetundliku ekraaniga sülearvutit, mille läbipaistvate klahvide põhjas olevad OLED-ekraanid vastavalt klahvi funktsioonile ka oma välimust muutsid. Switchblade – nii oli selle kontseptsiooni nimi – oli ülipopulaarne publikumagnet ning sai ka CES 2011 parima toote auhinna.

Switchblade inkarneerus esimest korda aasta tagasi. Uhke sülearvutina, mis muidu oli nagu macBook Pro – kui välja arvata klahvistiku kõrval olev puutetundlikust ekraanist ning 10-st OLED nupust selle kohal. Razer Blade – nii oli selle sülearvuti nimi – oli tõeline läbikukkumine. Eelkõige just hirmkalli hinna tõttu.

Aasta on möödunud, ning tundub, et Razer on lõpuks Switchblade kontseptsiooni õigesse vormi valanud. Nimelt esitleb USA mänguritarvikute tootja maailma targinat klaviatuuri nimega Razer Deathstalker Ultimate.

(726)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga