Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Sony tutvustas maailma vastupidavaimat ja kiireimat SD kaarti

Sony on välja kuulutanud uhiuue innovaatilise SF-G TOUGH UHS-II SD mälukaartide seeria. Fotograafid sõltuvad üpris palju andmekandjast ja soovivad, et nende fotod oleksid turvaliselt ka siis, kui mälukaart võetakse kaamerast välja. Uus SF-G TOUGH seeria kombineerib maailma kiireima lugemis- ja kirjutamiskiiruse koos eriti vastupidava disainiga.

  • SD kaart on painutus- ja põrutuskindel
  • Vee- ja tolmukindel
  • Erakordselt vastupidav
  • Lugemiskiirus kuni 300MB/s ja kirjutamiskiirus kuni 299MB/s
  • Andmete turvalisuse tagavad SD Scan Utility ja File Rescue tarkvara

Uued SF-G TOUGH seeria SD kaardid on tavaliste SD kaartidega võrreldes 18 korda tugevamad. Mälukaardid on kõrgklassilisest materjalist, monoliitsed ja ilma tühja ruumita – mitte nagu tavapärased kolmeosalised SD kaardid. Nad on kaitstud tüüpiliste füüsiliste kahjustuste eest nagu purunenud plastikümbris, katkine andmekaitselukk ja katkised ühenduslülid.

SF-G TOUGH seeria on vastupidav painutustele ja lihtsasti purunevad osad on eemaldatud, et Sony suudaks pakkuda parimat tasakaalu vastupidavuse ja funktsionaalsuse vahel. Fotograafid, kelle eesmärgiks on saada perfektne foto erinevates ilmastikutingimustes, siis Sony uusima seeria mälukaardid on selleks ideaalsed. Ühes osas kaardile ei pääse ligi mitte ükski veepiisk, tolmu- ega porikübemeke.

Täiskaader hübriidkaamerad, nagu α9 ja α7 seeriad, on aina võimekamad nii fotode, kui ka video sooritustes. Kaamerate jõudluse maksimeerimiseks on vaja kiireid ja võimekaid mälukaarte. Maailma kiireima kirjutamiskiirusega mälukaart lubabki fotograafil jäädvustada mitmeid võtteid sekundis ja püüda pildile just see õige hetk, mida tabada soovitakse. Mahukate foto- ja videofailide ümber tõmbamine arvutisse on tänu 300MB/s kiirusele muretu.

SF-G TOUGH seeria pakub lisaks kõigele eelmainitule SD Scan Utility tarkvara, mis lubab kasutajal kontrollida, kas kaardiga on kõik korras. File Rescue tarkvaraga on võimalik taastada andmeid, mis kogemata on kustutatud. Lisaks on SF-G TOUGH SD kaardid vastupidavad temperatuuri kõikumistele, röntgenkiirgusele, magnetilisele jõule, nad on antistaatilised ja UV-kaitsega. Kaardil on erkkollane disainielement, mille tõttu on kaarti lihtsam pimedas märgata.

Sony SF-G TOUGH seeria mälukaardid tulevad müügile 32GB, 64GB ja 128GB suurustes. Euroopas on need saadaval alates oktoobrist.

Allikas: Sony

(484)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga