Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Eneloop akud ja laadijad nüüd Photopointis

eneloop-1

Inimesele, kes on otsinud endale korralikke taaslaetavaid akusid, ei ole Eneloop miski võõras nimi. Tegemist on Panasonicule kuuluva brändiga mis  jõudnud nüüd ka Photopointi lettidele.

Panasonic Eneloop akusid on kahes mõõdus ning kolmes tooteseerias: AA ning AAA mõõdus akusid on saadaval Eneloop Lite, lihtsalt Eneloop, ning Eneloop Pro seerias.

 

eneloop-lite-aku-aa-950-2bp-67836
panasonic-aku-eneloop-lite-aaa-550-2bp-67838

Panasonic Lite on kõige ökonoomsem seeria, mille tunned ära helesinise pakendi järgi. Tema mahutavus on küll teistest seeriatest madalam, ent hind on soodne ja laadimistsükleid on tal lausa 3000, seega läheb rohkem aega, enne kui temast saab pügi ning peab uue aku ostma. Selle üle rõõmustab nii sinu rahakott kui ka keskkond. Viimane rõõmustab ka selle üle, et kõik Eneloop akud, mitte ainult Lite seeria, on eellaetud päikeseenergia abil. Ning kord täis laetuna ja mitte kasutatuna hoiab Eneloop Lite energiat väga hästi, viie aasta möödudes kaotab ta iseeneslikult vaid 30% laengust. Eneloop Lite sobib hästi seadmetele, mis võtavad vähe, aga kogu aeg voolu, nagu juhtmevabad telefonid, puldid, kellad, väiksemad mänguasjad jne.

 

panasonic-aku-eneloop-aa-1900-4bp-67827
panasonic-aku-eneloop-aaa-750-4bp-67829

Eneloop sari ilma mingi lisanimeta on tumesinises pakendis ning on parim üldiseks kodukasutamiseks. Tema mahutavus on AAA puhul 750mAh ja AA puhul 1900mAh. Laadimiskordi on tal kuni 2100 (kujuta ette prügikasti kus on 2100 ühekordset patareid – see koorem jääb keskkonnal kandmata, kui kasutad taaslaetavat akut!) ning kord täis laetuna suudab temagi viie aasta pärast säilitada 70% laengust. See seeria on sobilik pardlitele, vererõhuaparaatidele, juhtmevabadele konsoolipultidele ja hiirtele, suurematele mänguasjadele, ja üleüldiselt igale poole, kus majapidamises AA või AAA vooluallikaid vaja läheb.

 

eneloop-pro-aku-aa-2450-4bp-67845
eneloop-pro-aku-aaa-900-4bp-67843

Eneloop Pro sari kannab elegantset musta pakendit ning on kõvasti steroide söönud. Tema mahutavus AAA puhul on 900mAh ning AA puhul 2450mAh. Laadimistsükleid on tal 500 ning ühe aasta möödudes kaotab iseeneslikult 15% laengust. See seeria on sulle sobilik, kui kasutad akusid iga päev, ka tööalaselt, väga palju voolu nõudvates seadmetes, nagu välklamp, kaamera, suurte mootritega patareitoitel seadmed ja muu säärane.

Panasonic Eneloop akudes kasutatav tehnoloogia võimaldab neil kesta seadmes kauem, kui mitmed sama nominaalmahutavusega konkurendid – paljud seadmed lülituvad automaatselt välja, kui vooluallika pinge langeb alla 1,1 voldi. Traditsioonilistes Ni-Mh akudes langeb pinge kasutuse käigus ühtlaselt, ent Eneloop akudes hoitakse pinget pikemalt üle selle piiri ning langeb alla 1,1 voldi alles siis kui aku juba peaaegu täiesti tühi on. Lisaks ei lase Eneloop aku ennast häirida külmast ilmast ning võimaldab pikalt töötada kuni -20 kraadise pakasega.

Panasonic Eneloop akude ja laadijate valiku Photopointis leiad siit.

(4863)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga