Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #138: Compas Mini Dual SIM

IMG_8250

Kes nuputelefonidest puudust tunneb? Tuletame seda varsti reliikvia-staatusesse kaduvat vidinat meelde. Seda, mis on mobiiltelefon ja mille jaoks see kasulik on, teavad loomulikult kõik, mistõttu toome rambivalgusesse huvitava lisaga nuputelefoni, mis hiljuti Photopointi tootevalikusse potsatas – Compas Mini Dual SIM mobiiltelefoni.

NB! Loosimine on lõppenud! Compas Mini Dual SIM nuputelefoni uueks omanikuks valis Random.org numbrigeneraator kommenteerija nr 24 – Johan! Palju õnne! Võtame võitjaga peagi ühendust.

IMG_8282 IMG_8289

Telefon nagu telefon ikka – nuppudega ja puha, helistamiseks, sõnumite saatmiseks. Lisaks saab sellega muusikat ja raadiot kuulata, Bluetoothi ja taskulampi kasutada. Lihtne telefon inimesele, kes ei otsi telefonist üleliigset meelelahutust.

IMG_8263
IMG_8272 IMG_8280

Kui aga telefoni tagakaas eemaldada ja aku ka välja tõsta vaatab vastu küllaltki uudne vaatepilt. Lisaks ülemisele microSD mälukaardi pesale peitub aku all ka tervelt kaks pesa SIM-kaartide jaoks – nimelt on Compas Mini Dual SIM mobiiltelefonil nagu nimigi viitab – kahe SIM-kaardi tugi.

Kaksik-SIM funktsiooniga telefonid on ülimalt otstarbekad juhul, kui sul on kahe erineva operaatori SIM-kaardid. Võimalik, et üks operaator pakub sulle head paketti kõnedele-SMS’idele ning teine head netipaketti – sel puhul võimaldab dual SIM nende mõlema hüvesid kasutada ühes telefonis ja seeläbi ka kulusid kontrolli all hoida. See on hea lahendus ka siis, kui Sul on telefonis segamini töö- ja erakontaktid. Dual SIM võimaldab need mugavalt üksteisest eristada ilma, et peaksid kaasas kandma kahte telefoni isiklike kõnede ja töökõnede jaoks. Kui reisid tihti kahe riigi vahel ning sul on SIM-kaart mõlemas riigis helistamiseks, ei teki kahe SIM-kaardi toega telefoni puhul vajadust meeles pidada, et SIM-kaart vahetatud saaks, sest võid üheaegselt neid mõlemat töös hoida.

Selles Compas Mini Dual SIM mobiiltelefonis rakendub Dual-Standby tüüpi tugi ehk see võimaldab ligipääsu mõlemale SIM-kaardile ega tekita vajadust valida kumb kaart parasjagu aktiivne on. Kui aga kõne saabub ühele SIM’ile blokeerub teine kaart, millele sel hetkel helistada ei saa – telefon ei hakka kõrva helisema ega anna võimalust teise kõne peale lülituda. Muul ajal on aga võimalik mõlema kaardiga kõnesid välja teha ja sissetulevaid vastu võtta.

IMG_8256

Niisiis on Compas Mini Dual SIM omal moel vägagi nutikas ning lubab teha kõike hädavajalikku (peale selle vägagi rahakotisõbralik). Kelle jaoks taolise nuputelefoni funktsioonid siiski liiga väheseks jäävad, kuid kahe-SIM kaardi tuge vajaksid, siis Photopointi tootevalikus on tavaliste dual-SIM nuputelefonide kõrval ka hulk nutikaid kahe SIM-kaardi toega telefone.

(3618)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Compas Mini Dual Sim, must (41917)
  • Kompaktne korpus
  • Kahe SIM kaardi tugi
  • Bluetooth ühenduvus
  • FM raadio ja taskulamp
  • GPRS tugi
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga