Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Sony MDR-1000X kõrvaklapid toovad selektiivse mürasummutuse

MDR-1000X-001-avang

Sony tutvustas IFA 2016 elektroonikamessil Berliinis oma uusi tipp-kõrvaklappe. MDR-1000X kõrvaklapid on tippmudelile kohaselt mitmete erinevate funktsioonide ja tehnoloogiatega. Kaks oluliseimat neist – aktiivne selektiivne mitme režiimiga mürasummutus ning juhtmevaba ühendus.

Sony uusimad kõrvaklapid kasutavad nii 3,5 mm analoogsisendit kui Bluetooth ühendust. Kõrvaklapid on võimelised taasesitama kvaliteetallika helisid väga suure täpsuse ning lahutusvõimega. Samas ei ole Bluetooth ühendus keskmise nutiseadmega kasutades väga maha jäänud. Kõrvaklappidel on nimelt kasutusel LDAC tehnoloogia high-res helisignaali edastamiseks ning pakitud formaatide kuulamisel suudab Sony Digital Sound Enhancement Engine süsteem signaali piisavalt parendada, tagamaks viimasepeal kasutuskogemis.

Oluliseim on aga nende kõrvaklappide mürasummutus ning juhtimine. Esiteks – mürasummutus on adaptiivne ning seadistatav vastavalt kasutaja peakujule ja muudele omadustele. Kõrvaklappidel on nimelt sisse ehitatud seadistamisvõimalus, mis tuvastab spetsiifilise kandja juures olevad helilekked – näiteks prillisangad või pikad juuksed ei võimalda patjadel täielikult sulgeda kõrvu ümbritsevast. Sellistel juhtudel saab klappide seadistust vastavalt muuta, tagamaks optimaalne summutus. Teine oluline aspekt mürasummutuse juures on selle töörežiimid. Kasutaja saab valida mitme lähenemise vahel – summutada kõik ümbritsevad helid, summutada ainult taustamüra või summutada ainult inimeste kõne – või mürasummutus üldse välja lülitada. Juba olete sest isegi aru saanud – mürasummutus on aktiivne, kasutades kaht mikrofoni kõrvaklappide peal. Lisaks on kõrvaklappidel “Quick Attention” funktsioon – pane peopesa parema kõrvaklapi poole peale ning sellega vaigistatakse nii heli kui lülitatakse välja mürasummutus ja lastakse läbi kõik helid. Sedasi ei pea lühivestluste jaoks kõrvaklappe enam peast katkuma. Paremal klapipoolel on pealispind lausa puutetundlik, võimaldades muuta helitugevust, vahetada laule ning peatada / alustada taasesitust – mugavate sõrmeliigutuste ning vajutustega.

Muud parameetrid kõrvaklappidel on: integreeritud liitiumaku, kuni 20 tundi muusika kuulamist (NC sees) / 120 tundi (NC väljas, peakomplektina); aku laadimine läbi microUSB liidese nelja tunniga; 3,5 mm helisisend ning Bluetooth ühendus; 40 mm elemendid, sagedusdiapasoon 4–40 000 Hz; kaal 275 grammi.

MDR-1000X-003

MDR-1000X-004

MDR-1000X-002

MDR-1000X-005

Sony uusimad kõrvaklapid tulevad müügile oktoobrikuu jooksul ning soovituslikuks jaemüügihinnaks saab 399 €.

Loe uusimaid ning kuumimaid IFA 2016 elektroonikamessi uudiseid siit »
Vaata Photopointi veebikaubamaja parimaid IFA 2016 eripakkumisi siit!

 


Sony esitleb juhtmevabasid kõrvaklappe MDR-1000X, millel on parimad mürasummutusnäitajad

• Tööstusharu parim mürasummutus
• Seninägematud isikupärastatud funktsioonid, muu hulgas Personal NC Optimizer, Quick Attention ja ümbritseva heli režiim
• Tänu kõrglahutushelile on helikvaliteet parem kui kunagi varem

Täna toob Sony turule tööstusharu parimad müra summutavad kõrvaklapid MDR-1000X. Tänu tipptasemel mürasummutusnäitajatele pakub see paar esmaklassilisi kõrvaklappe turu kõige tundlikumat ümbritseva heli sagedusvahemiku summutamist.

1000X laiendab Sony olemasolevat juhtmevabade ja müra summutavate kõrvaklappide valikut ning teeb esimesena kuulamiselamuse täiesti kasutaja enda omaks, võimaldades mürasummutust funktsiooni Personal NC Optimizer abil endale sobivaks kohandada. Ühtlasi demonstreerib see esmakordselt režiimi Quick Attention, mis võimaldab kõrvaklappe peast võtmata teistega vestelda. Selleks tuleb vaid panna peopesa kõrvapealse klapi välisküljele. Selle kordumatu kuulamiselamuse toob teieni äsja välja töötatud SENSE ENGINE™.

SENSE ENGINE on Sony uus tehnoloogia, mis ühendab ainulaadsed heli signaalitöötluse ja -analüüsi võtted. See tehnoloogia tagab iga üksikheli puhul ülihea kuulamiselamuse, mis hõlmab muusika ja ümbritsevate helide kohandamist kasutaja eelistuste järgi.

Need on ka esimesed kõrvaklapid, millel on sisseehitatud DSEE HX™, et muuta mis tahes allikast pärineva muusikapala helikvaliteet kõrglahutusheli lähedaseks, isegi juhtmevaba ühenduse korral.

Parimatest parim
1000X torkab silma. Et viia need kõrvaklapid tööstusharus liidrikohale, on neile lisatud arvukalt täiendusi, näiteks signaalitöötlus, mis aitab saavutada parimad mürasummutusnäitajad ja parema filtreerimise, optimeeritud topeltmürasensori tehnoloogia ning äsja välja töötatud kõrvapadjad.

Väljapaistvalt hea töö tagab Personal NC Optimizer, mis analüüsib kasutaja pea kuju ja kõrvaklappide kandmise viisi. Nii tagatakse just teile kohandatud elamus iga kord, kui kuulate oma lemmikmuusikat või vaatate mõnd uut filmi.

Valitud failivorminguks on kõrglahutusheli. Selle abil kuulete muusikat nii, nagu esitaja seda ette kujutas, ja kõrvaklapid 1000X toovad parima heli otse teie kõrvu. Lisaks tähendab helikvaliteedi parandamine Sony DSEE HX-i abil, et helifailid, mis pole kõrglahutusega, viiakse sellele standardile nii lähedale kui vähegi võimalik.

Tülinata reisimine
Režiim Quick Attention tähendab, et neid kõrvaklappe kandes ei jää kuulmata ükski sõna, mis teile öeldakse. See režiim aktiveeritakse kohe lihtsalt käe asetamisega kõrvaklapikorpuse küljele, et loomulik heli otse läbi lasta. See tähendab, et pole vaja kõrvaklappe peast võtta, et kuulda peale muusika, mida parajasti kuulate, ka välismaailmast pärinevat vajalikku teavet. Teil ei jää kuulmata, kui stjuardess lennukis joogitellimusi küsib.

Ümbritseva heli režiimis on mürasummutus kõige tugevam. See seadistus muudab helitingimusi selliselt, et saate nautida muusika kuulamist, kuid kuulete ka ümbruskonnast lähtuvaid helisid. Tänu sellele saate oma tegevusse süveneda, ent jääda siiski teadlikuks ja kuulda iga sõna, mis ümberkaudu räägitakse.

Sony on kõrvaldanud juhtmeühenduse vajaduse, tagades samas suurepärase helikvaliteedi, muretsemata juhtmetesse takerdumise pärast. Bluetooth-tehnoloogia võimaldab luua kiiresti ühenduse telefoni või muusikamängijaga. Veel kuuluvad funktsioonide nimekirja, mis tagavad kasutajale ülimalt kvaliteetse kuulamiselamuse, LDAC™ ja S-Master HX™.

Sujuv kuulamine kõikjal
Pikad kontoripäevad või vaikne aeg raamatukogus ei ole enam probleem, sest juhtmevabadel ja müra summutavatel kõrvaklappidel 1000X on mammutpikk aku kasutusaeg – 20 tundi. Võite võtta need kõrvaklapid kaasa pikale lennureisile, nad peavad vastu vaid ühe laadimiskorraga.

Nende kõrvaklappide kujundamisel mõeldi stiiliteadlikule reisijale. Neid on ühtviisi hea nii kanda kui ka vaadata. Tänu pööramist ja kokkumurdmist võimaldavale ehitusele saab need kiiresti kotti pista – ning oletegi valmis järgmisesse sihtkohta sööstma.

Kõrvaklapid on saadaval kahes värvitoonis, musta või hallikasbeežina, ja komplekti kuulub vastupidav nahkvutlar.

(1445)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga