Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopoint TOP10: enim loetud blogipostitused aastal 2019

Aasta aega blogipidamist on taaskord selja taga ning käes on sobiv aeg kokkuvõtete tegemiseks. Eelmisel aastal ilmus Photopointi ajaveebis kokku 867 blogipostitust. Aitäh kõigile, kes meiega selle teekonnal kaasas olid! 

Viimase kuu jooksul oleme postitanud Photopointi blogisse mitmeid pingeridasid eelmise aasta kõige populaarsematest toodetest. Nüüd on järg jõudnud kirjatükkide endi kätte. Vaatame lähemalt, millised on möödunud aasta 10 enim loetud Photopointi ajaveebi blogipostitust. Mitu Sina nendest oled jõudnud läbi lugeda?

 

1. Kuidas valida aktiivsusmonitori?

Aktiivsusmonitorid on jõudsalt võtnud enda kanda nii spordikellade kui nutikellade ülesandeid ning tänu sellele on erineva disaini ja funktsioonipagasiga aktiivsusmonitore turul niivõrd palju, et selle ainuõige leidmine võib üsna peadpööritavaks kogemuseks osutuda. Sellest artiklist leiad pidepunktid, mille abil enda randmele just Sinu vajadustest lähtuvalt kõige õigem kaaslane valida. 

Vaata postitust »



2. Milline objektiiv sobib minu kaamerale?

Peegelkaamerate ja hübriidkaamerate omanikel tuleb varem või hiljem silmitsi seista küsimusega – millised objektiivid sobivad minu kaamerale, millist objektiivi oleks vaja ühe või teise objekti pildistamisel ning mis ma endale järgmiseks valima peaksin. See artikkel võiks siinkohal olla täitsa mõistlik stardipakk. 

Vaata postitust »



3. “Videote digitaliseerimine”

Photopointis on võimalik kassettidel olev videomaterjal digitaalsesse vormingusse konventeerida ning salvestada DVD peale. Nii saad oma mälestusi mugavalt vaadata, kompromissideta kopeerida ja rahuliku südamega arhiveerida. Just videote digitaliseerimisest Photopointis see 3. kohal olev postitus lähemalt räägibki.

Vaata postitust »


 

4. Peegelkaamera või hübriidkaamera – kumb on sinu jaoks õige?

Kompaktkaameraga või nutitelefoniga pilti tehes võib mingil hetkel tekkida soov kvaliteetsemaid fotosid pildistava aparaadi järele. Selles artiklis vaatamegi, mis on hübriidkaamera ja peegelkaamera erinevused ja kumb neist võiks sellest tulenevalt Sulle sobida.

Vaata postitust »


 

5. Vali fotod ja alusta – valminud on PhotoExpress Online äpp iOS ja Android seadmetele

photopoint-photoexpress-online-ios-app-1200x628

Eelmine aasta muutus paberfotode tellimine mugavamaks kui eales varem. Nimelt saab nüüd fotod paberile panna üksnes oma telefoni kasutades, läbi Photopoint PhotoExpress nutirakenduse. Sellest postitusest saad samm-sammult teada, kuidas antud mobiilirakendust oma nutitelefonis kasutada. Tegelikult on aga äpi kasutamine päriselt ka niivõrd lihtne, et võid vabalt kohe rakendust otsima ja alla laadima tormata!

Vaata postitust »


 

6. iPhone 11, iPhone 11 Pro ja iPhone 11 Pro Max keskenduvad pildistamisele

Apple tutvustas eelmisel aastal mitmeid uusi tooteid, mis tänaseks kõige tulihingelistemal õunafännidel kindlasti ka juba olemas on. Lisaks uuele iPadile, Apple TV+ ja 5. generatsiooni Apple Watch’ile tõi Apple turule ka uued iPhone’i mudelid – iPhone 11 ning kõrgemasse hinnasegmenti kuuluvad iPhone 11 Pro ja iPhone 11 Pro Max. Seega ei tule ka üllatusena, et just see uudis meie edetabelisse oma tee on leidnud. 

Vaata postitust »



7. Lamineerimine ja kiletamine Photopointis

Lasteaia lõputunnistus, lapse esimesed koolitunnistused, igasugused auhinnad ja diplomid, pilt mõne kuulsusega ja igasugu teised mälestusesemed on säilitamiseks ju igati armsad. Paraku muutuvad kõiksugu paberid isegi hea hoidmise korral ajapikku määrdunuks, nad kas kortsuvad või suisa rebenevad. Photopoint pakub selle vastu kaitseks ka kiletamis- ehk lamineerimisteenust, millest antud artikkel ka põhjaliku ülevaate annab.

Vaata postitust »



8. Kuidas Photoexpress Online abil paberfotosid tellida?

Loomulikult saab Photopointi poest ka nüüd filmirulli ja mälupulga abil fotosid tellida. Palju lihtsam on seda aga teha kodust, saates digipildid fotolaborisse üle interneti. Just sellest kuidas PhotoExpress Online veebikeskkonna kaudu paberfotode tellimine käib, see postitus räägibki.

Vaata postitust »


 

9. Vaata järele: tõenäoliselt selle aasta kõige lahedam jõulukingiidee

Õige kingituse valimine on kahtlemata üks keerukas protsess, mistõttu kuluvad teinekord igasugused kingisoovitused marjaks ära. Selle postituse kangelaseks on jõuluhõnguline kiirpildikaamera komplekt OneStep 2 VF Everything Box. Popp, noortepärane ja praktiline kingitus, mis rõõmustab raudpolt kindlalt iga noorukit. PS! Polaroid Everything Box on saadaval ka valges ja sinises värvitoonis, mis sobivad suurepäraselt kingikotti ka teistel aastaaegadel. 

Vaata postitust »




10. Karbist välja: Nikon Z6 hübriidkaamera 

Photopointi kõige populaarsemate blogipostituste sekka mahtus ka üks “karbist välja” seeria postitus. Selle kirjatüki peategelaseks on 2019. aasta alguses Photopointi lettidele jõudnud Nikon Z6 hübriidkaamera. Lauri võtab hübriidkaamera karbist välja ning uurib, mis seal ennast veel täpsemalt peidab.

Vaata postitust »


 

Selline oli 2019. aasta enim loetud blogipostituste esikümme. Anname omalt pool kõik, et ka tulevased postitused oleksid informeerivad ning inspireerivad. 

Sügav kummardus kõigi Photopointi ajaveebi kirjutajate poolt meie lugejaile!

 

Vaata kõiki 2019 TOP nimekirju siit »

(241)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga