Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kuus vingeimat USB-toitega riistapuud

See kõik sai alguse pea kaksteist aastat tagasi lihtsast soovist ühendada seadmeid arvutiga nii, et ei peaks lahti kruvima korpust, ei peaks pärast seadme ühendamist arvutit restartima ja et kõik oleks lihtne ja hea. Loodi USB.

Aga mitte kõik neli USB-kaabli sees olevat traati ei transpordi andmeid. Kahes neist liigub elektrivool, millel pinget 5V – piisav selleks, et toita keskmise suurusega arvutitarvikuid, nagu näiteks tavaliste klaviatuuride signaaltuled või ägedamate klaviatuuride LCD-ekraanid ja protsessorid.

See kõik oli kui pühapäevane unistus, kuni ärksamad tootearendajad tabasid ära USB-universaalsuse ning hakkasid turule paiskama kola, millel ei ole mitte midagi tegemist arvutitega.

Nimetatud kola seas leidub muidugi ka täiesti vajalikke ja mõistlikke isendeid. Nagu näiteks USB-taskulamp 13.21€ või USB-toitega mobiiliaku laadija, millega saab häda korral ja laptopi omamise korral telefoni taas töökorda ka kohas, kus vooluvõrk puudub.

Siiski on suur osa neist vidinatest kõlbulikud ainult kingituseks kas halvale sõbrale või siis väga hea huumorisoonega sõbrale. Photopointi ajaveebi kuus vingeimat kingiideed on siin:

6. USB mälupulk/kargav koer


Kas ka Teie süda valutab tihtipeale, et olete viimasel ajal liiga palju pühendanud aega tööle ja olete oma kallima hoopis unarusse jätnud? Kas olete temaga kogunisti hooletult ringi käinud ja tema korpust kribinud või mõne klahvi välja löönud? Kui nii, siis on viimane aeg oma laptopile näidata, kui palju te teda tegelikult armastate ja muretseda talle teda kargav koer.

Kui vajate aga mälupulka, siis otsige mujalt. Ja lootke et teie töökaaslane teiselpool lauda jumala pärast seda endale hankida ei kavatse.

5. USB-keeduspiraal

Et kasvatada Petri tassis bakterereid läheb vaja: 1 osa soojust, 1 osa niiskust. Mingit bakterit samuti, kuid neid on nagunii kõik kohad täis.

Miks mitte torgata USB-keeduspiraal oma töölaual alatasa külmneva kohvitassi sisse, nautida päev läbi sooja kohvirüübet ning samal ajal kasvatada mõni bakterikoloonia ning nendega päev läbi reality-strateegiamängu mängida? Igavad töötunnid on minevik!

Veel ei tasu siiski rahakoti järele küünitada. USB-keeduspiraal on hetkel vaid kontseptsioonipõhine riistapuu.

4. USB-kasvuhoone

Igal aastal väheneb maailmas metsa pindala umbes 10 miljoni hektari võrra. Osooni jääb atmosfääris aina vähemaks ning UV-kiirguse määr kasvab. Tänu taevale, et On loodud USB-toitega kasvuhoone.

Nüüd saab igaüks, kes omab USB-auguga arvutit, kasvatada kasvõi elutoas tomateid, kurke ja muud head-paremat. USB-jagaja 12.71€ ning mitu kasvuhoonet katavad kogu sügisese aiasaadustevajaduse.
Kuidas jääb aga 24/7 töötava arvutiga ja selle mõjuga osoonikihile?

3. USB-külmkapp

USB-tarvikute tootmisele spetsialiseeruv firma Brando tutvustas eelmisel suvel oma uut müügihitti – USB-külmkapp. Sel võtab küll aega viis minutit, et viia õhk enda sees temperatuurini 8,5 °c ja mahutada suudab vaid ühe purgi või siis veerand vorstikangi, kuid jutt käib ikkagi voolust mille pinge on 5V!

2. USB-enesehävitusnupp

Supercool. Enesehävitusseadeldisel on kaks vilkuvat lülitit, pööratav võti ja kaitsekorgi all olev enesehävitusnupp. Kahjuks ei juhtu viimast vajutades midagi muud, kui et arvutis hakkab mängima audio fail “Kill Kill Kill” (mitte nagu eesti keele “kill-koll, vaid nagu ingl. k. “tapma”).

Kindlasti leidub mõni programmeerija, kes võtaks ette ja valmistaks mingi koodirea, mis paneks enesehävitusnupu tegema midagi, mis oleks vähemalt sama cool, kui nupu visuaalne pool – Format Disc näiteks?

1. USB-silmamasseerija

Silmamasseerija näeb välja nagu rusikas mille kaks sõrme on valmis Sinu silmi välja torkama. Seega on igati loogiline, et tootearendajad on seda müümas, kui seadeldist, mis on mõeldud töötama silmade piirkonnas.

Sellel on kaks vibratsiooniastet – “high speed” (ei soovita kasutada, kuna arvatavasti vibreerib otse teie ajusse) ja “low speed” (mis ei pruugi olla tingimata surmav, kuid võib igal juhul põhjustada olulist sarvkesta, vikerkesta, võrkkesta ja kõikide muude silmas asuvate kestade kahjustust ja lõppeda pimedaks jäämisega )

Igastahes on ka odavamaid meetodeid, et endal silmad peast välja torgata.

+ veel üks…

Ja siis on veel selline riistapuu, mida ilmselt poodidest leida ei või: USB-elektripliit. Üllatuslikult ei andnud üks port muna peal eriti mingit tulemust. Nii ühendas see näljane Jaapani noormees oma arvutisse kuus USB-kaarti, igaüks viie pordiga.

Minutitega valmis tal seejärel tõsi küll – pisike, kuid ikkagi kuum lõunasöök. Väidetavalt sai ta oma arvutit ka pärast seda aktsiooni kasutada, kuid väga kindel selles siiski olla ei saa. Eesti näljased mehepojad – igaks juhuks tasuks tulekustuti käepärast hoida.

(791)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Hama filtriadapter 58-49 Kasuta oma 49 mm keermega filtrit 58 mm filtrikeermega objektiivi ees
Cokin filter Gradual Sunset 1 P197
  • Oranž kiilfilter
  • Sujuva üleminekuga
  • Cokin P seeriast, 85 mm lai
  • Loob intensiivsema päikeseloojangu
  • Saab kombineerida teiste filtritega
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga