Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kas Fujifilm X-H2S on uus APS-C hübriidkaamerate kuningas?

Fujifilm tutvustas hiljuti maailmale uut X seeria kaamerate lipulaeva Fujifilm X-H2S, mis on nüüd müügile jõudnud ka Photopointi esinduskauplustesse ja veebikaubamajja.

Vaata ka Fujifilm X-H2S karbist välja artiklit meie blogist ››

Arvestades kaamera võimekust ja uusi funktsioone võib juhtuda, et see kroonitakse ka kasutajate poolt parimaks poolkaadersensoriga hübriidkaameraks. Nimelt on kaameral uus 26-megapiksline virnastatud (stacked) ja tagant valgustatud sensor, arvestatavalt kiirem autofookus ja lisaks suudab kaamera jäädvustada 6.2K 10-bit 4:2:2 videot. 

Peamised tehnilised andmed:

  • 26-megapiksline APS-C virnastatud CMOS sensor
  • Sarivõte kiirusega kuni 40 kaadrit sekundis
  • Täiustatud automaatne teravustamise jälgimine ja objekti tuvastamine
  • 10-bitine HEIF formaat
  • Keresisene pildistabilisaator kuni 7 stoppi
  • 6.2K 30p ja 4K 120p 10-bit 4:2:2 videosalvestus
  • Apple ProRes HQ, ProRes 422, ProRes LT ja ProRes 422 Proxy koodekite valik
  • F-Log 2 värviprofiil, mis pakub kuni 14-stopist dünaamilist ulatust
  • 5,76-miljoni punktiga OLED pildiotsija kuni 120 kaadrit sekundis värskendusega
  • CFexpress Type B ja UHS-II SD pesad

Fujifilm X-H2S uus sensor ja protsessor

Uue Fujifilm X-H2S põhilised muudatused pöörlevad ümber selle sensori ja protsessori. Fujifilmi sõnul on X-H2S esimene omataoline digikaamera, millel on Fujifilmi 26-megapiksline X-trans CMOS 5 HS pildisensor, mis on nii virnastatud kui ka tagant valgustatud, mis omakorda võimaldab lugeda andmeid neli korda kiiremini kui eelmisel X-Trans CMOS 4 sensoril.

Uus sensor töötab koostöös X-Processor 5 protsessoriga, millel on Fujifilmi sõnul kaks korda suurem töötlemisvõimsus kui tema eelkäijal ja see suudab parandada pildi üldist täpsust madalamate ISO väärtuste korral ning vähendada müra kõrgema ISO puhul. Protsessor kasutab ka objekti tuvastamise autofookust, mis maksimeerib liikuvate objektide jälgimise kiirust ja täpsust koos tehisintellektil põhineva protsessoriga.

Tulemuseks on kaamera, mis suudab rakendada automaatse teravustamise/särituse jälgimist sarivõtte tegemiseks kuni 40 kaadrit sekundis. Uus kaamera suudab JPEG vormingus 30 kaadrit/sek pildistades salvestada üle 1000 kaadri ja RAW vormingus jäädvustab kaamera pilte kuni 20 kaadrit sekundis.

Tulles kaamera autofookuse juurde, siis X-H2S täiustab Fujifilmi automaatse teravustamise süsteemi ja on nüüd palju sarnasem Canoni, Sony ja Nikoni uusimate kaameratega. Objekti jälgimist on oluliselt täiustatud mis tähendab, et fookus püsib palju paremini valitud objektil. Kuid sama oluline on see, et kaamera kasutab nüüd teie valitud iseteravustamispunkti või AF-i jälgimise kasti, et valida, milliseid nägusid jälgida, kui kaameral on näo-/silmatuvastus sisse lülitatud.

Muljetavaldav videovõimekus

Algne Fujifilm X-H1 tegi suure sammu edasi X-seeria kaamerate videovõimekuse osas. See areng jätkus X-T4 hübriidkaameraga, mis pakkus keresisest stabilisaatorit ja 10-bitist 4K videot kuni 60 kaadrit/sek. Fujifilm X-H2S viib asjad siit märkimisväärselt edasi, lisades sisemise ProRes jäädvustamisvaliku ja võimaldades teil salvestada videot 10-bitiselt 4:2:2 või 4:2:0 teie valitud All-I või LongGOP formaadis kõigi lahutusvõimete ja kaadrisagedustega.

Fujiiflm ütleb, et kaamera suudab jäädvustada 4K/60p videot umbes neli tundi temperatuuril 25°C, kuid see väheneb 20 minutini, kui temperatuur tõuseb 40°C. Eraldi ostetava jahutusventilaatori lisamine pikendab salvestusaega 50 minutini. Peamine eelis on seega töökindlus filmimise ajal mis pakub kindlustunde, et teie kaamera ei kuumene üle, kui töötate kuumemates tingimustes.

Lisaks leiab kaamerast uue F-Log 2 värviprofiili. Fujifilm ütleb, et X-H2S toodab oma 6.2K ja 4K kuni 30p lahutusvõimega videot 14-bitisest lugemisest, mitte varasemate kaamerate puhul 12-bitisest režiimist, mis tähendab, et kaamera suudab videorežiimis kuni jäädvustada kuni 2 stoppi rohkem dünaamilist ulatust. F-Log 2 on loodud selle täiendava dünaamilise ulatuse kaasamiseks ja kasutab ühe stopi võrra vähem säritust, et jäädvustada täiendavaid detaile.

Fujifilm X-H2S uuendatud kere

Fujifilm ütleb, et X-H2S sisaldab paljusid X-H1 disainielemente, nagu suur käepide, ülaosas asuv LCD ekraan ja vastupidav korpus. Lisaks neile tegi ettevõte ka mõned uuendused. Kaamera päästikunupp on uuesti disainitud, et parandada töövõimet pooleldi allavajutamisel. Lisaks on selle eluiga hinnatud kuni 500 000 vajutusele. Video salvestamise hõlbustamiseks on lisatud eraldiseisev videonupp. Fujifilm ütleb, et kõigi nuppude sobivus ja viimistlus ning kõik materjalid, millest kaamera on valmistatud, on täiustatud, et need oleksid vastupidavamad ja kestaksid kauem. Võib öelda, et uus X-H2S näeb välja nagu Fujifilm GFX keskformaat kaamerate väiksem vend.

Fujifilm X-H2S on esimene X seeria kaamera, mis kasutab muud kaardivormingut peale SD, mille kõrgeima kvaliteediga video jäädvustamiseks kasutatakse CFexpressi B tüüpi pesa. Nimelt on siis kaameral kaks mälukaardipesa. Esimene on mõeldud tavalistele SD UHS-II kaartidele ja teine CFexpress Type B mälukaardidele

Kaamera taga on sama täielikult liikuv 1,62 miljoni punktiga 3,2-tolline puuteekraan nagu X-T4 kaameral. Pildiotsija saab juurde nii suurust kui ka eraldusvõimet. Selle optika tagab 0,8-kordse suurenduse ja selle taga oleva OLED paneeli eraldusvõime on 5,76 miljonit pikslit, mis tagab kuni 1600 x 1200 lahutusvõime.

Selliste uute funktsioonide ja võimekusega võime kindlad olla, et Fujifilm X-H2S saab olema tõeline müügihitt ning seda on näidanud ka selle kaamera defitsiitne kätte saadavus, mistõttu soovitame selle meie veebikaubamajast endale kiirelt ära tellida.

 

Telli Fujifilm X-H2S hübriidkaamera Photopointist ››

 

Juhul, kui Sul antud investeeringu tegemiseks peaks vahendeid puudu jääma, siis pakume mugavaid ja paindlikke järelmaksu võimalusi – nii ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saab maksta osamaksete kaupa.

(556)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Fujifilm X-H2S kere, must
  • 26-megapiksline APS-C X-Trans CMOS 5 HS sensor
  • 6.2K 30p ja 4K 120p 10-bit 4:2:2 videosalvestus
  • 5-teljeline keresisene stabilisaator kuni 7 stoppi
  • 3" kallutatav ja pööratav LCD ekraan, OLED pildiotsija
  • Vastupidav magneesiumsulamist ilmastikukindel korpus
2749€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga