Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

November on objektiivi vahetamise kuu: 6 Tamron kampaaniat, millest Sa küll ilma ei tahaks jääda

Novembris nii meie esinduskauplustes kui veebikaubamajas suurepärased Tamroni sooduskampaaniad, mille raames saad ostudel kaasa kingitusi või ihaldatud toode on tunduvalt soodsama või mõlemat. Kõik need parimad pakkumised oleme Sinu elu mugavamaks tegemiseks kokku koondanud siia ühte postitusse.

Kui soovid alati olla kursis meie käimasolevate kampaaniatega, siis lisa enda internetibrauseri järjehoidjate hulka 👉 www.photopoint.ee/kampaaniad

 


Ostame Sinu vana töökorras objektiivi 100€ eest ära!

photopoint-tamron-18-400mm-tradein

Novembrikuus on Photopointi esinduskauplustes ja veebikaubamajas eriti ahvatlev pakkumine neile, kelle vana objektiiv ei rahulda enam piisavalt nende fotograafia kirge.

Kui tood enda vana objektiivi meile, siis saad hullumeelse suumiga Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD soodushinnast veel 100€ allaTagasi ostetava objektiivi tootja ei ole oluline, kuid see peab olema töökorras.

Hämmastava suumiga Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 on kindlasti meeltmööda neile fotohuvilistele, kellele meeldib suumida, kuid mitte objektiive vahetada. Selle objektiiviga saab 18mm asendis pildistada laiu vaateid (maastikul või kitsamas ruumis) ja 400mm asendisse suumides püüda pildile kaugustes olevaid objekte nii nagu need oleksid päris lähedal.

Eriti hästi sobib 18-400mm suumivahemikuga toru asendama tavapärast komplektobjektiivi. Vaata suumi võimsuse erinevust – päris metsik vahe 👇

tamron-18-400mm-objektiiv-fookuskaugus
Traditsioonilise Kit- objektiivi maksimaalne suum.

tamron-18-400mm-objektiiv-fookuskaugus_2
Tamron 18-400mm ultra-suum objektiivi maksimaalne suum.

Nagu piltidelt näha annab Tamron 18-400mm ultrasuum sulle võrreldes tavapärase Kit- objektiiviga tohutu eelise ja avab täiesti uued perspektiivid. Juhul, kui Sul kohe uue objektiivi raha ei ole, siis Photopointi järelmaksu abiga ostes saad objektiivi kohe kätte, aga maksma hakkad selle eest alles 2018. aasta kevadel.

Point TV tiim haaras Photopointi fototehnika rendist ühe Tamron 18-400mm objektiivi ning läks Tartusse, Eesti Rahva Muuseumi juurde sügisvärve pildile püüdma. Vaata 👇

 

Loe ja vaata lisaks:

Pakkumine kehtib kuni 30. novembrini 2017. Kampaania soodustust ei saa kombineerida samalhetkel toimuvate teiste kampaania allahindlustega. NB! Diili saab vajadusel meiega teha ilma Tallinna või Tartu esinduskauplusi külastamata, kui kirjutada oma soovist info@photopoint.ee peale. Seejärel võtavad meie müügispetsialistid ühendust ning annavad täpsemad juhised. 

 

Vii Tamron 18-400mm abiga enda fotograafia kirg uuele tasemele ›

 


Auhinnatud Tamron SP 35mm ja 45mm f/1.8 fiksobjektiivid sõgeda soodushinnaga

photopoint-tamronfiks-blog

Pimedal ja sombusel ajal võta enda fotokaamera ette valgusjõuline fiksobjektiiv, sest Tamron SP 35mm f/1.8 Di VC USD on nüüd tavahinnast 200€ soodsam ja Tamron SP 45mm f/1.8 Di VC USD on 300€ soodsam.

Mõlemad super-valgusjõulised Tamroni fikseeritud fookuskaugusega objektiivid kuuluvad SP (Super Performance) seeriasse ehk need on ülima koostekvaliteedi ja eriti kõrge sooritusvõimega. Erinevalt konkurentide samalaadsetest objektiividest on SP 35mm ja 45mm sisse integreeritud värinastabilisaator, mis on oluline abimees, kui soovid et kaadrid õnnestuksid ka hämaras käest pildistamisel. Lisaks on need mõnusas kaalus, ilmastikukindla disainiga, MOD tehnoloogia võimaldab eriti lähedalt pildistada ning optiline moonutus on minimaalne.

Kui soovid neid Tamron objektiive enne ostmist proovida, siis Photopointi fototehnika rendis on need kenasti saadaval ja kui kui Sul kohe raha ei peaks jaguma, siis Photopointi järelmaksu abiga ostes saad kauba kohe kätte, aga maksma hakkad alles 2018. aasta kevadel.

Loe lisaks sisukaid ülevateid Digitest.ee veebilehelt:

 

Pista valgusjõuline Tamron SP 35mm või 45mm meie veebikaubamajas mugavalt ostukorvi ››

 


Tamron 18-200mm Di II VC supersuum objektiivi ostul kingitus!

Tamron värinastabilisaatori ja ülikerge ehitusega 11x supersuum on ainus objektiiv mida vajad, et püüda fookusesse elu säravaimad hetked. Parim valik hobi- ja reisifotograafidele.

Novembris on Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC suumobjektiiv müügil soodushinnaga 229€ (249€). Lisaks anname kingituseks vastupidava Tamroni fotokoti, mis mahutab peegelkaamera koos suumobjektiiviga.

Kui Sul uue objektiivi ostuks peaks eurosid puudu jääma, siis Photopoint järelmaksu abiga ostes saad selle kohe kätte, aga maksma hakkad alles kevadel.

Vaata Point TV videost, miks antud objektiiv on suurepärane kaaslane just hobi- ja reisifotograafile.

 

Loe ja vaata näidispilte:

 

Vii fotograafia Tamron 18-200mm DI II VC abil uuele tasemele ›

 


Vapustav Tamron 18-270mm PZD reisiobjektiiv soodushinnaga + kingitus

Unusta jalgadega suumimine ja varusta end legendaarse Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II PZD objektiiviga, mis on ka novembris Photopointis müügil soodushinnaga 349€ (tavahind 599€). Lisaks anname objektiivi ostjatele kingituseks Tamroni UV filtri, et objektiiv oleks kaitstud ja uued pildid tuleksid veelgi professionaalsemad ja ilusamad.

Tamroni tunnustatud 18-270mm universaalsuum on tänu PZD (Piezo Drive) mootorile kompaktsem ja kiirem. Tegemist on innovatiivse ultrasonic teravustamismootoriga, mis põhineb piesoelektrilisel disainil. Tänu sellele on objektiiv teiste omataolistega võrreldes märkimisväärselt kergem, lühem ja ka õhem + automaatne teravustamine on kiirem ja vaiksem.

Nii 18-270 mm ulatusega universaalsuumi kui teiste Tamron supersuumide suureks eeliseks on ka mugavus ja kiirus pildistamisel, sest objektiivi ei ole vaja vahetada – tüütu tegevus, mille käigus võib hea hetke koguni maha magada. Ka sobib supersuum oma kerge kaalu ja väikeste mõõtmete tõttu hästi reisile kaasa võtmiseks. Täpsemat erinevate Tamron supersuumide võrdlust saad lugeda siitsamast ajaveebist ›

Kui Sul uue objektiivi ostuks peaks eurosid puudu jääma, siis Photopoint järelmaksu abiga ostes saad selle kohe kätte, aga maksma hakkad alles kevadel.

 

Perfektne Tamron 18-270mm PZD supersuumobjektiiv veebikaubamajas›

 


Tamron 10-24mm f/3.5-4.5 Di II VC HLD objektiiviga kaasa kingitus!

Kevadel Tamroni tehasest välja tulnud Tamron 10-24mm f/3.5-4.5 Di II VC HLD ootab ostjaid! Terve novembrikuu jooksul saad objektiivi ostuga kaasa kingituseks Tamroni Multi Coated UV filtri. Et Sul oleks lihtsam otsust teha, siis kirjutasime siia artiklisse, miks see objektiiv just nii hea ja ostuvääriline on.

Pssst….see objektiiv on nüüd laenutamiseks saadaval ka Photopointi fototehnika rendis.

Uus objektiiv jagab sama disainjoont, nagu Tamron SP seeria objektiivid, kuid uusversioonilt on SP tähistus ära kasutatud. Objektiivi 10–24 mm fookuskauguse vahemik katab 35 mm ekvivalendina 16–37 mm vahemiku ja sobib hästi kitsastes oludes pildistamiseks. Objektiivile on lisatud ka korralik stabilisaator. 4-stopite VC stabilisaator tähendab seda, et uueks standardiks on selged ja teravad pildid. Kuid ka see pole veel kõik. Objektiiv kasutab täiesti uut HLD teravustamis mootorit, tagamaks võimalikult kiire, sujuv ning täpne teravustamine.

Optiline valem uuel objektiivil on 16 elementi 11 grupis, millest üks on LD (madala dispersiooniga, üks XLD (eriti madala dispersiooniga) element ning üks asfääriline ja üks hübriidne asfääriline element. Lisaks on sel objektiivil kasutusel ka kvaliteetsed vääristused – Tamron BBAR vääristus eemaldab varikujutuiste ja sisepeegelduste tekke. Samuti on eesmine element saanud fluoriitvääristuse, mis toimib kui mustust, sõrmejälgi ning vett hülgav kiht objektiivi ees. Lisaks on objektiiv disainitud ka niiskuskindlana – peale bajoneti tihendamise on pandud ka korpusele lisatihendid, hoidmas niiskust objektiivi sattumast.

Tehnilised andmed

Mudel B023
Fookuskaugus 10 – 24 mm
Maksimaalne ava f/3.5–4.5
Minimaalne ava f/22–29
Optiline konstruktsioon 16 elementi 11 grupis
Lähim teravustamiskaugus 24 cm
Maksimaalne suurendus 0,19×
1:5,26
Diafragma labad 7
Stabilisaator Tamron VC
Kuni 4 stoppi
Teravustamismootor HLD
Filtrikeere 77 mm
Ilmastikukindlus Niiskuskindel
Mõõtmed* ø 84 × 85 mm
Kaal* 440 g
Bajonett Canon EF
Nikon F

* Mõõtmed ja kaal Canoni versiooni järgi

Tamron 10-24mm f/3.5-4.5 Di II VC HLD objektiiv on Canoni ja Nikoni kaameratele juba saadaval. Kui Sul rahakott on hetkel õhuke, siis Photopoint järelmaksu abiga ostes saad selle kohe kätte, aga maksma hakkad alles kevadel.

 

Vali endale sobiv Tamron 10-24mm f/3.5-4.5 Di II VC HLD siit >>

 


Vapustav Tamron SP 90mm f/2.8 Di VC USD soodushinnaga

Tamron SP 90mm f/2.8 Di VC USD on väga hästi õnnestunud optika, stabilisaatori ning teravustamisega makroobjektiiv, mis sobib nii harrastajatele kui ka proffidele. Sealjuures pakub Tamron kogu seda lõbu soodsas vormis, võrreldes kaameratootjate originaalobjektiividega. Novembrikuu jooksul on aga objektiiv veel odavam kui tavaliselt – nimelt teeme 100€ alet.

Tahad täpsemalt teada? Loe kindlasti SP 90mm Di USD Macro objektiivi sisukat ja rohkete näidispiltidega ülevaadet Digitest.ee veebiportaalist ››

Täiustatud SP 90mm f/2.8 Di USD makroobjektiiv on saadaval nii Canon, Nikon kui Sony kaameratele. Osta kohe, suurepärase hinnaga 599€Kui Sul rahakott on hetkel õhuke, siis Photopoint järelmaksu abiga ostes saad selle kohe kätte, aga maksma hakkad alles kevadel.

 

 

Hämmastav Tamron SP 90mm Di USD makroobjektiiv veebikaubamajas ››

(924)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD objektiiv Canonile
  • 18–400 mm supersuumobjektiiv
  • 22,2× suumivahemik
  • Kiire ja vaikne HLD teravustamismootor
  • Võimekas Tamron VC pildistabilisaator
  • Canon EOS poolkaader peegelkaameratele
Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD objektiiv Nikonile
  • 18–400 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 22,2× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse HLD teravustamismootoriga
  • Võimekas Tamron VC pildistabilisaator
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
Tamron SP 35mm f/1.8 Di USD objektiiv Sonyle
  • 35 mm normaal fiksobjektiiv
  • Suure f/1.8 avaga
  • Kiire ning vaikne USD teravustamismootor
  • Ilmastikukindla vastupidava disainiga
  • Sony α pool- ja täiskaader peegelkaameratele
Tamron SP 35mm f/1.8 Di VC USD objektiiv Canonile
  • 35 mm normaal fiksobjektiiv
  • Valgusjõuline – suure f/1.8 avaga
  • Integreeritud VC pildistabilisaator
  • Kiire ja vaikne USD teravustamismootor
  • Canon EF bajonetiga kaameratele
Tamron SP 35mm f/1.8 Di VC USD objektiiv Nikonile
  • 35 mm normaal-fiksobjektiiv
  • Valgusjõuline – suure f/1.8 avaga
  • Integreeritud VC pildistabilisaator
  • Kiire ja vaikne USD teravustamismootor
  • Nikon F bajonetiga kaameratele
Tamron SP 45mm f/1.8 Di USD objektiiv Sonyle
  • 45 mm normaal fiksobjektiiv
  • Suure f/1.8 avaga
  • Kiire ning vaikne USD teravustamismootor
  • Ilmastikukindla vastupidava disainiga
  • Sony α pool- ja täiskaader peegelkaameratele
Tamron SP 45mm f/1.8 Di VC USD objektiiv Canonile
  • 45 mm normaal-fiksobjektiiv
  • Valgusjõuline – suure f/1.8 avaga
  • Integreeritud VC pildistabilisaator
  • Kiire ja vaikne USD teravustamismootor
  • Canon EF bajonetiga kaameratele
Tamron SP 45mm f/1.8 Di VC USD objektiiv Nikonile
  • 45 mm normaal-fiksobjektiiv
  • Valgusjõuline – suure f/1.8 avaga
  • Integreeritud VC pildistabilisaator
  • Kiire ja vaikne USD teravustamismootor
  • Nikon F bajonetiga kaameratele
Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektiiv Nikonile
  • 18–200 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 11,1× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse DC teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektiiv Canonile
  • 18–200 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 11,1× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse DC teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Canon EOS poolkaader peegelkaameratele
Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II objektiiv Sonyle
  • 18–200 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 11,1× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse DC teravustamismootoriga
  • Suurepärane kaaslane igapäevaseks kasutuseks
  • Sony α poolkaader peegelkaameratele
Tamron kaamerakott Colt Bag (C1505)
  • Vastupidav Tamron õlakott
  • Mahutab peegelkaamera koos suumobjektiiviga
  • Lisataskud väiksematele tarvikutele
  • Pritsmekindel välispind
  • Reguleeritav õlarihm
29.99€
Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II PZD objektiiv Sonyle
  • 18–270 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 15× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse PZD teravustamismootoriga
  • Perfektne igapäevaseks kasutuseks
  • Sony α poolkaader peegelkaameratele
Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD objektiiv Canonile
  • 18–270 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 15× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse PZD teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Canon EOS poolkaader peegelkaameratele
Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD objektiiv Nikonile
  • 18–270 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 15× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse PZD teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
Tamron 10-24mm f/3.5-4.5 Di II VC HLD objektiiv Nikonile
  • 10–24 mm ülilainurk-suumobjektiiv
  • f/3.5–4.5 maksimaalse avaga
  • Võimekas Tamron VC pildistabilisaator
  • Tolmu- ja niiskuskindla konstruktsiooniga
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
Tamron 10-24mm f/3.5-4.5 Di II VC HLD objektiiv Canonile
  • 10–24 mm ülilainurk-suumobjektiiv
  • f/3.5–4.5 maksimaalse avaga
  • Võimetas Tamron VC pildistabilisaator
  • Tolmu- ja niiskuskindla konstruktsiooniga
  • Canon EOS poolkaader peegelkaameratele
Tamron SP 90mm f/2.8 Di VC USD Macro objektiiv Canonile
  • 90 mm telemakro objektiiv
  • Suure, f/2.8 maksimaalse avaga
  • Kiire ning vaikse USD teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Canoni poolkaader- ja täiskaader peegelkaameratele
Tamron SP 90mm f/2.8 Di VC USD Macro objektiiv Nikonile
  • 90 mm telemakro objektiiv
  • Suure, f/2.8 maksimaalse avaga
  • Kiire ning vaikse USD teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Nikon FX & DX peegelkaameratele
Tamron SP 90mm f/2.8 Di USD Macro objektiiv Sonyle
  • 90 mm telemakro objektiiv
  • Suure, f/2.8 maksimaalse avaga
  • Kiire ning vaikse USD teravustamismootoriga
  • Ilmastikukindla vastupidava disainiga
  • Sony α pool- ja täiskaader peegelkaameratele

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast