Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Tamron esitleb kahte uut fikseeritud fookuskaugusega objektiivi 35mm f/1,8 ja 45mm f/1.8

f012e_sideview_20150623

Jaapani optikatootja Tamron on tuntud oma hea kvaliteedi ja tavalisest soodsama hinnaga suumobjektiivide poolest. Täna astub Tamron aga sammu edasi, esitledes kahte fikseeritud fookuskauguse ja valgusjõulise avaga objektiivi. Esimene neist on mõõduka lainurgaga SP 35mm F/1.8 Di VC USD ning teine universaalse fookuskaugusega SP 45mm F/1.8 Di VC USD.

presentation_NewSP_TEG_16to9_FINAL_nss-2

Mõlemad objektiivid sobivad nii pool- kui täiskaadersensoriga peegelkaamerate ette ja kuuluvad Tamroni kõige kvaliteetsemasse Super Perfomance (SP) seeriasse. Võrreldes seniste SP-seeria objektiividega on uute tulijate korpus saanud täiesti uue disaini, meenutades väliselt pisut Sigma Art-seeria objektiive.

 

presentation_NewSP_TEG_16to9_FINAL_nss

Tamroni sõnul eristuvad need uued objektiivid teiste tootjate sarnastest valgusjõulistest fiksidest eelkõige kolme omaduse poolest. Nendeks on:

  1. Väga kõrge pildikvaliteet;
    • Tamroni sõnul on mõlema objektiivi loodud pildid teravad ja moonutustest vabad servast servani isegi täisava juures. Parima pildikvaliteedi saamiseks on 45mm objektiivi konstruktsioonis 2 asfäärilist läätse ja üks madala dispersiooniastmega lääts. 35mm objektiivi sees on aga lisaks neile veel üks eriti madala dispersiooniastmega lääts. 9-diafragmalabaga ava säilitab oma ümara kuju isegi kui ava kahe stopi võrra kinni keerata – ja loob ilusa bokeh`i.
  2. Omas klassis konkurentsitult parim lähipildistamise võimekus.
    • 35mm objektiiv suudab teravustada minimaalselt 0.2m kauguselt, 45mm fiks aga minimaalselt 0.29m kauguselt. Tamroni sõnul on see parim tulemus nii valgusjõuliste mitte-makroobjektiivide kohta.
  3. Integreeritud värinastabilisaator
    • Tamroni enda välja töötatud värinastabilisaator on seniste suumobjektiivide puhul tõestanud oma tõhusust. Just värinastabilisaatori lisamise poolest tõusis paar aastat tagasi konkurentide seast esile ka Tamron SP 24-70mm f/2.8 objektiiv. Tamroni sõnul on need maailma esimesed valgusjõulised täiskaadersensoriga peegelkaamera jaoks valmistatud standardobjektiivid, mis on varustatud värinastabilisaatoriga.

Lisaks on mõlemad objektiivid varustatud ilmastikukindlate tihenditega ning USM teravustamismootoriga. Optilistele elementidele on pildikvaliteedi parendamiseks kantud eBand vääristus ja eesmistele elementidele vett hülgav ja sõrmejälgi paremini puhastada laskev fluoriidvääristus.

Tamron lubab mõlemad objektiivid valmis teha kasutamiseks Canoni, Nikoni ja Sony (a-bajonett) peegelkaamerate ees. Objektiivide müügile tuleku aega ega hinda Tamron veel kommenteerinud ei ole.

 

f012e_angle_20150623

f012_35mm-100849_20150802

f013_b016_vc_combination_20150803

Värinastabilisaator koosneb elektroonikablokist ja selle sisse käivast optilisest elemendist, mis oma liikumisega värinaid stabiliseerib.

 

f012_f013_molded_glass_aspherical_lenses_20150618

Objektiivide sees kasutatavad tavalisest kallimad ja erilised asfäärilised läätsed parandavad joonise teravust kaadri äärealadel.

 

fluorinecoating_20150619

Fluorvääristuse demonstratsioon. Fluorvääristusega on kaetud objektiivide eesmised klaaselemendid selleks, et neid lihtsam puhastada oleks.

 

(906)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga