Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Apple’i uudistooted lekkisid enne igasügist õunaorgiat


 

12. septembril toimuv Apple’i igasügisene tootetutvustusüritus tõotab sedapuhku tulla tavalisest üllatustevaesem, sest info planeeritavate tooteuuenduste kohta on jõudnud juba avalikkuse ette lekkida. Ei halasta meiegi suurkorporatsioonile, vaid toome selle plaanid kartmatult oma lugejate silmade alla.

iPhone

Kõigepealt muidugi iPhone, millest peaks sel aastal jõudma tarbijateni vähemalt 3 erinevat varianti. iPhone X saab endale kaks järeltulijat, milledel on 5,8- ja 6,5-tollised OLED-ekraanid. Ehk siis tavaline ja pluss versioon. Nimeks on neil kuuldavasti iPhone XS. Kolmandaks telefoniks on 6,1-tollise LCD-ekraaniga säästuversioon, millel pidavalt olema ebatraditsiooniliselt värvikad korpused. iPhone XS seevastu pidavat tulema ka kuldses korpuses. Kuuldavasti aga pidavat üks telefonidest tulema ilma Apple’i 3D Touch-tehnoloogiata.

Apple Watch

Osade allikate järgi olevat Apple Watch nutikella oodatav muutus veelgi mastaapsem ja olulisem, kui telefonidel. Kuuldavasti olevat disainimuutused kapitaalsemad kui teistel toodetel. Jutud käivad veel suuremast ja servadeta ekraanist, solid state puutetundlikest nuppudest ja täiustatud pulsisensorist.

iPad Pro

iPadi ilmumine sügisesele üritusele pole veel päris kindel, sest Apple’il on ka talvine üritus plaanis. Juhul, kui aga iPad Pro juba 12. septembril oma nägu näitab, siis on ilmselt oodata ilma kodunuputa ja Face ID-näotuvastustehnoloogiaga mudelit. Tõenäoliselt kasvab ka 10,5-tollise versiooni ekraan üheteistkümne tollini,

Mac

Suure tõenäosusega me Mac’ide uuendusi septembris veel ei tule. Nagu ka iPad Pro omi. Kui see aga peaks toimuma, siis näeme me ilmselt Retina-ekraaniga MacBook Air’i ning True Tone-ekraaniga iMac’i. Uuenduste seas peaks veel olema kaasaegse raudvaraga Mac Mini ning tõenäoliselt ka 12-tollise MacBook Pro värskendus.

Mida veel?

Siin hakkab erinevate allikate fantaasia laiali valguma. Räägitakse Apple AirPower juhtmevabast laadimisalusest, millest Apple jube eelmisel talvel rääkis. Samuti on kõne all olnud uus AirPodide laadimiskarp, mida saab laadida eelmainitud AirPower laadimisalusel täiesti juhtmevabalt. Pakutakse veel välja ka uusversiooni Apple’ populaarsest AirPods kõrvaklappidest, mis reageeriksid võtmesõnale ’Hey, Siri’.

Kindlasti aga teatab Apple oma operatsioonisüsteemide iOS 12, watchOS 5, tvOS 12 ja macOS Mojave ametlikud väljatulekukuupäevad.

Nüüd pole muud, kui jääda ootama 12. septembrit, et oma silma ja kõrvaga veenduda lekkinud andmete reaalsuses.

Allikas: 9to5Mac

(304)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga