Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

#blackfriday: YoloLiv otseülekande seade YoloBox on lausa -330€

YoloLiv otseülekande seade YoloBox

Saabuva “Musta Reede” puhul on YoloLiv YoloBox tavahinnast lausa 330€ soodsam! Tegemist on kaasaskantava voogedastusseadmega, mille abil saab kuni viiest sisendsignaalist miksida väljundvideo kuni kolmele veebiplatvormile samaaegseks edastamiseks.

Arvestades, et meie elu on kevadest alates palju muutnud ja meil pole tihti võimalik füüsiliselt kohtuda, siis on virtuaalsed koosolekud ja otseülekanded muutunud paljude inimeste igapäevaelu lahutamatuks osaks. Tänu ettevõtte YoloLiv, uuele seadmele YoloBox, on otseülekannete tegemine muutunud palju lihtsamaks. Sellel 7-tollise puutetundliku ekraaniga seadmel on kompaktses korpuses olemas kogu vajalik riist- ja tarkvara.

YoloBox voogedastus

YoloLiv YoloBox abil on siis võimalik samaaegselt jagada oma esitlust YouTube’is, Facebookis ja mõnes teises RTMP protokolli kasutavas meedialahenduses. Ühenda lihtsalt oma kaamerad seadmega – YoloBox abil saab videoedastuse ajal teha ümberlülitusi Full HD resolutsioonis kuni viie videoallika vahel (kaks HDMI-d, üks USB, üks SD-kaart ja üks RTMP protokoll).

Yolobox

Kogu tegevuse juhtimine toimub mugava 7-tollise puutetundliku ekraani kaudu, mis toimib samal ajal ka monitorina. Suur puutetundlik ekraan kuvab voogedastuse väljundpilti ning samaaegselt ka edastuse sisendvooge. Lisaks leiab ekraanilt juhtimisliidese, mis võimaldab puudutusega sisendite vahel ümber lülituda.

Samuti on võimalik lisada väljundpildile graafilisi kihte – näiteks logod, pealkirjad, seletavad tekstid või miks mitte tabloo lapse jalgpallimängule.

Voogedastust tehes ühenda seade lihtsalt kohalikku WiFi võrku, kasuta võrgukaablit või 4G võrku (seadme komplektis ei sisaldu SIM-kaarti) ning seadista oma edastuse parameetrid.

Yololiv Yolobox

YoloBox´i veel üheks ainulaadseks omaduseks on see, et sa ei vaja voogedastuse tegemiseks arvutit ega tugipersonali. Tänu seadme kompaktsetele mõõtmetele on seda lihtne kinnitada statiivile või kaamerale ning kasutada samaaegselt monitorina edastuse jälgimiseks. Parema tulemuse saavutamiseks võiks lisada ka mikrofoni ja valgustuse ning oledki valmis professionaalseks otseülekandeks.

YoloBox

Juhul, kui kõigil Sinu jälgijatel ei ole võimalik reaalajas voogedastust vaadata, siis on seda lihtne samaaegselt salvestada mälukaardile ning jagada või avaldada hiljem. Sisseehitatud aku annab kuni kolm tundi tööaega, kuid vajadusel saab seadmele anda lisatoidet USB kaudu toiteadapterist või akupangast.

 

Telli soodushinnaga YoloBox otseülekande seade ära ››

 

Ostuks napib raha? Inbank järelmaksuga ostes saad kaamera kohe kätte, aga maksma hakkad selle eest alles 2021. aasta kevadel (3-kuud maksepuhkust). YoloBox’i järelmaksu kuumakse algab ainult alates 33,03€ eurost kuus.

(206)

Artiklis kirjeldatud tooted:
YoloLiv otseülekande seade YoloBox
  • Kõik-ühes otseülekande seade
  • 7-tolline puutetundlik ekraan
  • Kuni 1080p FullHD ülekanded
  • Võrguühendus läbi WiFi, 4G või kaabliga
  • Salvestab siseselt ka SD mälukaardile
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga