Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Zhiyun videostabilisaatorite perekond sai täiendust CRANE 3S näol

Zhiyun crane 3s

Hiljuti Photopointi müügile jõudnud ZHIYUN CRANE 3S on edasi arendus senisest Zhiyun Crane 3 LAB mudelist. Uuel gimbalil on täiustatud tasakaalustusmootori, mis võimaldavad kuni 6,5 kg kandevõimet. See avardab oluliselt filmitegijate ja sisuloojate kasutusvõimalusi, kes saavad nüüd ühel päeval filmida peegel- või hübriidkaameratega ning kasutada sama seadet järgmisel päeval mõne sellise professionaalse videokaameraga nagu näiteks Sony FX9, Red Dragon või Arri Alexa.

Suuremate videokaamerate kasutamisel on kaamera mahutamiseks võimalik stabilisaatori külge kinnitada laiendusmoodul. Väiksemate kaamerate kasutamisel saab laiendusmooduli stabilisaatorilt eemaldada ning seadme kompaktsemaks muuta. Seega võimaldab Crane 3S videoaparatuuri kiirelt, lihtsalt ja paindlikult võtteolukorrale vastavaks kohandada.

zhiyun crane 3s

Crane 3S üheks uueks omaduseks on käepidemete eemaldamise ja vahetamise võimalus. Seadmekomplekti saab valida “TransMount SmartSling” või “EasySling” käepidemetega. Käepidemel “TransMount SmartSling” on integreeritud OLED ekraaniga juhtpaneel, et sellelt stabilisaatori ja kaamera seadistusi (näiteks fookuspunkti ja suumi) juhtida. “EasySling” käepide võimaldab hoida stabilisaatorit erinevates asendites. Käepideme nurga all hoidmise võimalus hõlbustab stabilisaatori liigutamist tavakõrguselt madalateks võteteks. Seadmel olevate nuppude abil saab stabilisaatori töörežiime vastavalt vajadusele vahetada.

Erinevate tarvikute mugavaks lisamiseks on CRANE 3S seadmel ning käepidemel mitmeid keermestatud kinnitusavasid. Tarvikuteks võivad olla näiteks ka EasyRig, mootoriga liugurid, kraanad jms. tugiseadmed, mis aitavad leida optimaalseima võtteolukorrale vastava lahenduse.

Stabilisaatori komplektis on kaasas lauastatiiv, mis aitab seadet salvestamise vaheajal stabiilselt paigal hoida ning hõlbustab samuti ka võttekomplekti seadistamist.

Uudne kõigi kolme telje lukustuslahendus hoiab seadme lõtkudeta koos ning ka mitmed stabilisaatori kasutajaliidesed on varustatud turvalukustustega, et tagada stabiilne töö ka intensiivse liikumise korral.

 

Rohkem võimsust

CRANE 3S stabilisaatoril on DC-IN pesa, mis võimaldab akude laadimist kuni 25,2 V pingega. Sisseehitatud akud suudavad vaid 4-tunnise laadimise järel hoida stabilisaatorit töös kuni 12 tundi, mis on võrreldes eelmise mudeliga 35% parem tulemus.

Zhiyun Crane 3s pro

Uudse lisavarustusena saada oleva toiteallikana on stabilisaatorile võimalik lisada TransMount PowerPlus akukomplekti, mis sisaldab endas kuut 18650 tüüpi akut. PowerPlus akukomplekti kasutamine pikendab stabilisaatori kasutusaega kuni 21 tunnini ning võimaldab katta akupangana ka teiste võttel kasutatavate seadmete energiavajadust. 

 

Kaugjuhitav

Nagu ka eelnevatel mudelitel LAB ja Weebill, on Crane 3S mudelil võimalus luua traadita ühendus nutitelefoniga ning kasutada seda andmeedastusmooduli abil täiustatud kaugjuhtimisseadmena. Nutiseadet saab juhtmevabalt kasutada FHD (1080p) monitorina – aitab näiteks kaadri kompositsiooni valikul ja olulisimatest seadistustest ülevaate saamisel.

zhiyun crane 3s

Lisaks kujutise edastamisele ühendab ViaTouch 2.0 nutitelefoni või kaamera stabilisaatoriga. Seadme abil saab võtte käigus muuta mitmeid kaamera ja stabilisaatori seadistusi: liikumise jälgimise kiirus, ava, ISO, säriaeg jne.

Uus videostabilisaator Zhiyun Crane 3s on müügil kahe komplektina:  Crane 3S (komplekt SmartSling käepidemetega) hinnaga 899€ ja Crane 3S-E (komplekt EasySling käepidemetega) hinnaga 799€.

 

Telli Zhiyun Crane 3s videostabilisaator mugavalt veebist ››

(238)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Zhiyun Crane 3S
  • Kahe käepidemega kolmeteljeline stabilisaator
  • Tagab sujuva ja värinavaba kaameraliikumise
  • SmartSling käepide
  • Kandevõime: kuni 6,5 kg
  • Aku kestab kuni 12 tundi
Zhiyun Crane 3S-E
  • Kahe käepidemega kolmeteljeline stabilisaator
  • Tagab sujuva ja värinavaba kaameraliikumise
  • EasySling käepide
  • Kandevõime: kuni 6,5 kg
  • Aku kestab kuni 12 tundi
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga