Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #354: Q-Way desinfitseeriv puhastusvahend Disinflex 75% 1l

Desinfitseeriv puhastusvahend

Kuna praeguses olukorras on nii enda kui ka kõigi teiste tervise hoidmine eriti oluline, siis oleme sellenädalaseks kasulikuks vidinaks välja valinud Q-Way desinfitseeriva puhastusvahendi Disinflex 1l. 75% etanooli sisaldusega puhastusvahend hävitab tõhusalt pindadel olevad viirused ning on antibakteriaalse ja hallitusvastase toimega.

Just täpselt ühe sellise funktsionaalse Q-Way desinfitseeriva puhastusvahendi Disinflex 75% loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Q-way

Lisaks käte pidevale pesemisele ja desinfitseerimisele ei saa tähelepanuta jätta ka oma kodu pindasid. Majapidamises tihedalt kasutusel olevaid pindu tuleks regulaarselt desinfitseerida, eriti pindu mis puutuvad kokku väljast toodud asjadega näiteks poest toodud toiduainetega. Antibakteriaalne desinfitseeriv puhastusaine Q-Way Disinflex on valmistatud bioetanooli baasil ja ei sisalda kunstilkke lõhna- ega värvaineid. See sobib kasutamiseks kõikide alkoholi taluvate pindade (metall, klaas, puit, plastik jne) puhastamiseks.

Q-way desinfitseeriv puhastusvahend Disinflex

Q-Way desinfitseeriva puhastusvahendi Disinflex 75% kasutamisel tuleks jälgida, et puhastatavad pinnad oleks ainega täielikult kaetud, kuna valel kasutamisel ei pruugi puhastusvahenditest kasu olla. Ainel tuleks seista lasta 30 sekundit või kuni desinfitseerimisvahend on pinnal ära kuivanud ning seejärel võid vajadusel pinnad pühkida. Desinfitseerimisvahendid täidavad oma eesmärki ainult siis, kui nad teatud aja pinnaga kontaktis olnud.

Loomulikult on meie veebikaubamajas saadaval ka kätele ja kehale mõeldud desinfitseerijaid. Tänu tasuta tranpsordi kampaaniale, mis kestab kuni aprillikuu lõpuni lõpuni, saad tooted mugavalt endale pakiautomaati või kulleriga uksetaha tellida, et need kontaktivabalt kätte saada.

Disinflex 75%

Kui nüüd tekkis tunne, et ka Sinu kodust on puudu üks kasulik Q-Way desinfitseeriv puhastusvahend Disinflex 75% 1l siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Q-Way desinfitseeriva puhastusvahendi Disinflex 75% 1l uueks omanikuks. Kui aga loosiõnne peale lootma jääda ei taha, siis loomulikult leiad Q-Way desinfitseeriva puhastusvahendi Disinflex 75% ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(842)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Q-Way desinfitseeriv puhastusvahend Disinflex 75% 1l
  • Antibakteriaalne puhastusvahend pindadele
  • Valmistatud bioetanooli baasil
  • Ei sisalda kunstlikke lõhna ega värvaineid
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga