Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #287: Platinet juhtmevaba kõlar PMG7 POP

Stiilsus ja funktsionaalsus on märksõnad, millega sellenädalast kasulikku vidinat kõige paremini iseloomustada. Juhtmevabade kõlarite turg muutub üha tihedamaks ning Platinet teab, et teiste seast silma paistmiseks ei piisa pelgalt võimsast helist. Seega olemegi kasulikuks vidinaks valinud Platinet PMG7 POP juhtmevaba kõlari, mis suudab särada nii stiilse disaini kui ka võimekalt funktsionaalse sisuga.

Just täpselt ühe sellise stiilse, käepärase ja funktsionaalse Platinet juhtmevaba kõlari PMG7 POP loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Platinet on oma uue Bluetooth kõlari loomiselt tõeliselt rõhku pannud sellele, et nii kõlari välimus kui sisu oleksid mõlemad võrdväärselt kvaliteetsed. Kõlari disaini võib liigitada küll pigem minimalistlikuks, kuid selle säbruline tekstiilist pealispind jätab tõeliselt stiilse mulje, mis koheselt eristub teistest juhtmevabadest kõlaritest. Omapära ning praktilisust lisab ka kõlari küljes olev kinnituspael, mis muudab lisaks ka kõlari transportimise koheselt palju mugavamaks.

Platinet PMG7 POP juhtmevaba kõlar on varustatud Bluetooth 4.2 + EDR tehnoloogiaga, mis tagab ülimalt kvaliteetse heliedastuse nii nutitelefonist kui ka tahvelarvutist ning lisaks saad oma lemmikmuusikat nautida kuni 10 meetri raadiuses. Integreeritud 1200 mAh mahutavusega aku on võimeline muusikat mängima kuni 6 tunni vältel ning ka aku tühjaks saamise korral piisab kõigest 2-tunnisest laadimisest, et kõlar taas töövalmis oleks. Kõlar on laetav komplektis kaasasoleva microUSB kaabli abil.

PMG7 POP kõlar on varustatud võimsa 5 W elemendiga, mis tagab 360-kraadise muusika kõlamise ning toob välja ka sügavad ja tugevad bassihelid. Kõlari esipaneelil asetsevad suured ja selged nupud mugavaks helitugevuse muutmiseks või järgmise loo valimiseks. Lisaks on kõlar varustatud ka microSD kaardipesa ning FM-raadio funktsiooniga. Kõlari all asetsevad kummeeritud jalad aitavad suures muusika kuulamise hoos vältida kõlari maha libisemist või kukkumist.

Kui nüüd tunned, et just selline stiilne ja praktiline juhtmevaba kõlar muudaks Sinu sügisõhtud lõbusamaks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Platinet PMG7 POP juhtmevaba kõlari uueks omanikuks. Loomulikult leiad selle vinge Bluetooth kõlari ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(457)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet juhtmevaba kõlar PMG7 BT POP, hall (44610)
  • Kompaktne juhtmevaba kõlar
  • Võimsus: 5 W
  • Bluetooth 4.2 + EDR
  • Aku kestab 6 tundi järjest
  • FM-raadio & microSD kaardipesa
19.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga