Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #259: Platinet Bluetooth kõlar + LED lamp PMG5

Platinet juba teab, kuidas suvehooajaks valmistuda – loomulikult uue efektse ja ülimalt praktilise juhtmevaba kõlari loomisega, mis suudab pakkuda nii muusikalisi kui ka visuaalseid elamusi pea kõikides tingimustes. Ning kuna märkamatuks Platinet PMG5 Bluetooth kõlar + LED lamp juba kindlasti jääda ei saa, siis oleme selle loomulikult valinud ka sellenädalaseks kasulikuks vidinaks.

Just täpselt ühe sellise ülimalt efektse ja mitmekülgse Platinet Bluetooth kõlar + LED lambi PMG5 loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Platinet on hakkama saanud ühe eriti vägeva Bluetooth kõlariga, sest lisaks muusika mängimisele suudab see pakkuda ka efektset ning meeleolukat LED valgusshowd ning seda kas või keset vihmasadu. See ühildub tänu Bluetooth ühendusele hõlpsasti nii Sinu nutitelefoni, tahvelarvuti kui ka teiste Bluetooth funktsionaalsust omavate seadmetega ja nagu ühele korralikule juhtmevabale kõlarile omaselt on valmis Sinu lemmikmuusikat esitama. Kuid erifunktsioonina saab kõlarit lisaks kasutada ka efektse LED valgustina, sest nimelt on kõlar varustatud mitmevärvilise LED valgusega, mida on võimalik 5 erinevas režiimis vilkuma panna.



Platinet Bluetooth kõlar + LED lambi juhtimine on ülilihtsaks tehtud selle peal asetsevate suurte tasapinnalise nuppude abil ning praktiline sang võimaldab seda mugavalt just endale meelepärasesse kohta kinnitada ja üles seada. Valgusrežiimi valimiseks on kõlaril eraldi nupp ning valida saab nii mahedalt ja rahulikult vilkuvate kui ka mitmevärviliselt ja energiliselt vilkuvate valguste vahel. Oma kompaktse ja kerge disaini poolest pole kõlarit kas või igapäevaselt kaasas kanda mingi vaev. Lisaks võimaldab kõlar muusikat mängida ka otse microSD mälukaardilt ning komplektis on kaasas ka microUSB laadimiskaabel ja AUX-kaabel.



Platinet PMG5 on disainitud selliselt, et see on ideaalne kaaslane nii toas kui ka välistes tingimustes. Nimelt on kõlaril vastupidav ja kriimustuskindel kummeeritud korpus, mis pakub kaitset väiksemate kukkumiste ja põrutuste eest, ning IPX4 veekindlus, mis lubab Sul kõlarit muretult kasutada ka näiteks väiksemas vihmasajus. 1200 mAh liitiumaku pakub mitmetunnist töötamisaega ning kuni 10-meetrine tööraadius võimaldab muusika saatel ka hoogsamaid tantsuliigutused ette näidata.



Kui tunned, et just selline multifunktsionaalselt efektne ja praktiline Platinet Bluetooth kõlar + LED lamp PMG5 muudaks Sinu elu lõbusamaks ja värvilisemaks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Platinet Bluetooth kõlar + LED lambi PMG5 uueks omanikuks. Loomulikult leiad selle vinge juhtmevaba kõlari ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(534)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet juhtmevaba kõlar + LED lamp Bluetooth 5W IPX4 PMG5
  • Juhtmevaba kõlar ja LED lamp ühes
  • Bluetooth ühendus
  • 1200 mAh liitiumaku
  • IPX4 veekindlus
  • Mimevärviline LED valgustus
19.99€24.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga