Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #220: Omega käsistatiiv Selfie Monopod OMMPC

Kirjade järgi on suvi kohe-kohe uksele koputamas ning kõikvõimalikud suvised reisi- ja puhkuseplaanid polegi enam mägede taga. Ning kuigi võib tunduda, et oma suve eduka jäädvustamise jaoks piisab tihtipeale vaid pilti tegevast seadmest ning seda energiaga varustada suutvast akupangast, siis oleme siin ajaveebi toimetuses arvamusel, et sinna varustuse nimistusse ning oma reisikotti tuleks lisada ka üks korralik ja praktiline selfie stick. Seetõttu olemegi sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud Omega käsistatiivi Selfie Monopod OMMPC, mille abil on nii kaunite vaadete kui ka iseenda samale pildile või videole jäädvustamine ülilihtne.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 2 – Maris Bilitjuk. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

Nutitelefonides peituvad kaamerad on meie elud niivõrd lihtsaks teinud, et piltide klõpsimine on saanud täiesti igapäevaseks ja loomulikuks tegevuseks. Kuid sellegipoolest peab tunnistama, et vahel võib mõne eriti hea momendi jäädvustamine ebaõnnestuda just seetõttu, et käsi lihtsalt pole piisavalt pikk. Omega Selfie Monopod endlikepi puhul on tegemist lausa pea meetri pikkuse nii-öelda käepikendusega, mis võimaldab näiteks kaunitele loodusvaadetele lisaks ka iseend või kas või kogu oma sõpruskonda pildile või videole jäädvustada.

Omega selfie stick’i kasutamine on imelihtne ning usun, et sellega saab hakkama pea igaüks. Lihtsalt paigalda oma nutitelefon selleks ettenähtud adapterisse, kinnita see omakorda käsistatiivi külge, ühenda kaabel nutitelefoni kõrvaklapipessa ning oledki vaid nupuvajutuse kaugusel selfie tegemisest.

Komplektis olev nutitelefoni adapter on reguleeritava suurusega ning seega mahutab ära enamik telefonid. Adapter kinnitub statiivile tänu 1/4″ keermele ning on vooderdatud ka pehme kuid libisemiskindla materjaliga, mis tagab sinu nutitelefoni turvalisuse. Selfie stick ise pikeneb 7 osa abil 23,5 kuni 97 cm pikkuseks ning suudab seejuures kanda kuni 500 g koormust, seega suudab vajadusel kanda ka kergemaid kaameraid. Statiivi pea on liikuv ning seda on hõlpsasti võimalik just endale kõige meelepärasema nurga alla sättida.

Selfie stick’i disainist rääkides ei saa märkimata jätta selle ülimat kompaktsust ja kergust. Nimelt on kokkupandunda selle endlikepi pikkuseks vaid tühised 23,5 cm ja kaaluks 135 grammi. Seega ideaalne lihtsalt kotti viskamiseks ilma liigselt ruumi võtmata. Endlikepi vars on kummeeritud, et oleks tagatud ikka kindel haare selle väiksese kuid tubli tegelase üle ning et see käest ei libiseks.

Kui tunned, et just see Omega Selfie Monopod OMMPC käsistatiiv on Sinu elust hetkel puudu, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval saabki üks õnnelik kommenteerija selle selfie stick’i uueks omanikuks. Kui aga loosiõnne peale lootma jääda ei soovi, siis leiad erinevad selfie stick’id ka Photopointi veebikaubamaja tootevalikust.

(1095)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega käsistatiiv Selfie Monopod kaabliga OMMPC (42620)
  • Kaabliga ühendatav selfie stick
  • Pikeneb pea meetri pikkuseks
  • Mugav pehmendusega käepide
  • 7 pikenevat varreosa
  • Ühildub Android 4.2+ / iOS 5.0+ operatsioonisüsteemiga
7.5€14.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga