Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #240: Platinet kõlar + LED lamp 2in1 PDLSB01

Käes on kahtlemata ühed aasta pimedaimad õhtupoolikud ning kuigi jõulutulede jaoks võib mõneti veel veidi liiga vara olla, siis kübeke mahedat lisavalgust meie eludes looks kindlasti mõnusama meeleolu.. ning ehk oleks veelgi parem, kui seda valgust saadaksid näiteks ka meie lemmiklaulud!? Sest just maheda erivärvilise LED valguse ning muusika mängimise võime on ühendatud selle nädala kasulikus vidinas – teie ette astub Platinet kõlar + LED lamp 2in1 PDLSB01.

Just täpselt sellise Platinet kõlar + LED lambi 2in1 loosime välja juba esmaspäeval. Nagu uuendatud loosimisprotsessi puhul kombeks, siis leiab loosimine aset hoopis Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Platinet on loonud ühe ülimalt efektse ja mitmekülgse vidina – juhtmevaba kõlar ja LED lamp ühes, mis ühildub tänu Bluetooth ühendusele hõlpsasti nii Sinu nutitelefoni, tahvelarvuti kui ka teiste Bluetooth funktsionaalsust omavate seadmetega ja nagu ühele korralikule juhtmevabale kõlarile omaselt on valmis Sinu lemmikmuusikat esitama. Ning ega esmapilgul võibki täitsa petta saada ning arvata, et tegemist on vaid pelgalt väga tagasihoidliku välimusega Bluetooth kõlariga, kuna LED lamp aktiveerub alles kõlarit kergelt puudutades. Seejuures saab Platinet Bluetooth kõlar/LED lamp töötamiseks oma energia 1200 mAh liitiumakust ning aku kestvuseks lubatakse kuni 2 tundi. Seadmel on ka integreeritud mikrofon ning kuni 10-meetrine tööraadius.

Mahedat valgust hämaratesse õhtutesse toob aga selle vidina LED lambi funktsioon, mis aktiveerub puudutuse peale. Seejuures on LED lamp varustatud nii tavalise valge valgusega (3 intensiivsuse astet), kui ka viie erineva värvitooniga (punane, lilla, roheline, roosa ja sinine). Valge valguse aktiveerimiseks piisab vaid korra sõrmega seadme puudutamisest. Värvilised valgused hakkavad põlema, kui sõrme mõni sekund seadme peal hoida ning seejärel saab juba värve vahetada samuti vaid ühe kerge puudutusega. Lisaks on LED lambil veel ka 2 erirežiimi – vahelduva valgusega režiim ning diskorežiim. Esimese puhul vahetab lamp ise sujuvalt erinevat värvi valguste vahel ning diskorežiim töötab koos muusikaga ja selle ajal mänglevad lambis erinevad värvid vastavalt muusika bassile ja rütmile.

Disaini poolest on Platinet kõlar/LED lamp vägagi tagasihoidlikult stiilne. Esipaneelil on juhtnupud nii muusika reguleerimiseks, nutiseadmega ühendamiseks kui ka valguse täielikult välja lülitamiseks. Tagumiselt küljelt leiab nii microUSB pesa laadimiseks, AUX pesa kui ka microSD kaardi pesa. Seadmega koos komplektis on ka microUSB laadimiskaabel ning AUX-kaabel, mille abil saab kõlari ühendada ka seadmetega, mille puudub Bluetooth funktsionaalsus.

Kui tunned, et just selline multifunktsionaalselt efektne Platinet kõlar/LED lamp muudaks sinu sügisõhtud lõbusamaks ja valgemaks, siis siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Platinet kõlar + LED lambi 2in1 PDLSB01 uueks omanikuks. Kui aga loosiõnne peale ei soovi lootma jääda, siis loomulikult leiad selle vahva Platinet kõlar + LED lambi 2in1 ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad comment/kommenteeri 👇

(628)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet juhtmevaba kõlar + LED lamp 2in1 PDLSB01
  • Juhtmevaba kõlar ja LED lamp ühes
  • Bluetooth ühendus
  • 1200 mAh liitiumaku
  • Integreeritud mikrofon
  • 6-värviline LED lamp
29.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga