Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Speedlink Kudos mängurhiir

Postitas: Lauri

Septembri keskel teatas Speedlink, et on valmis teinud päris uhke ja erinevaid funktsioone täis pikitud mängurhiire.

Paberil ja piltidel on Kudos tõepoolest paljulubav. Oma 5000 DPI tundlikkuse, 1000Hz reaktsiooniaja, makrode, 4D ratta, kaalusüsteemi ja LED lampidega teeb Kudos nii mõnelegi oma konkurentidest tuule alla.

Eelmisel nädalal jõudis Kudos mängurhiir Photopointi kauplustesse ja veebipoodi 50.82€. Vaatame, kas ta ka päris elus nii hea tundub kui tehnoandmete paberil ja klantsitud tootepiltidel.

Karbis on: Speedlink Kudos mängurhiir, kuueosaline kaalusüsteem, varu-teflonjalad, Speedlink`i toodete kataloog, esmane kasutusjuhend ning tarkvara-CD.

Esimene mulje Kudos`t kätte võttes on kergus. Loomulikult ei ole tema sees veel mitte ühtegi kuuest kaaluvihist – igaüks neist kaalub ju koguni 6 grammi. Seega on see hiir sobiv nii neile, kes on harjunud mängima või tööd tegema päris kerge hiirega kui ka neile, kes eelistavad keskmisest veidi raskemat pihuklotsi.

Kudos lai rullik on tõepoolest väga mugav. Kahele poole alla vajutades on sellel nupufunktsioon. Rulliku kuju tõttu on seda vasakule lihtne suunata, paremale mitte nii lihtne.

Mugavus. Kudos on ülimalt ergonoomiline. Mugavuse osas võib seda vabalt võrrelda Roccat Kone mängurhiirega 71.41€. Kudos on väiksem kui Kone ning suurema pöidlaõnarusega. Minu kätte sobitub Kudos nagu valatult – märksa paremini kui Kone. Samas, Elari ütles jälle, et Kone on igatahes parem. Eks see on rohkem individuaalne hinnang.

Kudos sügavam pöidlaõnarus tähendab aga seda, et vasakul pool küljel, pöidla kohal olevate nuppude vajutamine on veidi rohkem raskendatud kui Kone hiirel.

Kudos mängurhiirel on ühtekokku 9 juhtnuppu. Kõiki neid on võimalik draiverist seadistada tegemaks täpselt seda, mida mängur vajalikuks peab. Hiireratta ees olev eesmine nupp on vaikimisi seadistatud erinevate profiilide vahetamiseks. Rattapoolse nupuga saab muuta lasersensori tundlikkust.

Sellest, milline tundlikkuseaste parasjagu aktiivne on, annavad märku neli sinist LED-lampi hiire peal. Kui üks põleb, siis on aktiivne esimene aste jne. Aktiivse profiili indikaatoriks on viies, kõige parempoolne (pildil kõige ülemine) LED-tuli. See põleb erinevate profiilide korral erineva värvitooniga.

Kudos kaaluvihid on sellises pisikeses karbis.

Kaaluvihte on kuus, igaüks kaalub 6 g. Karbist ning hiirest välja võtmise hõlbustamiseks on neil üleval ja all sisselõiked, kuhu küüned taha ajada saab.

Kaaluvihid saab sisestada hiire all olevasse panipaika. Selle avamine toimub nupulevajutuse abil.

Kaaluvihid tuleb lihtsalt kummiga ümbritsetud aukude sisse lükata.

Kudos teflonjalad on kül laiad, kuid väga madalad. Niimoodi võivad nad päris kiiresti ära kuluda. Eriti kui hiirt ei kasutata korralikul hiirematil.

Juhuks, kui need peaksid ära kuluma, on Speedlink komplekti lisanud varujalad. Vanad saab hiire alt ära tõmmata ning uued sinna asemele kleepida.

Kudos mängurhiir paistab tõepoolest ka päris elus välja niisama hea, kui tootepiltidel. Hiirt kätte võttes on mulje veelgi parem. Pärast seda ei taha mõlemakäeliste mängijate jaoks valmistatud hiiri enam puudutadagi.

Speedlink on selle tootega küll naelapea pihta tabanud. Kui millegi üle hiire väliskujus ja käsitlemises nuriseda, siis peaks mainima, et ratast on päris ebamugav paremale poole vajutada. Samuti on pöidla all asuvate küljenuppudeni aeganõudvam jõuda kui Kone puhul.

Seda, kuidas Kudos mängimisel käitub ja tundub, milline tema draiver välja näeb ning milliseid seadistusi seal muuta saab, võib peagi lugeda Digitesti veebilehelt.

Speedlink Kudos mängurhiir Photopointi veebipoes 50.82€

(265)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink Kudos hiir SL6398 must 5000 dpi lasersensori ning lisaraskustega tasakaalustatav hiir mängurile.
Roccat hiir Kone ROC-11-500 Roccat hiir Kone ROC-11-500 Roccat Kone on valmistatud olema parim mängureile suunatud hiir maailmas. Selle allpool ära toodud omadused ja tehnilised näitajad on tõepoolest muljetavaldavad. 3200 dpi sensor rahuldab...
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga