Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #190: Omega USB kiirlaadija 2×USB 2600 mA

img_7075

Nutiseadmete laadimine on lihtsalt niivõrd aktuaalne teema, et sellest ei saa üle ega ümber. Kas oled tüdinenud iga õhtu oma pereliikmetega võitlemast selle üle, kes saab enda nutiseadme panna laadima voodile kõige lähemasse seinakontakti ning kes peab leppima selle toa kaugeimas nurgas asetseva stepsliga? Kui vastus on jah, siis on sellenädalane kasulik vidin just Sulle mõeldud – appi tõttab kahe pesaga Omega USB kiirlaadija.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis seekordseks võitjaks kommenteerija nr 3 – Aime. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

img_7082

Omega USB kiirlaadija on ilmselt oodatud vidin igas kodus, kuna saab hakkama nii nutitelefonide kui ka veidi nõudlikemate seadmete laadimisega. Lisaks eelpool mainitud situatsioonile võime tihtipeale end leida ka olukorrast, kus terve päeva tublilt tööd teinud nutitelefon ning näiteks tahvelarvuti nõuavad korraga laadimist. Sellise probleemiga saab Omega USB laadija suurepäraselt hakkama. Nimelt on selle USB laadija ühe pesa väljund 2100 mA, mis ongi sobilik just pigem nõudlikemate seadmete nagu tahvelarvuti või peegelkaamera laadimiseks. Teise pesa väljund on 1000 mA, mis toidab hõlpsasti ära kõik Sinu nutitelefonid, akupangad, GPS seadmed, juhtmevabad kõlarid ja kõik muud USB laetavad seadmed, mis siin tehnikaajastul välja mõeldud on. Seejuures kahe pesa maksimaalne väljundvool kokku on 2600 mA.

img_7060

Disainilt on Omega USB kiirlaadija pigem väike ja kompaktne, sobides ideaalselt ka näiteks reisile kaasa võtmiseks. Olgugi et ilu on üldiselt vaataja silmis, siis julgen väita, et ka väljanägemiselt on Omega kiirlaadija pigem stiilne ning tagasihoidlik, riivamata ülemäära silma. Laadijal on ka punane indikaatortuli, mis näitab kasutajale ilusasti ära, et USB laadija on vooluvõrku ühendatud. Lisaks on laadija varustatud ka lühise ning ülepinge kaitsega, seega saad muretult kahte seadet korraga laadida.

img_7089

Kui nüüd tekkis tunne, et just selline kasulik vidin on Sinu majapidamisest hetkel puudu, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning ehk saabki see Omega USB kiirlaadija 2×USB just Sinu omaks. Kui aga loosiõnne peale lootma ei taha jääda, siis heida pilk ka meie valikule veebipoes.

(1029)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega USB kiirlaadija 2xUSB 2600mA, valge (43126)
  • Universaalne kahe USB pesaga seinalaadija
  • Laeb enamikke nutitelefone, GPS seadmeid jms
  • 2100 mA ja 1000 mA USB pesad
  • Maksimaalne väljundvool: 2600 mA
  • Ideaalne nõudlike seadmete kiireks laadimiseks
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga